Acél bejárati ajtó, Bemutatóterem, Biztonság

Esztétikus megjelenésű biztonsági ajtók

A biztonságunk a  biztonsági ajtók beépítésével kezdődik 

Az ember ősi ösztönére visszavezethető, hogy mindig is a biztonságra vágyik, megtartva a komfortzóna határát. Ez teljesen érthető, ám sok ezer év alatt átrendeződött a körülöttünk lévő világ. Ma már a virtuális és fizikai térben is érhetnek minket atrocitások. Szerencsére a fizikai védelem biztosítása talán könnyebbnek mondható. Ugyanis az otthonunkat, irodánkat biztonsági ajtók segítségével könnyedén levédhetjük. Ezáltal biztonságban tudhatjuk önmagunkat, családunkat egyaránt. Mi konkrétan ebben tudunk a segítségére lenn, ugyanis ma már az egész EU területén védjeggyel rendelkezünk a HiSec ajtókat illetően melyek forgalmazásával is mi foglalkozunk.

Acél biztonsági és acél biztonsági ajtók között is nagy különbség van

Muszáj ugyanis lépést kell tartanunk a technikai fejlődéssel, de első lépésben  alaposan tájékozódjunk a témában. Sokszor hivatkozunk példának okáért arra, hogy  barkácsboltokban is fellelhető olyan biztonsági ajtó, ami látszólag védelmet biztosít a számunkra, ám ezek 2 centiméterrel vékonyabbak és  más minősítést is kaptak a szakmai felügyelettől. Éppen ezért körültekintőnek kell lennünk, ha a biztonságunkról van szó és jól meg kell fontolnunk, hogy végül melyik gyártót és modellt választjuk. Ma már akkor is sok esetben választanak minket, ha valaki először a hőszigetelt acél ajtóra, vagy panel bejárati ajtó címszóra keres rá. Az általunk forgalmazott biztonsági bejárati ajtók ugyanis ebbe a kategóriába tartoznak és bármilyen lakás vagy ház bejárati vagy egyéb ajtaját ki lehet cserélni ezekre az ajtókra. Ráadásul mivel ellenállnak a kémiai és fizikai behatások ellen és hőszigeteltek, így tűz eset esetén is nagy segítségünkre lehetnek, nemcsak betörés alkalmával. Nem véletlen, hogy biztonsági acél bejárati panel ajtó keresése során ezt a modellt választják az emberek.

HiSec Havastölgy acél biztonsági ajtó Hat kazettás

HiSec Havastölgy acél biztonsági ajtó Hat kazettás

Biztonságos is és szép is a HiSec bejárati ajtó

A biztonsági fém bejárati ajtók előnye, hogy nemcsak roppant biztonságosak, hanem szép megjelenésűek is. Ugyanis ízléses, többféle színben érhetőek el. A robosztus megjelenés elrettenti a betörőket, mely masszív ajtóról árulkodik, de ha ez nem volna elég, akkor a HiSec márkajelzés szinte egész biztos, hogy eltántorítja a betörni vágyókat. Az esztétikus megjelenés és biztonság ezáltal egy kézben járva szavatolja a teljes elégedettséget használója számára. 
Ez azért is elmondható, mert rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk a kedves ügyfeleinktől, akik egymásnak is előszeretettel ajánlják a biztonsági ajtóinkat. Persze sok esetben nem tudjuk, hogy milyen hatékonyan működik ugyanis nem történik betörés, de ha hosszú évekig nincs betörés, vagy esetleg a szomszédban ez megtörténne, akkor következtethetünk arra, hogy az ajtónak köszönhető, hogy meghiúsult a betörés. A betörők két nagy ellensége az, ha az ajtót nehéz feltörni, mert ez sok-sok időbe kerül nekik, és egyre több az esély arra, hogy lefülelik őket. A másik probléma pedig az, ha óriási zajjal jár mindez. Ekkor ugyanis szintén könnyen lebukhatnak.

Előzzük meg a nagy traumákat biztonsági ajtók beépítésével

Nem is gondoljuk mekkora traumát jelenthet számunkra vagy családtagjainknak, a betörnek hozzánk. A legrosszabb, ha mi is otthon tartózkodunk ebben az intervallumban. Hiszen ebben a helyzetben akár bántalmazhatnak is minket. Nem véletlen, hogy az acél bejárati fém ajtók, illetve a lépcsőházi biztonsági bejárati ajtók iránt egyre nagyobb az igény. Nagyon rossz érzés tudatában lenni, hogy idegen emberek kotorásztak a személyes holmijaink között és azt leltárba venni, hogy mi tűnt el általuk. Biztonsági és rendőrségi jelentések készülnek és a lelki megrázkódtatás mellett rengeteg ügyintézésbe és időbe kerül mindez. Előzze meg ezt az atrocitást és vásároljon megfelelő minőségű HiSec biztonsági bejárati ajtót.   Kérdezzen tőlünk bátran, ha valami nem világos, mindenben segítünk Önnek. Természetesen azonnal meg tudja rendelni a biztonsági ajtót online itt vagy miskolci bemutatótermünkben személyesen !