Blog, Lépcsőházi bejárati ajtó

Acél biztonsági panel ajtó, amit igazán jó magunkra csukni

aranytolgy-szinu-hisec-acel-biztonsagi-bejarati-ajto-akcio-kupon

Panel bejárati ajtó vásárlás előtt áll, de nem tudja, hogy miért jó, ha a bejárati ajtaja acél biztonsági ajtó?

Röviden, mert véd, szigeteli a hangot és sok mindent kint tud tartani, ami egy kicsit sem kellemes számunkra. Manapság sokaknak úgy tűnik, hogy az embernek gyakorlatilag nincs magánélete. Illetve elméletileg van, de azt a közösségi oldalakon éli. Ott látható rólunk minden, a gyerekünk születésétől kezdve a legutóbbi nyaralásunkig. Ha valakinek van mondjuk ötezer ismerőse egy adott oldalon, akkor ezekről az eseményekről elvileg mindegyikük tudhat. Tehát nem árt meghúznunk a határokat. És ez persze igaz az otthonunkkal kapcsolatban is. Kell valami, amiről biztosan tudjuk, hogy ha behúzzuk magunk után, a számunkra kellemetlen dolgok nagy része kint marad. Egy erős HiSec acél panel biztonsági ajtó tökéletesen megfelel ennek a célnak. 

HiSec: erő és tekintély

Egy a fent említett néven ismert acél panel biztonsági ajtó valóban tekintélyt parancsol. Először is az anyaga miatt, ami masszív fém. És roppant ellenálló. Gyakorlatilag minden mechanikai, fizikai és kémiai behatással szemben képes védelmet nyújtani. Megvédi az otthonát az illetéktelen behatolóktól. Ezenkívül a kegyetlenül terjedő lángokkal szemben is ellenálló. Cégünk már több mint 12 éve van jelen a Magyar piacon!

Paraméterei a HiSec acél panel biztonsági ajtónak

Az anyag már félsiker, de hát a teljes körű védelemhez egyéb fogásokra is szükség van. Mindannyian tudjuk: a bűnözők igen rafináltak, és mindig a rendőrök előtt járnak egy vagy több? Lépéssel. Ezzel szerencsére a HiSec fejlesztői is tisztában vannak, és szem előtt tartották az ajtó kialakításakor. Ezért látták el azt a három perces áttörésgátlással. Ez legalább három, egymástól minimum 30 centiméterre lévő reteszelési pontos záródást jelent. Az ajtólap pedig több oldalon is záródik. És fontos részét képezi a mechanikai védelemmel ellátott biztonsági zárbetét, amihez egy az ajtólapban elhelyezett acélmerevítés is tartozik. Ennek igen komoly funkciója van. Az, hogy meg lehessen akadályozni az ajtó a tokból való kiemelését. Néhány, védelemmel ellátott zsanér ugyanezt a célt szolgálja. 

A HiSec név visszatartó erő

A fenti paraméterek bonyolulttá teszi az effajta bejárat feltörését. Ez hosszadalmas „munka”, ami ráadásul igen nagy zajjal jár. Ezt már sok betörő is pontosan tudja. Ők azok, akiket már maga a HiSec embléma is visszatartja attól, hogy sötét terveket kovácsoljanak. 

A HiSec acél biztonsági panel ajtó hírneve

A márka ennek köszönhetően figyelemre méltó hírnévre tett szert. EU-s szinten bejegyzett védjeggyel rendelkezik. Ám hazánkban is komoly elismerést kapott, méghozzá a biztonsági téren legjártasabb szakemberektől. A MABISZ, azaz a Magyar Biztosítók szövetsége magasabb kategóriába sorolta a biztonsági ajtókon belül.

A bejárat rendkívül fontos

Kiemelt jelentősége van annak, milyen a bejárati ajtónk. Aki hozzánk jön, mindig azt látja meg először. És nem csak azok, akik jó szándékkal érkeznek. Egy betörő is azt veszi szemügyre, méghozzá alaposan. És ha gyenge célpontnak találja, biztosak lehetünk abban, hogy a következő „projektje” tárgya a mi lakásunk lesz. Ezt az állítást számtalan hivatalos irat bizonyítja. Rendőrségi és biztosítási jelentések. Tehát ha már költenünk kell rá, mert  szeretnénk ingatlanunkat, lakásunkat, kiadott házunkat (airbnb lakás) biztonságban tudni, és mindezt kedvező áron is , akkor miért ne acél biztonsági panel ajtót választanánk?

A külső is fontos

Most pedig térjünk vissza az előbbi megállapításunkhoz. Tehát ahhoz, hogy minden hozzánk érkező az ajtónkat látja meg elsőként. Azt pedig már régóta tudjuk, mennyire fontos az első benyomás. Úgyhogy nagyon nem mindegy, hogy néz ki a bejárat. Szerencsére ezt a biztonsági ajtó fejlesztői is így gondolták, amikor kialakították a dizájnját. Így ez esztétikus, bárki számára vállalható. És igen változatos. Kapható fényes, matt, vagy színes változatban. Ha valaki az utóbbi mellett dönt, a fehér, a sötétmogyoró, a mogyoró-barna, az aranytölgy és a cseresznye színezéssel ellátott modellek közül válogathat. És mindenki kiválaszthatja ezek közül azt, ami neki kézre áll. A jobbos vagy a balos ajtót. 

Az acél biztonsági panel ajtó beépítése

Szépen hangzanak a fent leírtak, ugye? De van valami, amit mindenképpen meg kell tennünk, ha azt szeretnénk, hogy ez a csodás ajtó valódi védelmet nyújtson. Egy bonyolult szerkezetről van ugyanis szó. Úgyhogy mindenképpen szakembernek kell beépítenie az acél biztonsági panel ajtót. Csak ő az, aki pontosan tudja, mit hogyan kell rajta beállítani. 

A biztonság már nem luxus

Engedélyezze a képeket a helyes megjelenéshez!Valószínűleg ez a legjobb hírünk. Ez a rengeteg extrával ellátott acél biztonsági panel ajtó olyan árban kapható, hogy egy átlag fogyasztó is megengedhesse magának. Ha szeretné látni a bejáratánál, forduljon hozzánk bátran. Munkatársaink rendelkeznek a felszereléséhez szükséges szakképesítéssel és tapasztalattal.  Van még egy jó hírünk, már kaphatóak a panel acél bejárati ajtókhoz HiSec okos zárak is, melyet egyben is kiszállítanak kolllégáink.

Aranytölgy Modern selyemfényű acél HiSec biztonsági bejárati ajtó
Ajánlatkérés indítása This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Aranytölgy Modern mintás selyemfényű acél HiSec biztonsági bejárati ajtó

159 900 Ft
Havastölgy Modern selyemfényű acél HiSec biztonsági bejárati ajtó
Ajánlatkérés indítása This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Havastölgy Modern mintás selyemfényű acél HiSec biztonsági bejárati ajtó

159 900 Ft
Antracit-Sima-feluletu-HiSec-Biztonsagi-Ajto-zarva
Ajánlatkérés indítása This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Antracit Minta nélküli Matt HiSec biztonsági acél bejárati ajtó

159 900 Ft
Modern-mintás-Antracit-HiSec-Biztonsagi-Ajto-zarva
Ajánlatkérés indítása This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Antracit Modern mintás matt acél HiSec biztonsági bejárati ajtó

159 900 Ft
Modern-mintás-Feher-HiSec-Biztonsagi-Ajto-zarva
Ajánlatkérés indítása This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Modern mintás fehér acél HiSec biztonsági bejárati ajtó

159 900 Ft