Blog, Hőszigetelt kültéri ajtó

Miért érdemes a HiSec fém kültéri ajtó beépítését választani?

Antracit kültéri acél HiSec bejárati ajtó - dekorcsíkokkal

Első szempont: kültérre csakis kültéri bejárati ajtó legyen

Vegyük át, hogy milyen szempontok alapján érdemes kültéri ajtókban gondolkodnunk. Sok esetben ugyanis előfordulhat, hogy nem megfelelő döntés alapján választunk, amit később megbánunk. Előfordulhat az is, hogy sokan beltéri ajtót kezdenek el kültéri ajtóként használni. Ez nem a legjobb megoldás, ugyanis a beltérik nem uv állók, hőhíd keletkezhet a zárban, ami rozsdásodáshoz , végül romláshoz vezet . Érdemes biztosra menni. Ráadásul az ember általában nem túl gyakran cseréli le az ajtót az ingatlanján, tehát mi a fém kültéri ajtó beszerelését ajánljuk.

Fém kültéri ajtó  kinézetére vonatkozó elvárások

Maga a megjelenés meghatározó, hiszen a családi ház részét képezi és ezt látja először az ember, ahogy belép otthonába. Lényeges szempont, hogy mit sugall a családi ház bejárati ajtaja. Maga az ajtó pedig többféle anyagból is elkészülhet, lehet rajta példának okáért üvegrész, mely segítségével láthatjuk, hogy ki tartózkodik az ajtó előtt, azonban biztonság szempontjából lehet, hogy érdemes inkább másban gondolkodnunk.

Fontos a biztonság?

Mi olyan fém ajtókat forgalmazunk, amik valódi biztonságot adnak elégedett ügyfeleink számára. Ez ugyanis egy nagyon lényeges szempont. Hiszen csak így tudhatjuk önmagunkat és családunkat biztonságban, ami nem mellékes dolog. Éppen ezért dupla záras kivitelben áruljuk a kültéri fém ajtókat, hogy Ön folyamatosan biztonságban legyen. Nincs annál bosszantóbb momentum, ha betörnek otthonunkba és eltulajdonítják féltve őrzött dolgainkat. Ha ilyenkor éppen otthon tartózkodunk, akkor inzultus is érhet minket, ami senki sem vágyik. Ráadásul a család ilyenkor óriási stressznek van kitéve. A legjobb, ha ezeket a helyzeteket igyekszünk elkerülni.  
Mit tehetünk pontosan? Példának okáért telepíthetünk kiegészítő megoldásként kamerát, de használhatunk mozgásérzékelő lámpákat is. Ez is sokat számít. A legjobb azonban, ha egy megfelelő fém kültéri bejárati ajtót telepítünk. 

A jó minőség nem kérdés

Dió színű üvegbetétes acél - HiSec® Kültéri bejárati ajtó

Dió színű üvegbetétes acél – HiSec® Kültéri bejárati ajtó

Lényeges szempont, hogy sokáig rendelkezésre álljon a kültéri fém bejárati ajtó a számunkra és megfelelően ellássa feladatát. Itt érdemes megjegyezni, hogy az általunk forgalmazott HiSec kültéri ajtók uv álló tulajdonsággal rendelkeznek. Ez azért fontos, mert a napfény egyéb esetben könnyen tönkreteheti az ajtót. Ha pedig az ajtó nem megfelelően működik, nagy problémát okozhat az, hogy lakatost kell kihívnunk akár a legváratlanabb pillanatokban, mikor más dolgunk lenne. 

Hőhídmentes megoldásban : HiSec fém bejárati ajtó

A szigetelés kapcsán is sok fontos észrevételre kell figyelnünk. A mai modern házak be vannak ugyanis általában szigetelve, ezért meghatározó, hogy maga az ajtó is lehetőleg hőhídmentes kültéri ajtó legyen. A mai fűtésárak mellett meghatározó szempont mindez, és emellett nagyobb problémák is kialakulhatnak a nagy hőhíd miatt. Valamennyi hőhíd mindenhol van, de törekednünk kell rá, hogy minél kisebb legyen ennek a mértéke. Másik fontos kérdés a fűtés és szellőztetés hiánya miatt kialakuló penészesedés. Ugyanis, ha a pára lecsapódik és ritkábban van szellőztetés, akkor ez könnyen kialakulhat, de a rossz szigetelés is szerepet játszhat ebben. Ez az egészségre is kártékony lehet, így mindenképpen érdemes elkerülni. Emiatt is érdemes szigetelt fém kültéri bejárati ajtóban gondolkodnunk, sok felesleges idegeskedést elkerülve. 

Ezért érdemes minket választania

Azért érdemes minket választania, mert az általunk forgalmazott kültéri HiSec ajtók kiváló minőségűek, ugyanis 2008 óta foglalkozunk beltéri biztonsági HiSec ajtók forgalmazásával és rengeteg tapasztalatra tettünk szert. Első lépésben Magyarországon, majd ezt követően egész Európában megkaptuk a védjegyet a HiSec ajtókat illetően.

Kedvező áron érhetőek el a fém kültéri ajtók

Fontos a jó minőség, de nem mindegy, hogy mindez milyen áron érhető el. Nálunk az árak is nagyon kedvezőek. Webshopunkban kényelmesen ki tudja választani a 950mm x 2000mm -es ajtót és azonnal meg is rendelheti azt. 

Keressen meg minket, hogy minél hamarabb segíthessünk Önnek!