Egyéb, Hőszigetelt kültéri ajtó

Kültéri ajtó családi házakhoz

Az igényes kültéri bejárati ajtó adja az első benyomást


Természetesen meghatározó, hogy milyen minőségű és esztétikai kinézettel rendelkező családi házunk van. És ez igaz a bejárati ajtónkra is. Az első benyomást nagyban elronthatja az, ha egy rossz minőségű kültéri bejárati ajtó fogad minket belépéskor. Ugyanis ezzel azonosítják az emberek a ház tulajdonosát. Ezért tényleg lényeges szempont, hogy osztatlan sikert arasson amikor hőhídmentes kültéri ajtó beszerelését kéri.

A szigetelés is nagyon fontos 

Ez azonban még nem minden. Meghatározó az is, hogy milyen szigeteléssel rendelkezik az adott kültéri ajtó. Elég sok fűtési költséget spórolhatunk meg, ha megfelelő szigeteléssel rendelkező kültéri ajtóban gondolkozunk.  A kültérire nyitható hőhídmentes bejárati ajtó nagy szerepet játszik abban, hogy megspóroljuk a fűtésköltség egy részét. Ezáltal ez egyfajta befektetésnek minősül hosszú távon. Rendelkezni fogunk egy stabil, jól szigetelt ajtóval, ami hőhídmentesen zár. 

Valódi biztonságot ad a kültéri HiSec ajtó

Világunkban a biztonság fontosságát nem kell külön kihangsúlyozni. Ezért lényeges szempont, hogy otthonunkat, házunkat megfelelő módon védjük. A témában sokféle dologra ki lehet térni, de ami a kültéri bejárati ajtókat illeti, abban a HiSec lehet a nyerő megoldás. A rendőrségi és egyéb jelentések egyértelműen bebizonyították számunkra, hogy a bejárati ajtó a legkritikusabb célpont a betörést illetően. Arról nem is beszélve, hogy sok áldozattal jár az, ha betörnek hozzánk. Inzultálhatnak minket és családtagjainkat, emellett biztosítási és rendőrségi jelentéseket kell írni, jóváhagyni. Fájó szívvel kell listát írnunk arról, amit eltulajdonítottak és elképzelhető, hogy soha nem kapjuk vissza és így tovább. Pontosan emiatt nem érdemes kockáztatnunk és silány minőségű kültéri bejárati ajtóban gondolkodnunk.

Kiváló megoldás a Hisec bejárati ajtó

Ezek a HiSec hőhídmentes kültéri bejárati ajtókat a napfény sem fogja tönkretenni. A gyártó ugyanis erre is gondolt és uv álló ajtókat hozott létre.  Nagyon bosszantó lehet, mikor utólag kiderül, hogy rosszul választottunk, éppen ezért érdemes olyan megoldásban gondolkodni, ami a lehető legjobb megoldást nyújtja a számunkra. Ráadásul ezeket a kültéri ajtók, két zárral vannak felszerelve, így semmit sem bízunk a véletlenre. 

Az ügyfelek visszajelzése nagyon fontos számunkra

Mivel az ügyfelek elégedettsége a legfontosabb számunkra, így törekszünk őket a legjobb módon szolgálni. Ez konkrétan azt jelenti, hogy a visszajelzésük alapján nagyon sok praktikus dolgot tudunk beépíteni a kültéri bejárati ajtókba, mely az ő kényelmüket szolgálja. A több ember általi tapasztalatszerzés által a lehető legjobb megoldásokat tudjuk szállítani és ezért lényeges, hogy megkapjuk ezeket az információkat. Cserébe az ügyfelek a lehető legbiztonságosabb és legpraktikusabb megoldásokat kapják meg tőlünk. 
Kaptunk információt arról is, hogy mekkora többletmunkát és költséget jelent az, ha nem egyből a jól működő ajtókban gondolkodunk. Ugyanis sokan megbánják, ha a fél megoldást választják.

Kültérre kültéri ajtó beépítését kérje

Nem mindegy ugyanis, hogy valóban hőhídmentes kültéri ajtó beépítését kérjük vagy helyette beltéri ajtóban gondolkozunk, amit kültéren helyezünk el. Sajnos előfordulhat, hogy félreértés következtében rossz bejárati ajtót választunk magunknak és sajnos nem tudja ellátni az ajtó a feladatát. Ilyenkor elképzelhető, hogy az ajtó mérete miatt áthidalókat kell alkalmazni, kibontani a falat, ami, ha szigetelve van, komoly problémát okozhat. Nem biztos ugyanis, hogy utána megfelelően fog szigetelni a családi ház. Nyilván tökéletes hőhídmentes megoldás nincsen, de törekednünk kell rá. Ehelyett időt, energiát, pénzt és bosszankodást spórolhatunk meg magunknak, ha egyből a megfelelő kültéri bejárati ajtót választjuk családi házunkra. 

A kiválasztott ajtó felszerelését bízza szakemberre 

Fontos, hogy megfelelő módon telepítsük az ajtót, mert egyéb esetben elképzelhető, hogy meghibásodik és a garancia sem lesz érvényesíthető. ha túl nagy a hézag például a fal és az ajtó közti távolság tekintetében, vagy a vasalatok nem megfelelően lettek felhelyezve, az problémát okozhat. Kérésére szívesen segítünk ebben is és el tudjuk szállítani a régi, leszerelt ajtót. Önnek nincs más dolga, mint kiválasztani a kültéri bejárati ajtót és utána megrendelni tőlünk, hogy minden mehessen a maga útján. 

Várjuk megtisztelő megkeresését!

Új
Barcelona - 5 kamrás műanyag kültéri bejárati ajtó
Ajánlatkérés indítása This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Barcelona – 5 kamrás műanyag kültéri bejárati ajtó

130 000 Ft
Sevilla - műanyag kültéri bejárati ajtó 5 kamrás
Ajánlatkérés indítása This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Sevilla – műanyag kültéri bejárati ajtó 5 kamrás

130 000 Ft
Új
Dió színű Prémium-68 üvegbetétes acél - HiSec® Kültéri bejárati ajtó
Ajánlatkérés indítása This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Dió színű Prémium-68 üvegbetétes acél – HiSec® Kültéri bejárati ajtó

378 000 Ft
Madrid - kültéri műanyag bejárati ajtó 5 kamrás
Ajánlatkérés indítása This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Madrid – kültéri műanyag bejárati ajtó 5 kamrás

130 000 Ft
Új
Antracit színű Prémium-68 acél HiSec Üvegbetétes - Kültéri bejárati ajtó
Ajánlatkérés indítása This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Antracit színű Prémium-68 acél HiSec Üvegbetétes – Kültéri bejárati ajtó

378 000 Ft
Új
Alicante - műanyag üvegezett kültéri bejárati ajtó 5 kamrás
Ajánlatkérés indítása This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Alicante – műanyag üvegezett kültéri bejárati ajtó 5 kamrás

140 000 Ft