Acél bejárati ajtó, Blog

Megbízható, hőszigetelt fém kültéri bejárati ajtó

Fém hőszigetelt ajtó kültérre és beltérre

Ha valódi biztonságra vágyik, akkor csakis acélajtóban gondolkozzon. A HiSec fém hőszigetelt kültéri ajtók ráadásul nemcsak biztonságosak, hanem szépek is. Többféle stílus és szín van képviseltetve bő kínálatunkban. Vannak sík, kazettás és egyéb különleges felülettel rendelkező kültéri és beltéri ajtók. Ezáltal mindenki megtalálja nálunk a számításait. Léteznek olyan ajtók is, amik fűtött lépcsőházba valók és olyanok is, amik kimondottan kültéri ajtónak minősülnek. Ez azért fontos, mert a hő és hangszigetelés is lényeges szempont többek között. Emellett a napsugár UV hatása ellen sem árt, ha az ajtó ellenáll.

Ajtó kiválasztásakor fontos továbbá..

Meghatározó tényező a biztonság is. Több, mint 10 éve foglalkozunk ajtók forgalmazásával és kínálatunkban az eredeti HiSec ajtókat képviseljük, melyek  kifogástalan minőségűek. Nem véletlen, hogy a gyártó főként az ajtók előállítására specializálta magát és kimondottan biztonsági ajtókat is gyárt. Ráadásul az ajtók kényelmesen otthonról webshopunkban megtekinthetőek  és pár klikkelés segítségével meg is tudja rendelni a kiszemelt ajtót vagy ha Miskolcon jár, akkor a belvárosba személyesen is megnézheti a Bemutatótermünket. Emellett partner cégünk kérésére nemcsak felszereli az új ajtót, hanem a régit is leszereli és elszállítja összetakarítva maga után. A garancia és biztonság miatt is fontos, hogy szakszerű módon legyen telepítve a fém kültéri bejárati ajtó.

Valódi biztonság

A fém hőszigetelt kültéri bejárati ajtóinkat a MABISZ is pozitívan értékelte, így szakmai szempontból is garantálva van a biztonság és minőség egyaránt. Emellett a fém kültéri bejárati ajtók ára is nagyon kedvező. Acéllemez és külön megerősített kilinccsel, külön zárható cilinderbetéttel is rendelkeznek egyes modellek. Ezek az ajtók valódi védelmet nyújtanak a tokból történő kiemelés, felfeszítés, illetve a zársöprés, finomnyitás, magkihúzás, savazás ellen is. A csuklópántoknak köszönhetően pedig szinte hozzáférhetetlenné válik az ajtó a betöréssel szemben, ha valaki feszítővassal próbálná kinyitni az ajtót. 

A hőszigetelt ajtó minőségi színezésű

A HiSec ajtók epoxigyanta, poliészterbázisú, hőre keményedő porhalmazú festékanyag segítségével készülnek el, így a minőség terén nem merülhet fel kérdés.
A bevizsgált tulajdonságok tekintetében a nagynak mondható a szailárdsági követelmény. A légzárás pedig L2 értéket kapott. Ezek az ajtók tűzállóak és a mechanikai és kémiai támadás ellen is valódi védelmet biztosítanak.

Ne engedjen a biztonsági követelményekből, minőségből csak azért, hogy valamivel olcsóbb ajtóhoz jusson. Érdemes hosszú távon gondolkodni. A fém hőszigetelt ajtók másik előnye, hogy megfelelő színezéssel fa hatást is lehet kelteni. Mégsem kell attól félnünk, hogy az ajtó idővel eldeformálódik, nyikorog, illetve nem kell rendszeresen lefestenünk. Ezáltal sok vesződségtől kímélhetjük meg magunkat.