Acél bejárati ajtó, Blog

Biztos védelem a HiSec lépcsőházi biztonsági ajtónak köszönhetően

EU szabványok szerinti megfelelőség

Biztos védelem a speciális HiSec lépcsőházi biztonsági bejárati ajtónak köszönhetően

Nem az a kérdés, hogy van-e esély arra, hogy betörnek-e egyre kifinomultabb technikai eszközök segítségével otthonunkba, irodánkba, hanem, hogy mi lehet a leghatékonyabb megoldás ennek elkerülésére.  Hiszen senki sem szeretné azt a traumát megélni, hogy feldúlt otthonában kell napokig rendet raknia, takarítania, értesítenie a rendőrséget, biztosító társaságot. Ilyenkor rengeteg idő, bosszúság és nem utolsó sorban anyagi veszteség ér minket. És ha azt gondolná ez a legrosszabb, ami történhet, akkor még nem beszéltünk arról, hogy mi van akkor, ha személyi sérülés is történik Ön vagy családtagját illetően. Ezért nem kérdés, hogy a bejárati, illetve lépcsőházi biztonsági ajtó kiválasztásakor nem szabad kísérleteznünk.

Milyen módon lehet a legminimálisabbra csökkenteni a betörés esélyét?

A járőr szolgáltra bekötött riasztón kívül a legfontosabb, hogy valóban a legjobb minőségű bejárati és lépcsőházi biztonsági ajtóban gondolkodjunk. Ugyanis ez az első látvány, ami a betörőt fogadja. Egy robosztus biztonsági ajtóval nemigen kísérleteznek a betörők. Nyilván társasház esetében a lépcsőházba más tulajdonostársak, albérlők is beengedhetik vétlenül a nem kívánt személyeket, így sajnos tökéletes megoldás nemigen létezik. Azonban a betörés esélyét azzal is csökkentheti, hogy a bejárati ajtót is biztonsági ajtóra cseréli ki. Emellett hasznos praktika, hogy elutazása alkalmával kiürítteti rendszeresen a postaládát, és gondoskodik arról, hogy némi forgalmat generáljon például a szomszéd a növények meglocsolásával, vagy hang és fény bekapcsolását időzíti, melyre már léteznek egyéb okos megoldások. Mi a betörés esélyét azzal minimalizáljuk, hogy az általunk forgalmazott lépcsőházi és egyéb biztonsági bejárati ajtók úgy készülnek, hogy feltörésük óriási zajjal jár. 

Ezért válassza ezt a fajta lépcsőházi biztonsági ajtót

hisec-ajto-havastolgy-felsozar

Havastolgy ajtó Felső zár

A Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) által előírt paramétereknek nemcsak, hogy megfelelünk, hanem egyszerre mindegyiknek eleget teszünk. Ennek köszönhető, hogy magasabb kategóriába sorolták termékeinket.
Konkrétan a kívánalmak között szerepel a biztonsági zárbetét, mely különleges mechanikai védelemmel ellátott. A 3 perces áttörésgátlás legalább 3 reteszelési pontos záródással is fontos tényező. Emellett a zárbetét ajtólapban elhelyezett acélmerevítését is fontos megemlítenünk. A biztonsághoz hozzájárul az is, hogy csukott állapotban elrejtett tokból történő kiemelés elleni védelemmel ellátott zsanérokkal rendelkezik az általunk forgalmazott normál vagy lépcsőházi biztonsági bejárati ajtó.

Biztosra megyünk, így több biztonsági elemmel rendelkező ajtókat forgalmazunk

Vannak központi zárral rendelkező ajtók, de a tolórudazatos rendszerrel rendelkező kivitel is megtalálható termékpalettánkban, melyek 12 pontos záródást biztosít az ajtólap oldalán. Ezt egészíti ki több esetben, az ajtófelület alján és tetején 3-4 záródási pont, melyet egy újabb zár tesz lehetővé.  A nyílászárók beépítésénél lényeges a vízszintes és függőleges pontos beállítás, a vasalatok helyes beállításával együtt.
Ezért is érdemes szakemberre bíznia a lépcsőházi biztonsági ajtó beépítését, mert ellenkező esetben könnyebben feltörhetővé válhat maga az ajtó. Természetesen szakképzett kollégáink kérésére ebben is a segítségére sietnek.


Válasszon a gyönyörű tervezésű jobbos és balos ajtók közül

Az impozáns megjelenésű ajtók, nemcsak biztonságot adnak, de egyedi megjelenésükkel hozzájárulnak otthona, irodája kiváló hangulatához. Választhat a matt vagy fényes felületű ajtók közül. Fehér, sötétmogyoró, mogyoró-barna, aranytölgy, vagy cseresznye színezésű lépcsőházi biztonsági ajtót, mely biztosan nagy örömet fog jelenti az Ön számára is. Ezt egyre több elégedett vevő jelzi vissza honlapunkon írt véleményével.

Vásároljon az eredeti védjegy tulajdonosától, mert a HiSec lépcsőházi biztonsági ajtókat már hamisítják

2008 óta vagyunk a piacon és mi vagyunk a védjegy tulajdonosok, így nem érheti csalódás, ha minket választ. Ráadásul teljes körűen mindenben segítünk Önnek. Díjmentesen felmérjük a helyzetet és a régi ajtót is elszállítjuk kérésére.
Válasszon a lépcsőházi és egyéb biztonsági ajtók közül, hogy maximális biztonságban tudja Önmagát és családját!