Biztonság, Blog

Prémium minőségű fém bejárati ajtó, az Ön és családja védelmében

HiSec-Biztonsagi-Ajto-nyitva-Cseresznye-barna

Ne utólag legyünk bölcsek

Amíg nem hozzánk, hanem a szomszédba törtek be, addig nem tudjuk igazán átérezni, hogy mekkora kár ér minket egy esetleges betörés vagy rablótámadás során.
Ma már külön bűnszövetkezetek vannak, akik nappal vagy éjjel törnek be otthonunkba, így sajnos éjszaka sem vagyunk teljes biztonságban.
Ha nem rendelkezünk megfelelő minőségű biztonsági fém bejárati ajtóval, akkor felesleges traumának, pénzveszteségnek és sok-sok időrabló tevékenységnek nézhetünk elébe. Rendőrségi feljelentés, biztosítónál történő bejelentés, takarítás, rendrakás, régi holmik pótlása, miután összeírtuk, hogy mit tulajdonítottak el és így tovább.
Ráadásul ezután szintén szükség lesz egy új ajtót beépíteni.

Miért érdemes  fém bejárati ajtóban gondolkodnia?

A műanyag ajtókat a legkönnyebb feltörni, a fa ajtókkal már nehezebb elbánni. Azonban a vegyes típusú és fém ajtók szavatolják a legnagyobb biztonságot. Ezért készülnek a páncél szekrények is acélból és nem pedig fából.
A Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) előírja a kívánt paramétereket. A HiSec esetében valamennyi paraméter teljesül, így biztonsági bejárati ajtóknak tekinthetőek az általunk forgalmazott termékek.
Ráadásul mivel minden előírás teljesül esetünkben, így magasabb kategóriába sorolt minket a MABISZ.
HiSec MABISZ termékmegfelelősségi ajánlás

Konkrét paraméterek a fém bejárati ajtók esetében

Legalább 3 reteszelési pontos záródás, biztonsági és mechanikai védelemmel ellátott zárbetét, 3 perces áttörésgátlás, és minél több oldalon záródó ajtólap és sorolhatnánk tovább is a konkrét leírást.
Anyag tulajdonságukból adódóan ilyenek a biztonsági ajtóink: 

  • masszívak,
  • fizikai, kémiai, mechanikai behatásokkal szemben ellenállóak,
  • nagy tűzgátlási tulajdonsággal rendelkeznek
  • hő- és hangszigeteltek
  • légzáróak
  • acél biztonsági ajtónk központi záras kivitelű, tolórudazatos rendszere 12 pontos záródást biztosít (további 3-4 záródási pont egészíti ki)


Tévhitek a betörőkkel szemben

Egy lakás, illetve ház legkritikusabb pontja többnyire a bejárati ajtó. Ezért kulcsfontosságú, hogy lehetőleg biztonságos fém bejárati ajtóban gondolkozzunk. Lényeges azt is megemlítenünk, hogy a betörők nem az alapján választanak, hogy hol jártak eddig, hanem hogy hol van könnyen áttörhető célpont. Ez a fő szempont, így bárhova betörhetnek.

Egyszeri befektetés családja és az Ön védelmében

Előbb utóbb szinte mindenhova megpróbálnak betörni, főleg, ha hanyatlik a gazdasági helyzet, de az alkalom is könnyen „megszüli” a tolvajt.
Éppen ezért érdemes megelőzni az ilyen helyzeteket. Egy egyszeri beruházás segítségével Ön mostantól biztonságban tudhatja, megfizethető ár ellenében Önmagát és családját.
A fém bejárati ajtó ugyanis teljes biztonságot nyújt. Azonban nem elég a prémium minőségi ajtót megvásárolnia, hanem az is fontos, hogy megfelelő képesítésű szakember szerelje be azt. Ugyanis a könnyen feltörhetővé válhat az ajtó, ha hibásan került beépítésre.
Általánosságban elmondható, hogy minden nyílászáró elhelyezésénél fontos a vízszintes és függőleges pontos beállítás és a vasalatok helyes beállítása.

Ezért is érdemes ezekben az ajtókban gondolkodnia, mely impozáns megjelenésével hozzájárul otthona igényes megjelenéséhez, mint például a HiSec ajtó.
Ügyfeleinktől sok pozitív visszajelzést kaptunk, melyek meg is találhatóak weboldalunkon. Reméljük Ön lesz a következő, akinek a pozitív tapasztalatairól szóló véleményét közölhetjük.

Két fegyver a betörők ellen

A fém bejárati ajtó esetében két fontos gátló tényezővel kell számolnia a betörőnek, melynek köszönhetően nagy eséllyel másik ajtót fog választani. Az egyik, hogy sok ideig tart feltörni, a másik pedig, hogy nagy zajjal jár mindez. Ha ezen kívül járőrszolgálatra bekötött riasztóval is rendelkezik, akkor még jobban növeli a biztonsági tényezőket.

Vigyázzon, nehogy átverjék Önt!

Vegye meg közvetlenül a védjegy tulajdonosától az eredeti HiSec ajtót, melyek hamisítása már sajnos megkezdődött. Ennek oka nem véletlen, nyilván azt hamisítják, amiben fantáziát látnak a vetélytársak. 

Válasszon impozáns megjelenésű fém bejárati ajtóink közül!