Acél bejárati ajtó

Független, szabad az élet egy panel biztonsági bejárati ajtóval

Szabad az élet, ha panel biztonsági bejárati ajtaja van

Mert általa szabadon, félelem nélkül élvezhetjük az otthonunk kényelmét. A mindennapi élet nem feltétlenül könnyű. Sok gondunk lehet a munkahelyünkön, az iskolában, de persze a magánéletben is, hiszen az se csupa móka és kacagás. Lehetnek kapcsolati problémáink, de akár amiatt a lakás miatt is fájhat a fejünk, ami az otthonunkként szolgál. Mert mi van, ha a lángok martaléka lesz? Vagy a bűnözők találják meg? Szerencsére ezektől a negatív gondolatoktól könnyedén megszabadulhatunk. Van valami, ami ebben óriási segítséget nyújthat: a HiSec biztonsági panel bejárati ajtó. 


Az elismert márka

Egy ismert brandről van szó. Olyanról, ami már az egész EU területén bejegyzett védjeggyel rendelkezik. De hazánkban is megkapta a neki járó elismerést. A Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) magasabb kategóriába sorolta a HiSec panel biztonsági bejárati ajtóit a biztonsági ajtókon  belül.

A panel biztonsági bejárati ajtó ereje önmagáért beszél

Már az ajtó megjelenése is biztonságérzetet ad. Az anyaga masszív fém, ami gyakorlatilag áttörhetetlen. Képes megvédeni a lakást minden mechanikai, fizikai és kémiai behatástól. Így, a tűztől is. De hát a betörők számára se jelent könnyű prédát. 

Több lépéssel a bűnözők előtt

A HiSec fejlesztőinek köszönhetően megfordult a kocka. Az, ami azt mutatja, hogy a bűnözők mindig egy lépéssel előttünk járnak. A panel biztonsági fém biztonsági bejárati ajtó kialakítása révén azonban sikerült megelőzni őket. A tervezői erről több trükkös fogással gondoskodtak. Ezek egyike a három perces áttörésgátlás. Pontosabban: legalább három, egymástól minimum 30 centiméterre lévő reteszelési pontos záródás. Az ajtólap is eltér az átlagtól, mert több oldalon záródik. Emellett egy mechanikai védelemmel ellátott biztonsági zárbetétet is kapott, amelynek van egy fontos tartozéka: az ajtólapban elhelyezett acélmerevítés. Mindez már elég ahhoz, hogy az ajtót ne lehessen csak úgy kiemelni a tokból. Néhány, védelemmel ellátott zsanér ugyanezt a célt szolgálja. Ez a sok extra már képes megadni a megfelelő biztonságot.

A bejárat: a legfontosabb védelmi vonal

hisec-ajto-antracit-kilincs

hisec-ajto-antracit-kilincs

Ahhoz, hogy tényleg függetlenek és nyugodtak lehessünk, a bejáratunkra kell kiemelt figyelmet fordítanunk. Mert a rossz szándékú egyének is azt nézik meg alaposan. Ha úgy vélik, hogy könnyedén átjuthatnak rajta, már bele is fognak az akció megtervezésébe. Ezt számos rendőrségi és biztosítási jelentés bizonyítja. 

A külalak is számít, amikor panel biztonsági acél ajtó beépítése mellett dönt

Nyilván a védelem a legfontosabb. De aki ad magára, annak az se mindegy, hogy néz ki az otthona bejárata. A HiSec panel acél biztonsági bejárati ajtó kialakításakor ezt is szem előtt tartották. Így, aki találkozik vele, nem egy otromba monstrumot, hanem egy erős, emellett esztétikus tárgyat láthat. Ami változatos formában jelenik meg. Egyaránt van fényes és matt változata. Színes darabokat is talál, aki erre vágyik. A fehér, a sötétmogyoró, a mogyoró-barna, az aranytölgy, a cseresznye az antracit, a selyemfényű havastölgy, matt és színezéssel ellátott modern modellek közül válogathat. És mindenki kiválaszthatja azt, ami számára leginkább kézre esik. A jobbos és a balos ajtók egyaránt szerepelnek a kínálatban. 

Panel fém biztonsági bejárati ajtó a nyugodt munkavégzésért

Nyilván vannak olyan olvasóink, akikre az átlagnál nagyobb felelősség nehezedik. Ennek az is lehet az oka, hogy nem csupán az otthonukra kell vigyázniuk. Talán saját cégük van, és ehhez egy irodát tartanak fenn. Az ilyen típusú helyeken pedig szintén nagyon fontos a védelem. Elég ha csak a drága gépparkra gondolunk. A Hisec panel biztonsági bejárati ajtó beépítésével azonban ezt a problémát is orvosolni lehet. A segítségével mindenki számára elérhető, hogy száz százalékosan a munkavégzésre koncentráljon. 

Egy lépés a teljes biztonságért

Egyvalamit azonban fontos szem előtt tartani, legyen szó akár az otthonunk, akár az irodánk védelméről. Mivel egy bonyolult szerkezetről van szó, mindenképpen szakemberrel kell felszereltetni. Csak ő tudja pontosan, mit hogyan kell beállítani.  Kollégáing az ország egész területén vállalják a panel biztonsági bejárati ajtó beépítését. 

Garantáltan baráti áron érhető el a panel bejárati ajtó

A legjobb hír az, hogy ez a sok extra baráti áron elérhető. Egy átlag fogyasztónak se kell mélyen a zsebébe nyúlnia, ha nyugodt, szabad életet szeretne élni. Így Önnek se. Keresse bátran szakképzett munkatársainkat, akik örömmel felszerelik a maximális védelmet nyújtó panel biztonsági bejárati ajtót akár HiSec okos-zárral is! Bármilyen kérdése támad akár az okos-zárral, akár a fém bejárati ajtóval kapcsolatba hívja bizalommal kolléganőnket!