Ajanló, Blog, Kültéri ajtó

Olcsó kültéri ajtó nagy választékban

Vigo - Ablakos 5 kamrás kültéri műanyag bejárati ajtó

Vajon létezik jó és olcsó kültéri ajtó?

Ma már rengeteg fajta ajtó közül válogathatunk kedvünkre és használt ajtókkal is találkozhatunk. Ezeknek azonban nem tudjuk az előéletét még az is előfordulhat, hogy nem megfelelően működnek, belső sérüléssel rendelkeznek, a zárat illetően pedig mindenképpen cserében kell gondolkodnunk biztonsági szempontból. Arra mindenképpen érdemes figyelni, hogy az olcsó kültéri ajtó ne legyen könnyen áttörhető. Ez esetben ugyanis a megspórolt pénz többszörösét bukhatjuk el, ha emiatt valaki betör hozzánk és kirabol minket.

A jó ár fontos

Nyilván jó ár-érték arányban kell gondolkodnunk, de ne feledkezzünk meg arról, hogy a családunk biztonsága a tét. A HiSec ezt figyelembe véve alkotta meg biztonságos, esztétikus kinézetű, kényelmes funkciókat tartalmazó olcsó kültéri ajtóit. Emellett természetesen beltéri ajtók gyártásával is foglakozik. Ám kimondottan az ajtókra specializálta magát, így a kiváló minőségből nem enged ez a feltörekvő cég. Nem véletlen, hogy ennél a márkánál maradva kezdtünk el olcsó beltéri és kültéri ajtók kereskedésével.

premium-acel-hisec-ajto-metszeti-kep-1

premium-acel-hisec-ajto-metszeti-kep-1

Az olcsó kültéri ajtó is lehet jó

A kültéri ajtók esetében lényeges további szempont a hőszigetelés. Konkrétan meg tudja nézni, hogy az adott ajtó, illetve nyílászáró milyen hőátbocsátási tényezővel rendelkezik. Ezt a hőhíd csökkentése miatt is fontos momentum. Ugyanis az egészen biztosan jó befektetés, ha megfelelő szigetelésben gondolkodik, mely az ablakokra és ajtókra is értendő. Azonban a részletek felett sokszor átsiklunk. Hiába olcsó a kültéri ajtó és tűnik jónak a hőszigetelési értéke, azt a teljes felületre vizsgáljuk meg. Más ugyanis az értéke minden elemnek mivel ezek különböző anyagból készültek el. Emiatt van az is, hogy teljesen hőhídmentes ház nem létezik. 

Kültéri acél ajtó

Csakis tartós ajtóban gondolkozzon, például acél kivitelben. A műanyagot könnyű sok esetben áttörni, a fa elvetemedhet és folyamatosan le kell kezelni. Ezáltal a szigetelése is megváltozhat idővel. A hőátbocsátási indexen kívül a hangszigetelés is meghatározó lehet. Ez ugyanis sokat segíthet abban, hogy komfortosabban érezzük magunkat otthonunkban, ahol a kényelem, biztonság és ellazulás fontos értékeket képviselnek. Ehhez az ajtó RW hangszigetelési indexét kell megtekintenünk. Ebből pontosan láthatjuk, hogy a kinti zajt hány decibellel csökkenti az ajtó.  

  

A fenti szempontokat mindenképpen gondoljuk át és ne csak egy tényezőt: olcsó kültéri ajtó mindenáron lebegjen a szemünk előtt. Ezáltal ugyanis komolyabb kiadásra is számíthatunk a jövőben. 

Ha felkeltettük érdeklődését, akkor nézze át webshopunkban kínálatunkat, de személyesen is várjuk mintaboltunkban. Érdemes személyesen is kipróbálni az ajtókat, mert így olyan szempontból is megvizsgálhatjuk, amit online lehetetlen.