Blog, Egyéb, Fém bejárati ajtó okos zárral

Hőszigetelt acél és biztonsági fém bejárati ajtók

Havastölgy Modern selyemfényű acél HiSec biztonsági bejárati ajtó

Az otthonunk védelmében fontos szerepet vállal a hőszigetelet acél bejárati ajtó

Amióta világ a világ, az ember törekszik arra, hogy biztonságban legyen. Bárhol és bármilyen körülmények között éltünk, ez az alapvető ösztönünk mindig munkálkodott. Azonban nem szabad arról sem megfeledkeznünk, hogy a technikai fejlődés töretlen. Ezért ami régen biztonságos volt, az ma már nem biztos, hogy annak számít. Haladnunk kell a korral. Emellett a betörések állandónak mondhatóak, főleg, ha nehezebb idők jönnek. A jó hír azonban az, hogy elég egyszer a megfelelő biztonságot kialakítani, és esetleg idővel korszerűsíteni. De az alapoknak tökéletesnek kell lennie, ezért érdemes a bejárati ajtónkat biztonságossá majd hőszigetelté tenni és ehhez tökéletes megoldás, ha a HiSec hőszigetelt acél biztonsági ajtó beszerelését választja.

Többféle hőszigetelt acél biztonsági ajtó létezik a piacon

Havastölgy Modern selyemfényű acél HiSec biztonsági bejárati ajtó

Havastölgy Modern selyemfényű acél HiSec biztonsági bejárati ajtó

Ma már a piacon megkülönböztetünk hőszigetelt acél és panel bejárati ajtókat, de léteznek lépcsőházi és egyéb acél bejárati fém biztonsági ajtók is. De mi alapján döntsünk? Nyilván kedvező áron szeretnénk a jó minőséghez hozzájutni. Ehhez azonban nem árt tudni, hogy egyes barkácsboltokban már vékonyabb öt centiméter vastagságú ajtókat is árulnak biztonsági ajtóként. Semmiképpen sem szabad a minőségen spórolni, így bármelyik panel vagy egyéb bejárati ajtót választjuk, előtte győződjünk meg arról, hogy nem tévedtünk. Ehhez érdemes megvizsgálni, hogy milyen engedéllyel rendelkezik az adott ajtó. A MABISZ honlapján is sok hasznos infót találunk a témával kapcsolatban. Például meghatározó, hogy hány ponton záródik az ajtó, milyen alapanyagból készült és milyen zár kerül bele. Ezen kívül meghatározó, hogy hogyan építik be azt, mennyire lehet könnyen kiemelni az ajtókeretből az adott hőszigetelt biztonsági acél ajtót.

Ne vesződjön a szállítással, beszereléssel, régi ajtó elszállításával

Hiába megfelelő az új hőszigetelt acél biztonsági ajtó, ha nem megfelelően szerelik fel, akkor könnyen eltávolítható lesz és a garancia sem biztos, hogy így minden esetben érvényesíthető. Éppen ezért ha minket választ, akkor nemcsak az egész EU területén védjeggyel rendelkező HiSec márka kiváló minőségű ajtói közül választhat, hanem segítünk a régi ajtó elszállításában és az új acél ajtót is beszereljük. Ezáltal biztos lehet benne, hogy  az általunk forgalamzott lépcsőházi biztonsági acél bejárati ajtónak szánt megoldással teljes biztonságban lesz. Természetesen hőszigetelt biztonsági acél ajtó panelbe is elhelyezhető, ami betölti a  panel bejárati ajtó funkcióját. A lényeg, hogy Ön teljes biztonságban fogja érezni magát. Nem véletlen ugyanis, hogy ügyfeleink szájról szájra ajánlják az általunk forgalmazott HiSec jó minőségű acél biztonsági bejárati ajtókat.

Nemcsak biztonságos, szép is


A vaskos, strapabíró ajtók hang és hőszigeteltek is. Ellenállnak a kémiai és fizikai behatolással szemben is. Szigetelő funkciókkal is bírnak. Általában már maga a márkajelzés is elrettenti a betörőket. Nagyon kockázatos ugyanis betörni olyan ajtót, ami nagy hanggal és sok idővel jár. Ez a két tényező a legnagyobb akadálya a betörésnek. Emellett ezek az ajtók esztétikailag is nagyon szépnek mondhatók. Többféle színben érhetőek el és jobb és bal oldalon elhelyezett kilinccsel is megvásárolhatóak. Ezért nemigen van akadálya annak, hogy ezekben az ajtókban gondolkozzunk. Nem véletlen, hogy online is sok pozitív visszajelzést kapunk az ügyfeleinktől.
A visszajelzéseket mindig figyelembe vesszük és a gyártónak is el szoktuk küldeni, hogy tartsuk a lépést a legfejlettebb technológiával kiszolgálva az ügyfelek valamennyi kérését.
Az sem véletlen, hogy a MABISZ magasabb kategóriába sorolta az általunk forgalmazott hőszigetelt acél biztonsági ajtókat, így semmi kétség, hogy a biztonság teljes mértékben szavatolva van.

A HiSec acél ajtó tovább okosítható a HiSec okos zárral

Ezért nagyon jó érzés, hogy folyamatosan biztonságban tudhatja Önmagát és a családját, sőt irodájában is telepítheti a biztonsági bejárati ajtót. Kiegészíthető okos zárral is, mely nálunk is megvásárolható, hogy távolról is vezérelheti a biztonsági acél ajtót, mely teljes mértékben kompatibilis ezekkel az eszközökkel. A mai korszerű, modern, esetleg okos otthonokhoz jobban illik egy minőségi hőszigetelet acél biztonsági ajtó, mint egy átlagos megoldás. Már csak azért is, mert biztonsági szempontból a bejárati ajtó a legkönnyebben kikezdhető célpont. Ezért ezt mindenképpen védeni kell. Ezt számtalan biztosítási és rendőrségi jelentés írta le. Ahogyan azt is, hogy az emberek nem oda szeretnek betörni, ahol még nem voltak, hanem ahol megfelelő a célpont és könnyen be lehet törni. Furcsán hangzik, de bizonyos értelemben a szomszédokkal versenyzik, mert ha ők hamarabb vásárolják meg a biztonsági ajtókat, akkor hozzájuk képest az otthona sebezhetőbbé válik és visszafelé fejlődik. 

Keresse szakképzett munkatársunkat, hogy további információt adhassunk Önnek!