Fém bejárati ajtó

HiSec: acél biztonsági ajtó, ami védelmez és kellemes látványt is nyújt

Mert nem mindegy, milyen acél biztonsági ajtó fogad minket, amikor hazaérünk. 

És hogy mit látnak a vendégek, amikor hozzánk érkeznek. Elsőre nyilván a bejárati ajtót, tehát az se mindegy, hogy néz ki. Ezért a HiSec biztonsági acél ajtó fejlesztői a látványt is szem előtt tartották. És mivel mindannyiunknak más az ízlése, a választékról is gondoskodtak, hogy mindenki megtalálhassa a kedvére való modellt. Az is aki a fényes ajtót, és az is, aki a matt változatot kedveli. Meg a színek szerelmesei is. Ők a fehér, a mogyoró-barna, a sötétmogyoró, az aranytölgy és a cseresznyeszínezéssel ellátott és mondern megjelenésű modelleink közül válogathatnak. És akár jobbos, akár balos ajtóra van szüksége, a választékban mindkettőt megtalálhatja. 

HiSec védjegy egész Európa területén


Az impozáns külső azonban nem minden. Nem olyan termékről van szó, ami a mutatós külsejével hódít, emögött azonban nincs semmi több. A HiSec acél ajtók komoly elismerést tudhatnak a magukénak. Először is egy EU-s szinten ismert bejegyzett védjegyet. Tehát ezek az ajtók az egész Unió területén bárhol felbukkanhatnak. Ráadásul olyan termékről van szó, amit a MABISZ (Magyar Biztosítók Szövetsége) is nagyra értékel. A HiSec a szervezettől magasabb besorolást kapott a fém biztonsági ajtókon belül. 

A HiSec fém biztonsági bejárati ajtó ereje sem kicsi

hisec-ajto-antracit-felsozar

hisec-ajto-antracit-felsozar

Egy nem csupán tetszetős, hanem rendkívül erős ajtóról is van szó. Masszív, fémkerettel rendelkezik, ami maximális védelmet nyújt. Véd a mechanikai, a fizikai és a kémiai behatások ellen. Szóval elmondható róla, hogy betörés álló. 

Izgalmas trükkök

A HiSec biztonsági acél ajtó a bűnözők számára már nem feltétlenül olyan kellemes látvány. A fejlesztői bevetettek néhány trükköt, hogy megnehezítsék az alvilági személyek „munkáját”. Először is a három perces áttörésgátlással gondoskodtak erről. Ez legalább három, egymástól minimum 30 centiméterre lévő reteszelési pontos záródást jelent. Az ajtólapról pedig azt kell tudni, hogy több oldalon záródik. Ezenkívül egy mechanikai védelemmel ellátott biztonsági zárbetétet is tartalmaz, amelyet egy az ajtólapban elhelyezett acélmerevítés is erősít. Ennek köszönhetően az ajtót nem lehet kiemelni a tokból. Ugyanerről gondoskodik néhány, védelemmel ellátott zsanér is. Így tehát egy ilyen produktum feltörése nem kevés időbe telik. Ráadásul egy igen zajos művelet, úgyhogy az úgynevezett rossz fiúk nem szívesen vágnak bele a HiSec fém biztonsági bejárati ajtó feltörésébe.

Erős acél biztonsági bejárati ajtó egyenlő védett lakás

Életbevágóan fontos, hogy a bejárati ajtónk kellő védelmet nyújtson. A bűnözők ugyanis mindig azt veszik szemügyre. És ha úgy érzik, hogy könnyen elbánnak vele, már tervezik is az akciót. Számtalan rendőrségi és biztosítási jelentés tanúskodik erről. A HiSec termékeken viszont látszik, hogy nem kispályásak. Sőt, a már említett ismertségnek köszönhetően maga a HiSec embléma is visszatartó erővel bírhat. 

Biztonságos otthon és irodában

Talán az otthonunk védelme tűnik a legfontosabbnak. Ám mindent meg kell tennünk annak érdekében is, hogy gördülékenyen végezhessük a munkánkat. Ha valaki saját céget, ezen belül irodát tart fenn, ne kelljen attól tartania, hogy mi lesz, ha lába kel a munkaeszközeinek. Viszont senkinek se lesz ilyen gondja, amennyiben a HiSec acél biztonsági ajtó védelmét élvezi. Ez az eszköz az irodák bejáratánál is maximálisan teljesít. 

A bankszámlánkra sem jelent veszélyt

Sokan talán félnek befektetni egy ilyen “drága” acél bejárati ajtó megvásárlásába. Mert sok mindent tud, így attól tartanak, hogy ez az árában is meglátszik. A vagyonukat lehet, hogy megvédi, a bankszámlájukat azonban igencsak megcsapolhatja. Mert még nem tudják, hogy a HiSec termékek egyik legvonzóbb tulajdonsága az ár-értékarány. Az áruk az átlag fogyasztó számára is elfogadható és elérhető. 

Kóklerek kezébe nem ajánlott a HiSec acél biztonsági ajtó beszerelése

Egyvalamire viszont figyelni kell, hogy ez a bizonyos ár-értékarány tényleg megvalósuljon. Létfontosságú, hogy az acél biztonsági ajtót szakember szerelje fel. Itt ugyanis olyasmikre is figyelni kell, amikre egy átlagos ajtó esetében nem. Például a nyílászárók elhelyezésénél a vízszintes és függőleges pontos beállításra. A különböző vasalatok beállítása is komoly szakértelmet igényel. Tehát ha egy ilyen ajtó hozzá nem értő kezekbe kerül, a felszerelése talán olcsóbb lesz, ám igen jelentős lehet a később keletkező kár is, mivel nem biztos, hogy képes lesz a kellő védelmet nyújtani. 

Munkatársaink azonban rendelkeznek a megfelelő szakértelemmel. Számíthat rájuk, ha azt szeretné, hogy a bejáratát egy erős és egyben tetszetős ajtó védje.  Az acél biztonsági ajtóink mellé választhatja a HiSec okos zár beszerelését is.