Biztonsági ajtó Ára, Blog

Kiváló minőségű HiSec acél bejárati ajtó

HiSec Havastölgy acél biztonsági ajtó Hat kazettás

Hőszigetelt acél bejárati ajtó vagy acél bejárati fém biztonsági ajtóban gondolkozzunk?

Sokféle szempont merül fel bennünk, amikor kültérre vagy beltérre szánt bejárati ajtóban gondolkodunk. Ezért a legjobb, ha olyan megoldást választunk, amelyik hőszigetelt,  és emellett biztonsági ajtónak minősül. A HiSec biztonsági acél bejárati ajtó pontosan ezt garantálja. Ez az oka annak is, hogy a többféle funkcióval rendelkező biztonsági ajtót más-más kifejezés mellett keresik, például panel bejárati ajtó, lépcsőházi biztonsági bejárati ajtó, vagy biztonsági bejárati ajtó és így tovább. Összefoglalva teljesen mindegy, hogy panel vagy egyéb tégla lakásba szeretnénk az ajtót elhelyezni a HiSec ajtókban biztos nem fogunk csalódni. Emellett érdemes olyan biztonsági ajtót választani, amelyik ellenáll a fizikai, kémiai és mechanikai behatásoknak. Ez azt jelenti, hogy érdemes hőszigetelt acél ajtóban és acél bejárati fém biztonsági ajtóban egyaránt gondolkodnunk, mert így két legyet ütünk egy csapásra.

 

Természetesen a biztonság tekintetében száz százalékos megoldás sosincsen, ahogy bármilyen autót is fel lehet törni, ha valaki nagyon szeretné, de azért nem mindegy, hogy erre szinte semmilyen esélyt nem hagyunk a leendő betörő részére.

A megjelenés is fontos, amikor fém bejárati ajtó cseréje mellett dönt

HiSec Havastölgy acél biztonsági ajtó Hat kazettás

HiSec Havastölgy acél biztonsági ajtó Hat kazettás

Tisztáztuk, hogy meghatározó, hogy valódi védelemben legyen részünk és megfelelően szigeteljen az ajtó, de emellett meghatározó az is, hogy hogyan fest az acél biztonsági ajtó.
A HiSec ajtók szép, esztétikus megjelenésüknek köszönhetően feldobják otthonunkat. Érdemes figyelembe venni, hogy az első benyomást az ajtó látványa teszi a leendő vendégre, hiszen ez az első, amit általában meglát mikor meglátogat bennünket. Gyakran előfordul, hogy már maga az ajtón található márkajelzés elrettenti a betörőket.

További lényeges szempontok 

Meghatározó szempont a kényelem maga. Az általunk reklámozott ajtókat könnyedén tudjuk használni, lehetőség van arra például, hogy belülről zárható legyen kulcs nélkül az ajtó és így nem kell a kulcsokkal bíbelődni. Megemlítendő, hogy otthonunk legkritikusabb pontja a betörést illetően, a bejárati ajtó. Ezért ezt az ajtót érdemes biztonsági fém bejárati ajtóval ellátni. Más anyagból is készülhet az ajtó, azonban a műanyag nem biztos, hogy megfelelő védelmet fog nyújtani számunkra. Emellett az ajtó vastagsága is meghatározó. Léteznek olyan barkácsboltok, ahol vékonyabb fém bejárati ajtókat árulnak biztonsági ajtó gyanánt. Számunkra nagyon fontos a biztonság. Ezért nem árulunk más barkács eszközöket, így a maximális fókusz a biztonsági ajtók legjobb kialakítására esik. Nem véletlen, hogy a MABISZ magasabb kategóriába sorolta a mi ajtóinkat.

Bizonyára már Ön is találkozott HiSec fém ajtóval

Egyre többféle kifejezéssel keresnek rá a HiSec és egyéb biztonsági ajtókra mert többféle funkciót is betöltenek ezek az ajtók: panel bejárati ajtó, hőszigetelt acél ajtó, biztonsági acél bejárati panel ajtó, lépcsőházi biztonsági bejárati ajtó stb. A HiSec biztonsági fém bejárati ajtók 3 perces áttörésgátlás legalább 3 reteszelési pontos záródás jellemzi. Emellett több oldalon záródó ajtólap biztonsági zárbetét mechanikai védelemmel ellátott zárbetét ajtólapban elhelyezett acélmerevítéssel van ellátva. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően beszélhetünk biztonsági ajtókról és nem hagyományos ajtókról. Ráadásul a fém biztonsági ajtóknak az az előnyük, hogy anyag tulajdonságából adódóan masszívak.

Az általunk forgalmazott biztonsági ajtó beszereléssel országosan kérhető

Telepítésnél lényeges a vízszintes és függőleges pontos beállítás. Emiatt, ha nem megfelelő szakemberhez fordulunk, akkor előfordulhat, hogy nem fog megfelelően működni az ajtó, illetve a garanciával is lehetnek gondok. Bízza ezt is ránk, szívesen telepítjük az ajtót.  Ha kell, a régi ajtót is elszállítjuk. Önnek tehát semmi más teendője nincsen csak pár perc alatt kiválasztani és megrendelni az adott fém biztonsági ajtót, a többit nyugodtan ránk bízhatja. Az ember nem túl gyakran vásárol új bejárati ajtót, így érdemes egyszer, a legjobb minőséget kiválasztani, mely most kedvező áron érhető el. Sok ezer ajtót adtunk el és folyamatosan sok pozitív visszajelzést kaptunk új ügyfeleinktől.

Rendelje meg honlapunkon a kiválasztott acél biztonsági ajtó egyikét, és mindenben segítünk Önnek szakképzett kollégáink közreműködésével.