Blog, HiSec ajtó ár

Biztonsági ajtó vásárlása csak „okosan” – avagy okos zár és ajtó

HiSec Fehér acél biztonsági ajtó: Hat kazettás, fényes felületű

Okosan is lehet!

Az okos zárak a biztonsági ajtóval együtt valódi biztonságot nyújtanak a mai kor emberének. Azt mindenképpen kijelenthetjük, hogy ezek a konstrukciók biztonsági őrként figyelnek, védik, óvják értékeinket. Miért is „okosan”?  Az okos és biztonsági ajtó valódi biztonságot biztosít számunkra az értékeink védelmét illetően, melyet ráadásul kényelmes és elegáns módon tesz meg. Ugyanis elfelejteti velünk a kulcsok, kulcscsomagok adta bonyodalmas, zűrös, valamint egyéb  helyzeteket. 

Biztonsági ajtóból legyen okos ajtó

A maximális biztonság érdekében egyre több emberben merül fel a biztonsági ajtó ötvözése az okos zárral. A biztonsági ajtó megvédi szeretteinket, értékeinket a kellemetlen látogatóktól, és egyre szélesebb igény mutatkozott arra, hogy a biztonsági ajtóinkat kulcs nélkül is, akár távolabbról is tudjuk vezérelni és ezen kívül egyéb elvárásoknak is megfelel, mely megkönnyíti életünket.

 Csak kényelmesen 

Kényelmes megoldás és nagyon praktikus, mikor két kezünk telepakolva szatyrokkal nem kell kutatni, keresni, bíbelődni a kulcsokkal. Ráadásul úgynevezett „digitális kulcsot” is adhatunk családtagjainknak. Tehát biztonsági ajtóink tovább gondolt – extrákkal ellátott megjelenési formája lehet az okos ajtó. Megfelelően kiválasztott kiegészítőkkel megspékelve, biztonsági ajtóból, a minden kényelmi funkciót felvonultató okos ajtót varázsolhat otthonába, nyaralójába, cégéhez – ki hol szeretné, kinek mire van szüksége.

Az ajtó nyitása  kódkártyával

A kódkártyás belépést intézményekben, szállodákban nagy sikerrel alkalmazzák, de minden további nélkül otthona, nyaralója biztonságát is megerősítheti. Távolabbról – okos telefonról, tablet-ről, laptopról, számítógépről pazarul használható. A kártyát a kilincshez tartja és máris „tárulj szezám”… Tehát kulcs itt már nincs. A HiSec márkájú okos kilincshez nincs szükség kábelekre, elemről működik. Az okos kilincsek a biztonsági Hisec beltéri ajtók zárbetéteivel kompatibilis, meglévő zárakra is nagyszerűen felszerelhetőek. í

Kódkilincs – ha arra lenne szükség

Felszerelésük olyan helyekre indokolt, ahol a belépők létszámát erősen korlátozni kívánja – ilyen lehet például speciális raktárak és egyéb számunkra fontos létesítmények, helyek. Csak a megfelelő, előre beprogramozott kód beütésével lehet belépni. 

 Pánikzár–ami akármikor  jól jöhet

Bármilyen biztonságos is egy biztonsági ajtó, előfordulhatnak speciális, extrém esetek, amikor az elektronika esetleg beadja a „kulcsot”, ilyenkor a pánikzár – akár életet is menthet. A HiSec-es pánikzár ilyenkor belül is nyithatóvá válik. Speciális kulcsai – csak és kizárólag a gyártó által kiállított tanúsítói kártya segítségével másolhatóak.

Okos zár – zárbetét,- kilincs felszerelésével 

Aranytölgy Modern selyemfényű acél HiSec biztonsági bejárati ajtó

Aranytölgy Modern selyemfényű acél HiSec biztonsági bejárati ajtó

A megfelelő technológiával működtetett zárbetét és kilincs cseréje/felszerelése az okos zárat hívatott elhozni otthonába. Használata a nyugalom és a kényelem érzetével kényezteti el. Szinte minden cilinder zár helyére minden nehézség nélkül felszerelhető. A nagyobb megóvást képező elektronikai része – belülről van, így az esetlegesen előforduló külső behatástól védett. Széles felhasználói opciókkal garantálja a biztonságot. Kezelheti mobil applikáción keresztül, akár távolról is ha van hozzá Wifi-híd (gateway) , ujjlenyomattal, PIN kóddal. Ha becsuktuk az ajtót automatikusan, magától lezár az ajtó. Amennyiben, és helyesen, a biztonságos kényelem mellett, vagyis okos zár, okos ajtó alkalmazása mellett dönt, azt szeretné, hogy a szerettei és értékei abszolút biztonságban legyenek, mindenképpen hiteles és szakavatott partnerre van szüksége.  

Kérem, ha bármilyen kérdése van tegye fel, kiváló szaktudással rendelkező kollégáink örömmel állnak rendelkezésére.