Acél bejárati ajtó, Blog

Kültéri bejárati ajtó eladó újonnan és használtan

Kültéri bejárati ajtó vásárlása

A mai energiaárak mellett meghatározó szerepe lett a lakások, házak szigetelésének. Az ajtók esetében nyilván megfelelő minőséget keresünk, elfogadható áron. Ezért rákeresünk a kültéri bejárati ajtó eladó címszóra is. Ennek köszönhetően általában használt ajtókat fogunk találni. Azonban, ha itt vásárolunk, akkor lehet akár meglepetésben is részünk. Nem biztos, hogy szakszerű kiszolgálásban lesz részünk. Elképzelhető, hogy az eladóval nem is olyan könnyű megszervezni az ügyletet. Kisebb választék áll rendelkezésünkre. Nem egy erre a területre szakosodott kültéri bejárati ajtó eladója fog fogadni bennünket, aki bő kínálattal szolgál.

Használt ajtó vásárlásánál érdemes figyelni pár dologra

Az ajtónak lehetnek akár rejtett sérülései is mivel nem látunk bele az ajtó belsejébe. Mi azt javasoljuk, hogy új ajtó esetén is csak mintabolttal rendelkező webshopból vásároljunk. Ezáltal ugyanis van fizikai helyszínnel rendelkező ügyfélszolgálat, melyet akár reklamációs célból is felkereshetünk.

Személyesen is nézze meg az eladó bejárati ajtót

Emellett az adott ajtó fényképen máshogy fest, mint személyesen. Ki kell próbálni, meg kell nézni a kiszemelt ajtót. Ha azonban a kültéri bejárati ajtó eladó címszóra keresve csak használt ajtókra helyezzük a hangsúlyt, akkor ez akár okozhat később problémákat. Fontos, hogy pontosan felmérjük az ajtó méretét. Garanciával rendelkező ajtót válasszunk ki. Az ajtó beszerelését is szakszerűen kell elvégezni. Az általunk elérhető partnerek nemcsak leszerelik a régi ajtót és elszállítják, hanem fel is szerelik az újat. Ezzel sok felesleges bonyodalom kerülhető el. Lényeges szempont az is, hogy csakis hőszigetelt kültéri ajtóban gondolkozzon, ami megfelelő minőségű. Egy rossz minőségű műanyag vagy fa ajtó könnyen áttörhető és rendszeres karbantartásra szorul.

Legyen beltér vagy kültér mi acél bejárati ajtót ajálnunk

Mi csak acél ajtóban gondolkodunk, mely valódi biztonságot nyújt és nem szorul rendszeres karbantartásra. Az ajtóval kompatibilis biztonságos zárakat is áruba bocsátunk, így arra sincs gondja.

Okos zár a Hisec belétri acél ajtókhoz

Választhat akár okos zárat is, mely a lehető legnagyobb kényelmet adja Önnek. Ugyanis okostelefon, gateway és wifi segítségével bárhonnan elérhető online az okos zár. Kinyitható fizikai kulccsal(bár ezt nem ajáljuk), 5 méteren belül bluetooth-szal, NFC kártyával, PIN kóddal vagy ujjlenyomattal. Bárkinek küldhet például egy sms-t jelszóval, ha be szeretné távollétében engedni az illetőt. Idő intervallumhoz is köthető, hogy ki mikor mehet csak be az ajtón. Például megadhatja, hogy a takarító csak hétfőnként 10-14 óra között tudja kinyitni az ajtót. Ha pedig le szeretné tiltani bárkinek a bejárást azt pár klikkeléssel azonnal megteheti. Nincs szükség lakatosra és a kulcsokat sem visszakérnie. 

Egy minőségi kültéri bejárati ajtó és megfelelő zár együttesen biztos, hogy megfelelő védelmet fog adni Önnek és családjának. Érdemes biztosra menni és ebben gondolkodni.