Acél bejárati ajtó, Blog

Kültéri hőszigetelt ajtó a HiSectől

Prémium-68 Aranytölgy üvegbetétes acél - HiSec Kültéri bejárati ajtó

Ma már, ha kültéri hőszigetelt ajtót keresünk, akkor szerencsére bő választék áll a rendelkezésünkre. Léteznek például olyan megoldások, melyek az ajtólap burkolata és maga a tok is horganyzott acéllemezből készül el és kimondottan kültérre szánják.

Kint ugyanis a zord időjárás miatt más megoldásban kell gondolkodnunk. Az esővíz és egyéb csapadék, a hőmérséklet ingadózás, a napvény UV hatása mind nagyon hamar kikezdik az ajtót, ha az nem kültérre lett elkészítve. 

Emellett más szempontok is felmerülnek, ha megfelelő minőségű kültéri hőszigetelt ajtót keresünk. Nem mindegy ugyanis, hogy hogyan van szigetelve. Sok esetben nem a vastagság, hanem a benne lévő közetgyapot hőátbocsátási tényezője a mérvadó.

Ugyanis hiába vastag a szigetelő elem, ha könnyen átengedi a meleget és a hideget is. A jól leszigetelt kültéri ajtó ugyanis nemcsak télen, hanem nyáron is segítségünkre van abban, hogy ne melegedjen túlságosan fel a lakásunk. 

Ezzel nemcsak a fűtés költségét tudjuk megspórolni, hanem a klíma működtetésének kiadásait is. A megfelelő kültéri hőszigetelt ajtó minimális hőhíddal rendelkezik, mely teljesen nullára nem redukálható le. Ugyanis más-más alapanyagokból készül a ház, melynek különbözőek a hővezetési faktorai. 

Azzal azonban sokat javíthatunk a ház szigetelésén, ha megfelelő nyílászárókban gondolkodunk. Ezen kívül vizsgáljuk meg az ajtó anyagát és hosszú távra nézve hozzunk jó döntést.

A műanyag ajtók például jó ár-érték arányban érhetőek el, de sok esetben könnyen áttörhetőek. További előnyök, hogy nemigen vetemednek el. Az acél ajtók azonban biztonságosak és ugyanezt a jó tulajdonságot magukban rejtik.

Választhatunk még fa ajtók közül is, ám azokat rendszeresen karban kell tartani és el is vetemedhetnek. Szükség lehet csiszolásra és festésre. A fa mégiscsak egy élő anyag, amit rendszeresen le kell ápolni.  

Az általunk elérhető kültéri hőszigetelt ajtók a lehető legpraktikusabb módon acélból készülnek el. Ezért nincs más dolga, csak ki kell választania a megfelelő kinézetű ajtót és kérésére abban is segítünk Önnek, hogy a régi ajtót leszereljék és el is szállítsák. Természetesen az újat is megfelelő tudás birtokában telepítik Önnek. 

premium-acel-hisec-ajto-aluminium-ajtotok-es-bevilagito

premium-acel-hisec-ajto-aluminium-ajtotok-es-bevilagito

Ez a garancia miatt is fontos, mert ha rosszul szerelik fel az új ajtót, akkor ezt a gyártó megtagadhatja. Különféle zárak, kitekintő és csengő is rendelkezésre áll. Így az összes fontos tartozékokat is rendelkezésére bocsátjuk.

Többféle szín és minták közül válogathat, sőt vannak üvegbetétes és normál megjelenésű ajtóink is. Speciális fólia segítségével kerülnek színezésre az ajtók és az üvegek is kellő vastagságúak, a tökéletes szigetelés miatt. 

Ellátogathat mintaboltunkba is és érdemes is személyesen megtekinteni az ajtókat, mert így alaposabban szemrevételezhetőek, mintsem képek alapján.

Ettől függetlenül természetesen erre is van lehetőség és akár webshopunkon keresztül is leadhatja rendelését. Bárhogyan is dönt, várjuk szeretettel!