Biztonság, Hőszigetelt kültéri ajtó

Kültéri bejárati ajtó családi házra

Dió színű üvegbetétes acél - HiSec® Kültéri bejárati ajtó

Már Önnek is cserére szorul a régi bejárati ajtaja?

Fontos, hogy körültekintően válasszunk kültéri ajtót, ha fontos, hogy biztonságban tudjuk magunkat és családunkat és emellett a hőhíd okozta problémákkal sem szeretnénk szembesülni. Ami az ajtókat illeti általában elég bő választék közül választhatunk, főleg a beltéri ajtókat illetően. Változik azonban a dolog a kültéri ajtókat illetően. Talán emiatt van az is, hogy sokan beltéri ajtót kezdenek el kültéri ajtó helyett használni. Ez azonban nem túl jó ötlet. Ehelyett érdemes biztosra menni és például az általunk forgalmazott uv álló ajtókban gondolkodni. Ezekről ugyanis azt lehet tudni, hogy ellenállnak a napfénynek. Gondoljunk arra is, hogy az ember általában nem túl gyakran cseréli le az ajtót az ingatlanján, éppen ezért ilyenkor érdemes biztosra menni. Ehhez azonban sok tényező van, amit érdemes megvizsgálnunk mielőtt kültéri bejárati ajtó cseréje mellett döntünk.

A kültéri ajtó kinézete sem elhanyagolható

Meghatározó a kültérre nyíló bejárati ajtókat illetően maga a kinézet is, hiszen a családi ház részét képezik a kültéri ajtók. Fontos megjegyezni, hogy nem mindegy, hogy mit sugall a családi ház. Általában az szokott feltünni, ami furcsa, vagy hiányos és nem az, ami rendben van. Afölött ugyanis hajlamosak vagyunk átsiklani. Maga az ajtó többféle anyagból is elkészülhet, lehet rajta például üvegrész, mely segítségével láthatjuk, hogy ki tartózkodik az ajtó előtt. Azonban ez biztonság szempontból nem biztos, hogy a legjobb megoldás. Az üvegbetétes bejárati ajtó helyett ezért érdemes fém bejárati ajtóban gondolkodnunk.

Legyen valódi biztonságban

Ez talán az egyik legfontosabb szempont. Az általunk forgalmazott hőszigetelt kültéri bejárati ajtók nemcsak praktikusak, de valódi biztonságot adnak elégedett ügyfeleink számára. Számunkra ugyanis fontos, hogy biztonságban tudhassa önmagát és családját. Konkrétan dupla záras kivitelben áruljuk a kültéri ajtókat és nagy tapasztalatunk van a beltéri biztonsági ajtók forgalmazásában is, melyek szintén HiSec márkájuak.

Amikor nem megfelelő a bejárati ajtónk

Aranytölgy üvegbetétes acél - HiSec Kültéri bejárati ajtó

Aranytölgy üvegbetétes acél – HiSec Kültéri bejárati ajtó

Jól tudjuk, hogy nincs annál rosszabb érzés, ha betörnek hozzánk. Ebben a szerencsétlen helyzetben ugyanis, ha éppen otthon tartózkodunk, akkor inzultus is érhet minket. Arról nem is beszélve, hogy a család minden tagja óriási stressznek van kitéve ebben az esetben. Eltulajdoníthatnak olyan tárgyakat is tőlünk, amik nagyon értékesek és akár nem is pótolhatóak számunkra. A betörés alkalmával külön listát kell írnunk az eltűnt dolgokról és végeláthatatlan ügyintézések sora kezdődik meg ezzel. Ha éppen más dolgunk van, akkor is muszáj erre időt tartogatnunk. Hála istennek, ma már nem kell ettől félnünk, hogy mert kezd egyre több fajta külső bejárati ajtó megjelenni a piacon. A fémtokos kültéri bejárati ajtótól az alumínium tokos bejárati ajtókig, melyek családi házra lettek kifejlesztve. Ráadásul a biztonság kedvéért telepíthetünk kiegészítő megoldásként kamerát, de használhatunk mozgásérzékelő lámpát is a kültéri ajtó előtt.

A kültéri ajtó kinézete mellett fontos a minőség is

Nyilván nem szeretnénk pár évente lecserélni a kültéri bejárati ajtót a házunkban, így fontos szempont, hogy sokáig rendelkezésre álljon a számunkra, megfelelően ellátva feladatát. Ezért is fontos, hogy maga az ajtó uv álló legyen és ne menjen hamar tönkre a napsütés hatására, legyen tartós az anyaga, tehát készüljön fémből.

Hőhídmentes konstrukció

Emellett törekednünk kell arra, hogy a lehető legkisebb hőhíddal rendelkezzen a ház, a hőhídmentes kültéri bejárati ajtó megvásárlásának ennek elég nagy szerepe van. Ehhez azonban nem árt, ha az alapvető szigeteléssel kapcsolatos dolgokkal tisztában vagyunk. Ugyanis a modern és új építésű házak esetében alapvető kritérium a szigetelés. Ezért azért van így, mert a mostani fűtésárak mellett meghatározó szempont lehet, hiszen a rezsi költség napról napra nőhet. Azonban valamennyi hőhíd mindenhol van, de törekednünk kell rá, hogy minél kisebb legyen. Függetlenül attól, hogy fémtokos kültéri bejárati ajtóban, vagy például üvegbetétes kültéri bejárati ajtóban gondolkodunk. Ha túl nagy a hőmérséklet különbség és ritkán van szellőztetés, akkor kialakulhat a későbbiek folyamán akár penészesedés is, ha a pára lecsapódik.

A HiSec ajtók már több mint 13 éve vannak jelen Magyarországon


Válasszon minket, mert minden fent felsorolt problémára kidolgozott megoldásunk van és beltéri ajtók kereskedésével 2008 óta foglalkozunk. Csakis a kiváló minőséget bocsájtjuk rendelkezésre a HiSec ajtóknak köszönhetően.

 

Keressen minket valamelyik elérhetőségünkön, hogy minél hamarabb segíthessünk Önnek is.