Biztonsági ajtók, Blog

Kültéri bejárati ajtó olcsón történő beszerzése

Prémium-68 Aranytölgy üvegbetétes acél - HiSec Kültéri bejárati ajtó

 

Kültéri bejárati vásárlása olcsón

Kültéri bejárati ajtó olcsón történő beszerzésének legegyszerűbb módja a használt ajtó megvétele. Azonban nem biztos, hogy feltétlenül olcsóbb ajtóhoz jutunk hozzá, ha ezt a megoldást választjuk. Ugyanis az árazás teljesen eltérő lehet az egyes ajtók esetében. Emellett különféle sérülések is lehet az adott ajtón. Nincs annál bosszantóbb, hogy feleslegesen utazik ki az adott helyszínre, mert esetleg az eladó eltitkolt egy sérülést az ajtón.  Emellett lehetnek belső sérülések is, amiket nem könnyű felfedezni. Ráadásul az élettartama is rövidebb lesz feltehetően ezeknek az ajtóknak az újonnan megvásárolttal szemben. Ezért javasoljuk, hogy ha kültéri bejárati ajtó olcsón történő beszerzése iránt érdeklődik, akkor tekintse át kínálatunkat kereskedőként ugyanis a legjobb ár-érték aránnyal dolgozunk.

HiSec Bemutatóterem Miskolcon

Azonban a minőségből nem alkuszunk, így csakis az eredeti HiSec ajtókat kínáljuk webshopunkban és mintaboltunkban. Ennek köszönhetően személyesen is meg tudja tekinteni az adott ajtót és kérdése esetén szakképzett munkatársaink is segítségére sietnek. Ne kísérletezzen, menjen biztosra és válassza kültérre a megfelelően szigetelt ajtókat. A rezsicsökkentés szempontjából ez alapvető érdek. Ráadásul az általunk elérhető kültéri ajtók UV védelemmel is rendelkeznek, megvédve őket az erős napsugárzástól. A zord időjárás ellen is megfelelő védelemmel rendelkeznek ezek az ajtók. Ezek mind lényeges szempontok. Ha kültéri bejárati ajtó olcsón történő megvásárlására törekszik, akkor a minőség mellett tehát a hőszigetelést, kinézetet, biztonságot kell megvizsgálnia, hogy jó üzletet köthessen. Hosszú távon kell jó döntést hoznunk, mert az ember nem néhány hónapra választ kültéri ajtót.

További szempontok ajtóvásárláskor, akár olcsón akár nem úgy veszi

Éppen ezért az ajtó kinézete, dekor elemekkel történő megjelenése hozzájárul ahhoz, hogy igazán büszke lehessen a kiválasztott ajtóra.  A biztonságra is ügyelni kell, éppen ezért mi csakis a legbiztonságosabb acél ajtókban gondolkodunk. Ezek nehezen áttörhetőek a fa és műanyag ajtóval ellentétben. Másik lényeges kérdés, hogy milyen zárat telepítünk az ajtóba. Érdemes fúrásvédett zárban gondolkodnunk, ami akár okos zár is lehet. Ezek bárhonnan, bármikor elérhetőek, ha rendelkezünk wifivel, gateway-jel és okostelefonnal. Megnézhetjük, hogy éppen ki tartózkodik otthon és 5 méteres közelségben akár bluetooth-szal is kinyithatjuk az ajtót. Emellett ujjlenyomatunk segítségével is van erre lehetőség, de használhatunk PIN kódot vagy NFC kártyát.

Kollégáink várják az online vagy személyes, esetleg telefonos megkeresését, hogy a további részleteket tisztázhassuk.