Blog, Fém bejárati ajtó okos zárral

Miért érdemes lépcsőházi acél bejárati ajtó vásárlásán gondolkodnunk?

Kültéri acél HiSec bejárati ajtó Fehér színben - dekorcsíkokkal

A Hisec lépcsőházi acél bejárati ajtó EU védjeggyel bír

Mindenkiről elmondható, hogy szeretné az otthonát védeni az illetéktelen behatolóval szemben. A kérdés az, hogy erre milyen megoldás van? Köztudott, hogy a betörések nagy számban a bejárati ajtón keresztül történnek, tehát a legkönnyebb pontot kell a legerősebbé tenni. Hogyan válasszunk megfelelő ajtót, illetve mi erre a megoldás? A kérdés magában foglalja választ is, hiszen a megfelelő lépcsőházi acél bejárati ajtó  kiválasztása a megfelelő megoldás. Ebben segítenek munkatársaink, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére és javaslatot tesznek arra, Hogy Önnek mi a legjobb megoldás. A HiSec lépcsőházi acél bejárati ajtók biztonsági ajtók kategóriában a MABISZ magasabb kategóriába sorolta és emellett az EU-ban is, bejegyzett védjeggyel bír. És akkor még nem is beszéltünk a betörőkről, akiket már csak a név is eltérít a szándékuktól, hiszen tudják, hogy ez a márka olyan terméket képvisel, ami az ő tudásuk szerint szinte „kikezdhetetlen”. 

Milyen bejárati ajtók forgalmazhatók Magyarországon?

Az ajtó alapanyaga különböző lehet.  Készülhet műanyag, fa, valamint fém kivitelben is. Azonban az egyértelmű tény, hogy az acél bejárati fém biztonsági ajtó a legbiztonságosabb, és minden igényt ki is elégít. Mi ennek az oka? A műanyag bejárati ajtó a legolcsóbb megoldás. Ma már ugyan sok mintázattal és színnek megfelelően készülhetnek, társasházakban praktikusan használhatók. Különösebb karbantartást nem igényelnek. A lépcsőházi acél bejárati ajtó elsősorban többlakásos házakban használják előszeretettel, mert olyan ajtóként funkcionál, mely nemcsak valódi biztonságot ad, de emellett nagyon esztétikus a megjelenése is. Az ajtó kiválasztásakor figyelembe kell venni, hogy kültéri-, vagy beltéri bejárati ajtóról van e szó.  A lépcsőházi biztonsági bejárati ajtó használata ott indokolt, ahol az ajtót nem éri káros külső természeti behatás, például eső, napsütés, vagy fagy. Emellett figyelembe kell venni azt is, hogy elegendő szag-, és megfelelő hangszigetelő képességgel bírjon. 

A fa bejárati ajtót azok választják, akik szeretik a természetes hatást.

Különösen javasolt egy falusi környezetben, vagy akár a mai építkezéshez, megtörve ezzel az egyhangú, modern kivitelezést. A fa jó hőszigetelő. Viszont a műanyag ajtókkal szemben állandó, évenkénti karbantartásra szorul. Az is probléma, hogy könnyen deformálódik és az ára is viszonylag magas. A lépcsőházi acél bejárati ajtó a fentiekben felsorolt tulajdonságokkal szemben nem deformálódik, magas élettartamú, különösebb karbantartás nem igényel. A hő- és hang szigetelt panel acél bejárati ajtó pedig az ajtólapok között elhelyezett szigetelő anyagnak köszönhetően kiváló a hő- és hangszigetelő képességgel rendelkezik. Köszönhetően a mai technológiai eljárásoknak, mindenki számára kielégítő esztétikai kivitelben készülnek. 

Milyen technikai megoldásokkal készül a HiSec fém lépcsőházi biztonsági ajtó?

  • Kitűnő, a mechanikai, fizikai- és kémiai hatásoknak ellenálló betörésvédelem
  • Jó tűzgátló képesség
  • 15+1 pontos acéltüskés záródás
  • 7 centiméter vastagságú, kőzetgyapottal bélelt ajtólapok
  • 2,5 milliméter vastagságú acéllemez borítás
  • Fúrásvédelemmel ellátott cilinder betétek
  • Kiemelést meggátló süllyesztett zsalu pántok.
  • LED-es világító, beépített csengővel ellátott kilincs készlet, öntött vassal
  • megerősített kilincs pajzzsal
  • 2 db egymástól külön zárható biztonsági zárbetétek

A HiSec biztonsági acél bejárati ajtók készülnek matt és fényes kivitelben, fehér, aranytölgy, cseresznye, mogyoró és sötétmogyoró színekben és mondern megjelenésben. Az ajtókat igény szerint balos és jobbos kivitelben is gyártják. Mielőtt dönt a biztonsági bejárati ajtó vásárlással kapcsolatban még egyszer gondolja át: Nyújt-e elég biztonságot az Ön számára? Megvéd-e minket és tárgyainkat a betörővel szemben? Mennyibe kerül? Ez is fontos kérdés, de meg kell fontolni azt is, hogy mennyit ér a nyugalmunk és biztonságunk. Érzelmileg is nagy traumát okozhat, ha arra kell hazaérnie, hogy az otthonát kiürítették, feldúlták a lakását. Ezt a látványt soha nem lehet elfelejteni, és akkor még nem is beszéltünk a sok intézni valóról, ami úgy a lelkünket, mint a pénztárcánkat egyaránt megterheli.

Plusz kiegészítő a lépcsőházi acél bejárati ajtóhoz

Új termékkel bőlvült az acél bejárati ajtóink, ugyanis mostantól lehet hozzá pluszba rendelni HiSec okos zárat is, melynek segítségével akár távolról is vezérelheti és ellenőrizheti az otthonába való bejárást.

Ha felkeltettük érdeklődését további információkért keressen meg bennünket személyesen, vagy telefonon!

Aranytölgy Modern selyemfényű acél HiSec biztonsági bejárati ajtó
Ajánlatkérés indítása This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Aranytölgy Modern mintás selyemfényű acél HiSec biztonsági bejárati ajtó

159 900 Ft
Havastölgy Modern selyemfényű acél HiSec biztonsági bejárati ajtó
Ajánlatkérés indítása This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Havastölgy Modern mintás selyemfényű acél HiSec biztonsági bejárati ajtó

159 900 Ft
Antracit-Sima-feluletu-HiSec-Biztonsagi-Ajto-zarva
Ajánlatkérés indítása This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Antracit Minta nélküli Matt HiSec biztonsági acél bejárati ajtó

159 900 Ft
Modern-mintás-Antracit-HiSec-Biztonsagi-Ajto-zarva
Ajánlatkérés indítása This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Antracit Modern mintás matt acél HiSec biztonsági bejárati ajtó

159 900 Ft
Modern-mintás-Feher-HiSec-Biztonsagi-Ajto-zarva
Ajánlatkérés indítása This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Modern mintás fehér acél HiSec biztonsági bejárati ajtó

159 900 Ft