Beépítés, Biztonság, Blog

Lépcsőházi bejárati ajtó árak, ami biztonságos is

Antracit-Sima-feluletu-HiSec-Biztonsagi-Ajto-Nyitva

Ma már nem biztos, hogy kellő biztonságban érezhetjük magunkat, ha csupán normál bejárati ajtóban gondolkodunk. A legjobb, ha egyből biztonsági bejárati ajtó árakat kezdjük el áttanulmányozni és csakis biztonsági ajtót választunk ki. Nagyjából az árak 150-200 e forintnál indulnak ebben a kategóriában. Azonban nem mindegy, hogy ezért pontosan mit kapunk. Általában a MABISZ által ellenőrzött acél vázszerkezettel ellátott modellek jönnek szóba. Maga a kilincs is acélbetétes szokott lenni, a mi kínálatunkban elérhető változat külön meg van erősítve a magasabb biztonság jegyében. Sőt, vannak led világítással ellátott kilincsek is, amik természetesen teljes mértékben kompatibilisek a biztonsági ajtóval. 

Az ajtó színezését nem fóliával oldottuk meg, hanem festéssel.

A zárbetétek pedig megerősített cilinderekkel készülnek el és a tokba vannak besüllyesztve. 15 + 1 pontos acéltüske záródással rendelkeznek. Ezek a lépcsőházi biztonsági bejárati ajtó áraink már tartalmazzák a kitekintőt és a beépített csengőt is. Az általunk forgalmazott HiSec kitekintők hosszú évek tapasztalata alapján a legideálisabb magasságba lettek elhelyezve, hogy bárki könnyen használhassa, ha szeretne meggyőződni arról, hogy éppen ki látogatta meg. 

Érdemes az ajtóvastagságot is szemügyre vennie vásárlás előtt. Ez 7 cm szokott lenni, de függ attól is, hogy az ajtó szigetelve van-e. A garanciás feltételeket sem árt előre tisztázni, mely általában csak akkor jár, ha szakszerűen lett felszerelve az adott ajtó és nem ipari célra van használva, mely komolyabb igénybevételt is magában rejthet. 

További érvek a Hisec biztonsági ajtó mellett

Ezek az ajtók belülről többnyire kulcs nélkül is zárhatóak egy plusz kilincsnek vagy gombnak köszönhetően. Ezáltal kényelmesen egy mozdulattal be tudja bárki belülről zárni az ajtót. Az ajtót érdemes személyesen is megtekinteni, kipróbálni egy mintaboltban. A színek miatt is fontos ezt tisztázni, mert a monitoron keresztül másmilyen színeket láthatunk, mint személyesen a természetes fényben. Egy hozzávaló kilinccsel nagyon impozáns megjelenést lehet biztosítani. Vannak kerek és négyzet alakú kilincsek, melyek mind modern stílust képviselnek. Maga a kilincs vonala is lehet egyenes vagy görbített. Ennek kiválasztása már sokszor ízlés kérdése, mert mindegyik változat nagyon népszerű.

Tudunk esetleg egyéb kérdéseire válaszolni személyesen vagy online? Ha maradtak még kérdései, akkor egész biztosan tudunk Önnek segíteni, keressen minket bátran!