Biztonság, Blog

Válassza a prémium minőségű Hisec acél bejárati ajtót

Kulscok és Zárbetét Hisec

Mit veszíthetünk, ha nem egyből a biztonságos acél ajtókban gondolkodunk? 

Sokszor csak később jövünk rá, hogy mit kellett volna tennünk, ha szeretnénk elkerülni a családunkat vagy minket esetlegesen érő rablótámadást vagy betörést. Felesleges lelkiismeret furdalástól kímélhetjük meg magunkat, ha biztosra megyünk és egyből a legmagasabb minőséggel rendelkező acél bejárati ajtókban gondolkodunk.
Ellenkező esetben akár minket is bántódás érhet de, ha csak személyes tárgyainkat tulajdonítják el, az is roppant kellemetlen lehet ugyanis a rengeteg anyagi káron túl, érzelmi feszültség és sok időveszteség is érhet minket.

A rendőrségnél, biztosító társaságnál történő bejelentésen túl, a rendrakás, takarítás, eltulajdonított tárgyak újbóli beszerzése ilyenkor nagyon megkeserítheti az életünket. Az is előfordulhat, hogy olyan féltve őrzött tárgyakat tulajdonítanak el tőlünk, amiket már nem fogunk tudni pótolni.
Arról nem is beszélve, hogy ezután ugyanúgy szükségünk lesz arra, hogy a legbiztonságosabb acél bejárati ajtók beépítését megszervezzük. 

Miért lényeges kérdés, hogy milyen bejárati ajtóban gondolkodunk?

A betörés szempontjából ez a lakás legkritikusabb pontja, mely szemrevételezéssel azonnal felmérhető. Éppen ezért nem szabad könnyelműnek lennünk.
Ráadásul a közhiedelemmel ellentétben nem oda fognak feltétlenül betörni, ahova szoktak, hanem ahova könnyű szerrel kivitelezni tudják ezt. 

Nem véletlen, hogy cégünk prémium minőségű acél bejárati ajtók forgalmazásával foglalkozik. Tapasztalatink, szakmai vizsgálatok és ügyfeleink visszajelzései alapján ezek a speciális ajtók szavatolják saját és családunk valódi biztonságát.
Mindenki számára fontos, hogy mikor elhagyja otthonát, akkor teljes biztonságban tudja családtagjait és értéktárgyait. Természetesen ez éjszaka is igaz, amikor nyugovóra térünk.

Miben különbözik az acél ajtó a piacon fellelhető többi ajtótól?

A műanyag ajtókat a legkönnyebb feltörni. A fa ajtókkal nehezebb dolga van a betörőnek, de a legbiztonságosabb a fém és a vegyes típusú ajtók használata, ha biztosra akarunk menni. 

Természetesen ezen kívül sok más szempontot is figyelembe kell vennünk. Példának okáért nagyon fontos a szakszerű felszerelés, mert ha rosszul kerül beszerelésre az acél bejárati ajtó, akkor könnyebben feltörhetővé válik. 

Büszkeséggel tölt el minket a tudat, hogy a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) magasabb biztonsági kategóriába sorolta minősítése során az általunk forgalmazott ajtókat. Ez azt jelenti, hogy az előírt biztonsági ajtókra vonatkozó szempontok mindegyike igaz termékeinkre.
Legyen szó 3 perces áttörésgátlásról, vagy minimálisan 3 reteszelési pontos záródásról,
biztonsági és mechanikai védelemmel ellátott zárbetétről, vagy minél több oldalon záródó ajtólapról – és így tovább -, mi mindegyik paramétert biztosítjuk.

Ráadásul anyagának köszönhetően roppant masszív ajtókról beszélünk, melyeknek sokszor a látványa is megrettenti a betörőket, aki inkább másik lakást vagy házat választ betörési célzattal.

Ezek az acél bejárati ajtók magas ellenálló képességgel rendelkeznek mind mechanikai, mind fizikai, és kémiai behatásokkal szemben. Emellett a tűzgátlási tulajdonságuk is kiemelkedő értéket képvisel. 
Hab a tortán, hogy hő és hangszigetelő hatásuk is eltagadhatatlan, mely szintén fontos szempont lehet.

A biztonságos acél ajtókon kívül mire érdemes még figyelnünk, hogy maximális biztonságban érezhessük magunkat?

Ha biztosra akarunk menni és huzamosabb ideig nem tartózkodunk otthon, akkor kérjük meg az egyik megbízható ismerősünket, hogy rendszeresen ürítse ki a postaládát. Az is sokat segít, ha gyakran betér a lakásunkba például meglocsolni a virágokat, mely látványos forgalmat generál otthonunkban. A betörő számára ekkor úgy tűnik, mintha otthon lennének. Természetesen beállíthatjuk, hogy automatikusan legyen világítás vagy hang a lakásunkban függetlenül attól, hogy nem tartózkodunk otthon. Emellett ne hagyjunk otthon sok készpénzt és rejtsük el az értékesebb holmikat.
Azonban a legfontosabb, hogy megfelelő védelmet használjunk. Ebbe a kategóriába tartozik a járőrszolgálatra bekötött riasztó és biztonsági ajtó használata.

Ne habozzon, ha Ön és családja biztonságáról van szó és rendelje meg a kiváló minőségű acél bejárati ajtót!