Hőszigetelt acél biztonsági ajtó

Hőszigetelt acél biztonsági bejárati ajtó, hogy Ön nyugodtan élhessen

mogyoro-barna-matt-modern-megjelenesu-hisec-acel-biztonsagi-ajto-akcio-kupon

A hőszigetelet acél biztonsági bejárati ajtó a betörők ellen

Rengeteg bűncselekményről hallhatunk a hírekben, vagy akár másokkal beszélgetve. Mindez elég ahhoz, hogy sokan még a saját otthonukban se érezzék magukat biztonságban. Szerencsére ma már van megoldás erre a problémára, méghozzá elérhető áron. Sokszor az élet nagy kérdése az, hogy hova költözzön az ember, ha békében és nyugalomban szeretne élni? A választ nem olyan könnyű megtalálni, hiszen a betörők bárhova képesek eljutni. És idáig úgy tudtuk, hogy mindig egy lépéssel előttünk járnak. Ám ez ma már nem egészen igaz. Van, ami képes rajtuk kifogni: a hőszigetelet acél biztonsági bejárati ajtó.

Az okos és a biztonságos együtt is lehetséges mikor hőszigetelet acél biztonsági bejárati ajtót vásárol

Talán most arra gondol, hogy a szuperbiztonságos otthonhoz valami extra erős zárra van szükség, meg egy kamerára a bejáratnál. Ekkor az okos ajtóról beszélünk, ahol a kamera egy úgynevezett okos záron kap helyet. Ám ezt még lehet fokozni. És kell is, mert a rendőrségi és biztosítási jelentésekből kitűnik, hogy betöréskor a bejárati ajtó a legfőbb célpont. A hőszigetelet acél biztonsági bejárati ajtót azért fejlesztették ki, hogy ennek elejét lehessen venni.

Masszív, trükkös, esztétikus a HiSec hőszigetelet acél biztonsági bejárati ajtó

Az általunk forgalmazott HiSec biztonsági hőszigetelt ajtó tökéletesen megfelel a lakások védelméhez szükséges követelményeknek. Ezt onnan tudhatja, hogy a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) a biztonsági ajtókon belül magasabb kategóriába sorolta az ehhez a márkához tartozó termékeket. Az ilyen ajtóknak már az anyaga is nagyon masszív. Rendkívül nagy védelmet nyújtanak a mechanikai, kémiai és fizikai behatások ellen. A HiSec hőszigetelet acél biztonsági bejárati ajtó tervezői számos trükköt találtak ki, hogy megkeserítsék a bűnelkövetők életét. Először is ott van a három perces áttörésgátlás. Ez a legalább három, egymástól minimum 30 centiméterre lévő reteszelési pontos záródásnak köszönhető. A minél több oldalon záródó ajtólap biztonsági zárbetétje ugyanis mechanikai védelemmel van ellátva. Fontos kiegészítés még a zárbetét az ajtólapban elhelyezett acélmerevítése, amely az ajtó a tokból való kiemelését akadályozza meg. A védelemmel ellátott zsanérok is ugyanezt a célt szolgálják. 

Mindez elég ahhoz, hogy a betörőknek ne legyen kedvük bíbelődni a HiSec hőszigetelt acél biztonsági bejárati ajtóval

Ők ugyanis azokat a helyeket keresik, ahova könnyen bejuthatnak. Egy biztonsági ajtóval védett lakásra azonban nem ez a jellemző. Egy ilyen ajtó felfeszítése túl sok időt vesz igénybe, és óriási zajjal jár, szóval túl nagy kockázatot jelent. Ráadásul már magának a HiSec emblémának is visszatartó ereje lehet. A márka nagyon ismertté vált az évek során, ma már az egész EU területén rendelkezik bejegyzett védjeggyel.

hisec-biztonsági-beltéri-ajtó-EU-vedjegy

Védjegy az Europai Unio területére

Ezt a terméket vonzóvá teheti az ára is, amely egy átlag ember számára is elérhető. Mindemellett a vevők igen széles kínálatból válogathatnak. A hőszigetelet acél biztonsági bejárati ajtó jobbos és balos kivitelben is megtalálhatóak webshopunkban. És a fejlesztők azokra is gondoltak, akiknek nem elég a biztonság, a tetszetős kinézet is fontos számukra. Ami a külsőt illeti, a kínálatunk nagyon széles. Egyaránt megtalálhatóak a matt és a fényes felületű modellek. De azok is megtalálják a számításukat, akik valamilyen színes ajtót képzelnek el a lakásuk bejáratánál. Ők a fehér, a sötétmogyoró, a mogyoró-barna, az aranytölgy és a cseresznye színezéssel ellátott modellek közül válogathatnak. 

Okos zár a tényleg tökéletes biztonságért

Ha igazán biztosra szeretne menni, érdemes felszereltetnie a HiSec hőszigetelet acél biztonsági bejárati ajtóra a feljebb már említett HiSec okos zárat is. A HiSec ajtók mindegyike kompatibilis a szintén nálunk kapható digitális zárakkal. Ezeket első körben az teheti érdekessé, hogy fúrásvédelemmel vannak ellátva. És emellett számos extrát tartogatnak. Lehetővé teszik, hogy Ön és családja NFC, azaz chipkártya, PIN kód, ujjlenyomat, vagy épp a telefonjuk révén jussanak az otthonukba. Az utóbbi egyrészt bluetooth kapcsolat útján lehetséges. De a digitális zár funkciót a lakásától távol is használhatja egy kiegészítővel.  Így a mobilja segítségével ekkor is beengedheti mondjuk a szerelőt vagy a takarítónőt. De állandó jogosultságot is adhat annak, aki rendszeresen jár Önhöz. Ám ez nem végérvényes, bárkit letilthat, ha valamiért már nem látja szívesen az otthonában. Az okos zár fontos tartozéka a log file, amely nyilván tartja, hogy ki mikor lépett be a lakásba, így ezt Ön bárhol nyomon követheti. 

Ha szívesen gazdagítaná otthonát a biztonságos és okos tartozékokkal, bátran keressen minket. Szakképzett munkatársaink mindenben segítenek Önnek.