Biztonsági ajtók, Blog, Fém bejárati ajtó okos zárral

A biztonsági bejárati ajtók áldásos hatása

Mielőbb legyen inkább biztonsági bejárati ajtó beépítve, ha ajtócserén gondolkozik

Meghatározó számunkra az ügyfelek véleménye, így sok esetben meghallgatjuk őket. Ez óriási segítség nekünk abban, hogy a gyártó megfelelő módon tudjon fejleszteni, hogy a lehető legbiztonságosabb és legpraktikusabb megoldással szolgálhassunk. Emellett a rendőrségi és biztosítási jelentések is sok hasznos információval szolgálnak nekünk. Ezek alapján mindig a lehető legjobb megoldással tudunk előrukkolni a biztonsági bejárati ajtókat illetően. 
Arra a következtetésre jutottunk, hogy úgy tűnik az emberek nem azt bánják meg, hogy biztonsági hőszigetelt acél ajtót vásárolnak, hanem, hogy miért nem jutott ez eszükbe korábban. Az emberek pedig többféle funkció alapján választják ezeket az ajtókat, nemcsak a biztonság, hanem például a hőszigetelés, hangszigetelés miatt is. Akik pedig nem rögtön hasonló ajtókat szereltetnek be, sokszor ráfáznak és többlet kiadás éri őket. Ráadásul van olyan barkácsbolt, ahol ezek az ajtók jóval vékonyabbak. Menjünk biztosra és, ha már biztonsági bejárati ajtó vásárlásban gondolkodunk válasszuk a tökéletes megoldást!

Ha biztonsági bejárati ajtó , akkor fém bejárati ajtó


Abban az esetben, ha fém bejárati ajtóban gondolkodik, akkor tehát nem szabad a rosszabb minőséget választania. Ugyanis az ember nem vásárol gyakran hasonló acél bejárati fém biztonsági ajtót, így érdemes körültekintőnek lennie. Léteznek olyan biztonsági ajtók, melyek műanyagból vagy fából készültek el. A mi számunkra lényeges szempont, hogy minden tekintetben tartsuk az iramot a technikai fejlődés tekintetében.

Mik a fém biztonsági bejárati ajtók előnyei?

Az anyag tulajdonságának köszönhetően roppant masszívak és a fizikai, mechanikai és kémia behatásokkal szembeni magas ellenálló képességgel rendelkeznek. Ez lényeges szempont, mert ezáltal nagyon nehéz feltörni őket. Emellett a hasznos tulajdonságuk közé tartozik az is, hogy nagy tűzgátlási tulajdonság, hő- és hangszigetelés jellemzi őket. Érdemes még megemlíteni a biztonság tekintetében a légzárás, tűzgátlással kapcsolatos funkciót is.

Nagyon fontos a bejárati ajtó lecserélése biztonsági szempontból

A betörés szempontjából ugyanis a bejárati ajtó a legsebezhetőbb célpont. Ezt a különféle biztosítási és rendőrségi jelentésekből tudjuk. Éppen ezért nemcsak lakások, hanem családi házak esetén is érdemes körültekintőnek lennünk és lecserélni biztonsági bejárati ajtóra a bejárati ajtónkat. Az általunk forgalmazott HiSec biztonsági ajtókat hívhatjuk biztonsági acél bejárati panel ajtóknak is, hiszen panel lakásokba is a lehető legjobb megoldás ebben gondolkodnunk. A betörők nem az alapján választanak potenciális célpontot, hogy hol jártak eddig, hanem hogy hol találnak könnyű célpontot a betörésre. Ezt sokan nem tudják és ezáltal rossz döntést hoznak.

A panel és egyéb bejárati ajtó beépítésének lényeges szempontjai

Nem elég megvásárolnunk a megfelelő biztonságot adó bejárati ajtót, hanem annak beszerelése is lényeges szempont. Ugyanis a nyílászáró elhelyezésénél fontos a vízszintes és függőleges pontos beállítás, különben problémák adódhatnak. Feltörhető lehet az ajtó és a garanciális jogokat is elveszíthetjük, ha nem megfelelő szakemberre bízzuk a dolgot. Pontosan emiatt kérésére szívesen felszereljük az új ajtót. Továbbá, ha igényli a régit is elszállítjuk. 

Milyen paraméterekkel rendelkeznek a HiSec biztonsági ajtók?

Léteznek központi záras kivitelű ajtók, de megtalálható kínálatunkban tolórudazatos rendszerű modell is, mely 12 pontos záródást biztosít az ajtólap oldalán, alján és tetején. Ez szavatolja a valódi biztonságot. Ezeket egyes esetekben további 3-4 záródási pont egészít ki egy második, felülre szerelt zárnak köszönhetően. Fontos tudni ezekről a konstrukciókról, hogy nagyon vastagok és nagy ellenállóképességűek. Az egész biztos, hogy az acélból készült zárnyelveivel meggyűlik a pajszeros-feszítővasas betörők dolga. Ráadásul óriási zajjal jár és rengeteg időt vesz igénybe maga az ajtó feltörése. Ez a két ős ellensége a betörőknek. Emellett, ha meglátják az ajtón a HiSec márkajelzést, akkor az is előfordulhat, hogy inkább tovább állnak. Ugyanis elég nagy rizikó ezekkel az ajtókkal bíbelődni. A sok idő, amit az ajtó kinyitására fordítanak, illetve a nagy zaj bármelyik pillanatban gyanússá válhat a többi ember számára.
Ráadásul ezek az ajtók esztétikailag is szép megjelenésűek, így nemcsak a biztonságot szavatolják. Ha bármilyen egyéb kérdése felmerült, akkor szívesen állunk rendelkezésére. Keressen minket bátran akkor is ha az okos zár érdekli!