Biztonság, Blog, Fém bejárati ajtó okos zárral

Biztonsági ajtó: szépség és védelem, ezt nyújtja nekünk a

HiSec Prémium beltéri acél bejárati ajtó, Dió színben egyedi dekorcsíkokkal

Elkápráztató változatosságot ad a HiSec biztonsági ajtó

A külseje tetszetős, ám sokkal érdekesebb, ami emögött van. Adott egy ajtó. Van belőle jobbos és balos. Tehát mindenki kiválaszthatja, ami számára kézre áll. A kinézete roppant impozáns. Van fényes és matt változata. De színes modelleket is találhatunk a kínálatban. Válogathatunk a fehér, a sötétmogyoró, a mogyoró-barna, az aranytölgy és a cseresznye színezéssel ellátott darabok között. Mindezt el lehet mondani a HiSec biztonsági bejárati ajtóról. Meg sok minden mást is, hiszen a nevében is benne van, hogy elsősorban a védelmünkért felel a HiSec biztonsági ajtó. A vonzó kinézet csupán a hab a tortán. 

A biztonsági ajtó strapabíró

Az erő a biztonsági ajtó fontos, és persze igen vonzó tulajdonsága. Az anyaga ugyanis rendkívül masszív fém. Olyan, ami gyakorlatilag áthatolhatatlan. Ellenáll a mechanikai, a fizikai és a kémiai behatásokkal szemben a HiSec fém biztonsági panel bejárati ajtó. 

Sok, izgalmas trükk

Aki azt gondolja, hogy a betörés kivédéséhez ez kevés, annak se kell aggódnia. A HiSec  biztonsági ajtók megfelelnek  például a 3 perces áttörésgátlásnak. Eszerint, legalább három, egymástól minimum harminc centiméterre lévő reteszelési pontos záródás található az ajtón. Az ajtólap pedig több oldalon záródik. Egy mechanikai védelemmel ellátott biztonsági zárbetét is helyet kapott benne. Ezt az ajtólapban elhelyezett acélmerevítés is erősíti. Mindez elég ahhoz, hogy az ajtót ne lehessen csak úgy kiemelni a tokjából. Néhány, védelemmel ellátott zsanér is ezt hivatott megakadályozni. Tehát egy olyan szerkezetről van szó, aminek a feltörése a legprofibb betörők számára is nagyon bonyolult. Az sem kérdés, hogy az erre irányuló folyamat nem kis zajjal jár. Szóval, túl kockázatos művelet. 

Maga a HiSec név is véd

A fent leírtak már az alvilág köreiben is közismertté váltak. A tagjai közül sokan, ha csak meglátják a HiSec emblémát a bejáratnál, inkább új célpont után néznek. És a HiSec termékeknek úgymond nevük van egész Európában. Bejegyzett védjeggyel rendelkeznek ezen a területen. A MABISZ (Magyar Biztosítók Szövetsége) pedig mindezt elismeri. A szóban forgó márkához tartozó ajtókat magasabb kategóriába sorolta a biztonsági ajtókon belül. 

Ha bejárati ajtó, akkor kiemelt fontosságú, hogy biztonsági ajtó legyen

Rendkívül fontos, hogy a bejárati ajtónk megfelelő minőségű legyen. Nyilván azért is, mert azt látja meg először mindenki, aki hozzánk érkezik. És valószínűleg értékeli, ha ízlésesen néz ki. De hát az is azt veszi elsőként szemügyre, aki rossz szándékkal jön hozzánk. Számos rendőrségi és biztosítási jelentés tanúskodik erről. A bűnözők mindig azokat a lakásokat célozzák meg, amelyeknek a bejáratát könnyen áttörhetőnek látják. Tehát a potenciális ajtó kiválasztásakor ezt is figyelembe kell vennünk, ne egyszerű műanyag ajtót válasszunk, hanem fém biztonsági bejárati ajtó telepítését kérjük inkább!

Nem mindegy milyen biztonsági ajtó beépítését kérjük

A megfelelő választás létfontosságú. És van egy további lépés, ami szintén az. Amire oda kell figyelnünk, ha valódi védelmet szeretnénk. Amint láttuk, a biztonsági bejárati ajtó egy igen bonyolult szerkezet. A felszerelése, a beüzemelése komoly szakértelmet igényel. Muszáj szakemberre bíznunk, mert egy apró hiba is végzetes lehet. Ez egy olyan munka, ahol nagyon sok apró részletre kell figyelni. Ilyen például a különböző vasalatok beállítása. Vagy ott vannak a nyílászárók. Ez esetben a vízszintes és a függőleges pontos beállításokra kell összpontosítani a biztonsági ajtó esetén.

Egy iroda bejárataként is kiváló választás a Hisec fém  biztonsági ajtó

Modern-mintás-Antracit-HiSec-Biztonsagi-Ajto-nyitva

Modern-mintás-Antracit-HiSec-Biztonsagi-Ajto-nyitva

Idáig a lakásokról beszéltünk. De hát a biztonsági bejárati fém ajtó máshol is kiválóan megállja a helyét. Mondjuk, egy iroda bejárati ajtajaként is nagyszerű szolgálatot tehet. Mert ott aztán van érték, az egyszer biztos. Nem kell másra gondolnunk, csak a gépparkra, ami elengedhetetlen a cég működtetéséhez. 

Maximális védelem baráti áron

Van egy kérdés, ami esélyes, hogy sokakban felmerül. Ha valami komolyabb változtatást szeretnénk az otthonunkban, valószínűleg alaposan meggondoljuk, mennyit költünk rá. Pláne most, a válság idején. És persze a céges kiadásokkal kapcsolatban se árt szem előtt tartani az árakat. Ám a biztonsági ajtó tökéletesen beleillik a képbe akkor is, ha valaki árérzékeny. Az ára megállapításakor fontos szempont volt, hogy egy átlag ember is megengedhesse magának a maximális védelmet. Tehát ez Önnek is jár. Ha szívesen használná a tetszetős, biztonságot nyújtó ajtót, lépjen kapcsolatba szakképzett kollégáinkkal.