Acél bejárati ajtó, Ajanló, Kültéri ajtó

Alumínium kültéri bejárati ajtó

HiSec acél kültéri bejárati ajtó

Az alumínium kültéri bejárati ajtókról azt kell tudni, hogy általában egy letisztult, modern stílust képviselnek a piacon az egyedi megjelenésüknél fogva. Egy modern, szép otthon nélkülözhetetlen kelléke a kültéri bejárati ajtó. Régebben inkább előtérbe voltak helyezve a fa ajtók, az alumínium kültéri bejárati ajtókkal szemben. Ezek azonban egyes esetekben folyamatos karbantartást igényelnek és el is vetemedhetnek. A biztonság is fontos kérdés. Sajnos sok olyan műanyag és fa ajtó van, ami könnyen áttörhető. Az acél ajtók azonban általában a lehető legbiztonságosabbak.

Kültéri bejárati ajtó és a választék


Természetesen  választhatunk fa, műanyag és alumínium kültéri bejárati ajtót egyaránt, mert mindegyik ajtónak van pozitív és negatív oldala egyaránt. Ha más nem az ár is lehet egy ilyen faktor, de nyilván mindenkinek más az igénye és lehetősége. Fontos, hogy emellett a benne lévő zár is a lehető legnagyobb biztonságot adja. Ha ugyanis könnyen fel lehet töri a zárat, akkor hiába van biztonságos ajtónk, nem érezhetjük magunkat biztonságban. Figyeljünk arra is, hogy a szigetelés megfelelő legyen. Ez is legalább annyira fontos szempont, mint a biztonság. Általában kőzetgyapot szigeteléssel látják el az ajtókat. Teljesen a hőhídat nem lehet megszüntetni, de törekedni kell rá, hogy a lehető legjobb értéket érjük el. Meghatározó az ajtó kinézete is. Nyilván ízlések és pofonok különböznek, de ma már elég bő kínálat áll rendelkezésre a piacon. legyen szó alumínium kültéri bejárati ajtóról vagy acél ajtóról, biztosan megtalálja a megfelelő megoldást.

Több ponton záródó, fóliázott ajtó

Ma már könnyedén lehet fa hatású ajtó benyomását kelteni akár egy acél ajtón. Megfelelő, jó minőségű fóliázással ugyanis könnyen elérhető a kívánt hatás. Figyelnünk kell arra is, hogy a küszöb is megfelelő minőségű legyen és itt újra szóba kerül a hőszigetelés szerepe. Problémát okozhat ugyanis, ha az ajtó nem megfelelően záródik. Apróságnak tűnhet a dolog, de nagy szerepe a dolognak.Tömítéssel is el szokták látni a küszöböt. Sőt, létezik dupla tömítésű megoldás is. Az ajtót pedig több pontos rúdzár szokta zárni. Azonban nem mindegy, hogy hány ponton zárja az ajtót a rendszer.  Figyeljünk arra is, hogy megfelelő méretű ajtót válasszunk ki. Előfordult már sajnos, hogy rossz méret alapján lett megrendelve az ajtó és ez csak a kiszállítás után derült ki.

Mit nyújt a HiSec?

Beépítési partnereink nemcsak kiszállítják az ajtót, hanem segít a régi ajtó leszerelésében és elszállításában, sőt szakszerűen fel is szereli az új ajtót. Ez a garancia miatt is fontos szempont lehet, ugyanis mi a beépítőink munkájára is vállaljuk a garanciát. Legyünk körültekintőek és talán a legjobb, ha a legkényelmesebb módon csak kiválasztja azt az ajtót, amire szüksége van és a többit nyugodtan ránk bízhatja. 

Webshopból is rendelhet, de mintaboltunkban is megtekintheti személyesen az ajtókat, zárakat. Bárhogyan is dönt, várjuk szeretettel!