Acél bejárati ajtó, Ajanló

A kültéri ajtó obis vagy HiSec legyen?

Antracit acél HiSec Üvegbetétes - Kültéri bejárati ajtó

Minden kültéri ajtó garanciával rendelkezik, ha újonnan vásárolja

Sok esetben érdemes nagy múltú, komolyabb cégektől vásárolni különféle termékeket, hiszen a garanciális jogok is megfelelően működnek. Példának okáért Obi kültéri bejárati ajtó iránt érdeklődünk, akkor sokfajta ajtó közül válogathatunk kedvünkre Célszerű személyesen ellátogatni az adott üzletbe és felmérni az adott kültéri bejárató ajtót. Ahol esetleg erre nincs lehetőség ott egyfajta kockázatot vállalunk, hiszen előfordulhat, hogy az előnyösen elkészített fénykép a honlapon kissé félrevezethet. Hallottunk olyan esetről, hogy kattogott a zár, az ajtó nem megfelelően záródott és rossz minőségű alapanyagokból készült el. Ezeket mind le tudjuk ellenőrizni személyesen. 

A kültéri ajtók minősége

A kültéri bejárati ajtót találhatunk jelenleg fémből és fából is. Készülhet aranytölgyből, borovi fenyőből, ami magas minőséget szavatolhat. Ez fontos is faajtó esetén, hiszen könnyen elvetemedhet az ajtó és folyamatos ápolásra is szorulhat. A Borovi fenyőből készült ajtó 5 ponton záródik és ablakbetéttel is rendelkezik. Kettős gumitömítéssel és filung betéttel rendelkezik. 100 x 210 cm méretű ajtóról beszélünk ebben az esetben. Az ajtó vastagsága is mérvadó. Hiszen nemcsak a szigetelése, hanem a biztonság is fontos kérdés az esztétikai kinézet mellett.  A fém ajtókat általában UV álló fóliával látják el. Ez nagyon fontos kritérium, hiszen a napsugárzás hamar tönkreteheti ezeket az ajtókat ellenkező esetben.

premium-acel-hisec-ajto-metszeti-kep-1

premium-acel-hisec-ajto-metszeti-kep-1


Léteznek kimondottan beltéri és kültéri bejárati ajtó kereskedésére specializálódott cégek is

Mi, a HiSec is ilyen cég vagyunk. Több, mint 15 éve foglalkozunk biztonsági és normál kültéri, illetve beltéri ajtók és zárak kereskedésével. Az általunk elérhető kültéri bejárati ajtók minimális hőhídat képeznek. 0-ra nem lehet ezt a faktort lecsökkenteni, mert egy ház különféle alapanyagokból készül el, így valamekkora hőhíd jelentkezhet. Acél bejárati ajtóink többféle színben érhetőek el, legyen szó például aranytölgy, vagy fehér modern ajtóról. Elérhető áron biztosítjuk az Ön számára is a minőséget. Ajtóinkat például a rozsdamentes acél és háromrétegű üveg, valamint alumínium küszöb teszi vonzóvá. Az ajtók több ponton záródnak és egyéb kiegészítők is rendelhetőek mellé. 

Az ajtó beépítése

Ha pedig igény van rá, akkor a régi kültéri ajtó leszereléséhez, elszállításához és az új kültéri bejárati ajtó beszerelésével is foglalkozunk. Mi garanciát vállalunk a beépítőink munkájára is,nem csak az ajtóra! Így Önnek nincs más dolga, csak megrendelni az adott kültéri ajtót webshopunkon keresztül. Emellett bemutató boltunkban is elérhetőek vagyunk, így személyesen is meg tudja tekinteni az ajtókat. Kérdését pedig online és személyesen is felteheti, mindenben segíteni fogunk Önnek.