Alapanyagok, Blog

Kültéri ipari ajtók

A kültéri ipari ajtók is egy létező kategória

A kültéri ipari ajtók a piacon egy másik kategóriába esnek. Ugyanis más feltételeknek kell megfelelniük a hagyományos ajtókkal szemben. Az igénybevétel itt ugyanis teljesen más általában és maguk az ajtók méretei is eltérhetnek a szokásostól. A kültéri ipari ajtók esetében találhatunk az interneten vastagabb és vékonyabb falccal rendelkező modelleket. Találkozhatunk továbbá tűzgátló elemekkel, ami sok esetben kikerülhetetlen. Ezt azonban az adott helyszín dönti el minden esetben. Léteznek garázs és tolókapuk, amik például nagyobb méretűek az átlagos szabványokhoz viszonyítva, amit családi házunkban köszönnek vissza. Bár ez esetben is előfordul már kivétel, ugyanis a nyolcvanas,  kilencvenes években jóval kisebb garázskapukat szereltek, hiszen akkor még kevés és jóval kisebb nyugati autók voltak használatban. Abban az időben nem járkáltak terepjáróval, ha mégis, az egy klasszikus Lada Niva méretét jelentette csupán. Ma már teljesen mások az igények, melyek ez esetben is megmutatkoznak.

A kültéri ipari ajtók esetében léteznek multifunkciókkal rendelkező megoldások is

Ez eseten több megoldás kerül ötvözésre. Példának okáért egy szálloda halljában vagy konyhájában speciális ajtóra van szükség, mely akár részben transzparens, átlátható és könnyen nyitható, csukható. Ezeket a megoldásokat is ide soroljuk. A sor azonban itt még nem ér véget, mert a kapuk kategóriában találkozhatunk gyorskapukkal, rakodórendszerekkel vagy ipari kapukkal is. Ezek szintén speciális megoldást jelentenek. 

A HiSec kültéri és beltéri ajtói

Az általunk forgalmazott HiSec beltéri és kültéri ajtók kiváló minőségben készülnek el, így komolyabb igénybevétel esetén is tudjuk őket ajánlani. Ma már nemcsak hazánkban, hanem egész Európában rendelkezünk szabad védjeggyel, mert óriási érdeklődés mutatkozott a tapasztalatok alapján ezekre az ajtókra. Érdemes végiggondolni, hogy kültéri ipari ajtóra vagy egyéb megoldásra van szükségünk, mely szintén jó célt szolgál. Ehhez érdemes lenne tisztázni a részleteket, hogy segíthessünk Önnek. Nemcsak a megfelelő ajtó kiválasztásában, hanem fúrásvédelemmel rendelkező zárbetét megválasztásában is tudunk Önnek segíteni.

A HiSec beltéri ajtóival kompatibilis termék

Emellett azonban okos zár is elérhető kínálatunkban. Ezek előnye, hogy internet, wifi, gateway és okostelefon segítségével távolról is adhat hozzáférést a zárhoz vagy le is tilthatja azt egyes felhasználók esetében. Ugyanis egy ingyenes applikációt telepítve okostelefonjára bárhol tud kommunikálni a rendszerrel. Az ajtó pedig a fizikai kulcsok mellett kinyitható NFC chip kártyával, ujjlenyomattal, PIN kóddal és 5 méteres körzeten belül bluetooth-szal is. Ezáltal kényelmesen és óriási biztonságban tudhatja önmagát és családját. Óriási segítség lehet, mikor nem tartózkodik otthon, de váratlanul be kell egy szakembert engednie. Nem véletlen, hogy egyre többen választják ezt a megoldást, mely modern és trendi. Emellett nagyon hasznos és biztonságos is.