Acél bejárati ajtó, Biztonsági ajtók, Blog

Gondolkozott már azon, hogy lakásának milyen fontos része az acél bejárati ajtó?

Hisec - Biztonsági zárbetét és cilinder

Miért is jó, ha acél biztonsági ajtót építtet be ingatlanába?

Naponta többször is használja, talán mégsem jut eszébe, hogy végiggondolja, milyen funkciókkal rendelkezhet egy bejárati ajtó azon felül, hogy elválaszt minket a külvilágtól. De ha már az elválasztás sem tökéletes, mert átjönnek a hangok, külső zajok, beáramlik a hideg és nehezen is csukható, akkor mindenképpen eljött az idő, hogy megfontolja egy új acél biztonsági ajtó beszerzését, melyek természetesen sokféle kivitelben és árkategóriában fellelhetőek a különféle üzletekben.

Segítünk Önnek eligazodni, hogy képben legyen a legfontosabb paramétereket illetően mikor acél ajtót vásárol

HiSec-Biztonsagi-Ajto-zárva-Cseresznye-barna-akcio

HiSec-Biztonsagi-Ajto-zárva-Cseresznye-barna-akcio

Ha Ön úgy érzi, kellően biztonságos környéken lakik, akkor is az első helyen említendő a megfelelő védelem, a bejárati ajtó biztonságos mivolta, hiszen ez alapvető funkció kellene hogy legyen. Lakjon bármilyen környéken is, száz százalékos biztonság nem létezik, a betörők számára pedig vonzó az olyan hely, ahol nagy zsákmányt sejtenek és tudjuk jól, hogy az alkalom megteremti a helyzetet. Amennyiben viszont rendszeresen hall olyan híreket, hogy az Ön környékén lakásokat törnek fel, rendkívül fontos a legnagyobb biztonságot nyújtó védelemmel rendelkeznie, hogy nyugodtan elhagyhassa otthonát, amikor akarja és éjszaka se kelljen aggódnia. Ha egy fokozott biztonságot nyújtó acél bejárati ajtó mellett még okos zárat is igénybe vesz, akkor nagy valószínűséggel Önt el fogják kerülni a betörők.

Milyen az az ajtó, amiről nyugodt szívvel elmondható, hogy képes a megfelelő védelemmel ellátni Önt?

Itt jön a képbe az anyaghasználat, vagyis nem mindegy, hogy miből készül az ajtó. Kedvező áruk miatt nagyon kelendőek a műanyagból és a fából készültek, utóbbi a szép felülete miatt is. Sajnos ezekről nem mondható el, hogy nehezen törhetőek fel. Ugyanakkor az acélból készült HiSec acél biztosnági bajárati ajtó a legnépszerűbb behatolási módok ellen kiváló védelmet nyújtanak, melyet a Magyar Biztosítók Szövetsége is igazol. Ezek az ajtók sokkal vastagabbak, mint az átlagos barkácsüzletekben fellelhetőek.

Az acél biztonsági ajtó paraméterei röviden

A hét centiméteres acél biztonsági ajtóvastagság, az acélszerkezettel belülről is megerősített cilinderek és tokba rejtett ajtópántok lehetetlenné teszik a pajszerrel való felfeszítést és az acél biztonsági ajtó kiemelését a tokból. A zárszerkezet rögzülése öt reteszelési ponton helyezkedik el, három irányban, alul, felül és a kilincs felől (15+1 ponton záródik), melyeket acéltüskék biztosítanak. Az ajtók két biztonsági cilinderbetéttel rendelkeznek, melyek egymástól függetlenül is zárhatók.

A magas biztonságot nyújtó acél bejárati ajtó további előnyös tulajdonságai

Az erős szerkezet és a tartós kivitel nem csak a betörőkkel szemben nyújtanak védelmet, de állják az idő vasfogát is, így rendkívül hosszútávra garantálható használatuk. Munkatársaink az acél biztonsági ajtó beépítésében is segítséget nyújtanak, így a tökéletes kivitelezés és az általunk nyújtott garanciális szolgáltatások is hosszútávon érvényesülhetnek. Az acéllemezek között elhelyezett szigetelőrétegnek köszönhetően az ajtó védelmet jelent a kívülről érkező zaj és hőmérséklet ellen is, valamint tűzvédelmi szempontból is jól szerepel. A belülről kulcs nélkül is zárható biztonsági bejárati ajtóinkat olyan extrákkal szereltük fel, mint a LED világítással ellátott kilincs, mely kellemes kék fénnyel világít, vagy a beépített csengő, illetve a nagylátószögű kitekintő.

Miben segítünk még Önnek?

Az ország egész területén segítünk az ajtó beszerelésében, ami speciális feladat és nagyfokú precizitást igényel a több ponton záródó szerkezet miatt, és hogy a lehető legnagyobb védelmet nyújthassa Önnek az ajtó. A gyors és precíz munkavégzés után Ön kiélvezheti az öt éves rendszergaranciát, amit biztosítunk, miután kollégánk beszerelte az ajtót. Árajánlatkérése nem kötelezi Önt semmire, nem kérünk előleget és a régi ajtajának kibontásában is segítünk, melyet díjmentesen elszállítunk otthonából. Arra mindenképpen figyeljen oda, hogy csak a valódi biztonsági minősítéssel rendelkező HiSec ajtókat vásárolja meg magától a védjegy birtokosától, mert termékeinket már hamisítják!

 Várjuk szeretettel érdeklődését, akár ügyfélszolgálatunkon, akár valamelyik bemutató termünkben, akár csak kiegészítőt vagy alkatrészeket szeretne cseréltetni meglévő HiSec bejárati ajtóján.