Blog, Hőszigetelt kültéri ajtó

Kültéri bejárati ajtó családi házakra

Családi házra csakis kültéri bejárati ajtó beépítését ajánljuk

Fontos, hogy körültekintően válasszunk kültéri bejárati ajtót, ha fontos, hogy biztonságban tudjuk magunkat és családunkat és emellett a hőhíd okozta problémákkal sem szeretnénk szembesülni. Ami az ajtókat illeti általában elég bő választék közül választhatunk, főleg a beltéri ajtókat illetően. Változik azonban a dolog a kültéri ajtókat illetően. Talán emiatt van az is, hogy sokan beltéri ajtó beépítését kérik kültéri ajtó helyett. Ez azonban nem túl jó ötlet. Ehelyett érdemes biztosra menni és például az általunk forgalmazott uv álló ajtókban gondolkodni. Ezekről ugyanis azt lehet tudni, hogy ellenállnak a napfénynek, így nem probléma, hogy süti őket a Nap. Gondoljunk arra is, hogy az ember általában nem túl gyakran cseréli le az ajtót az ingatlanján, éppen ezért ilyenkor érdemes biztosra menni. Ehhez azonban sok tényező van, amit érdemes megvizsgálnunk.

Fontos maga a kültéri bejárati ajtó kinézete

Meghatározó a kültérre nyíló bejárati ajtókat illetően maga a kinézet is, hiszen a családi ház részét képezik a kültéri ajtó. Fontos megjegyezni, hogy nem mindegy, hogy mit sugall a családi ház. Általában az szokott feltünni, ami furcsa, vagy hiányos és nem az, ami rendben van. Afölött ugyanis hajlamosak vagyunk átsiklani. Maga az ajtó többféle anyagból is elkészülhet, lehet rajta például üvegrész. 

Dió színű üvegbetétes acél - HiSec® Kültéri bejárati ajtó

Dió színű üvegbetétes acél – HiSec® Kültéri bejárati ajtó

Legyen valódi biztonságban

Ez talán az egyik legfontosabb szempont. Az általunk forgalmazott hőszigetelt kültéri bejárati ajtók nemcsak praktikusak, de valódi biztonságot adnak elégedett ügyfeleink számára. Számunkra ugyanis fontos, hogy biztonságban tudhassa önmagát és családját. Konkrétan dupla záras kivitelben áruljuk a kültéri bejárati ajtókat és nagy tapasztalatunk van a beltéri biztonsági ajtók forgalmazásában is, melyek szintén HiSec márkájuak. Jól tudjuk, hogy nincs annál rosszabb érzés, ha betörnek otthonunkba. Ebben a szerencsétlen helyzetben ugyanis, ha éppen otthon tartózkodunk, akkor inzultus is érhet minket. Arról nem is beszélve, hogy a család minden tagja óriási stressznek van kitéve ebben az esetben.

Fontos emellett a jó minőség is

Nyilván nem szeretnénk pár évente lecserélni a kültéri bejárati ajtót a házunkban, így fontos szempont, hogy sokáig rendelkezésre álljon a számunkra, megfelelően ellátva feladatát. Ezért is fontos, hogy maga az ajtó uv álló legyen és ne menjen hamar tönkre a napsütés hatására. Fontos továbbá megemlíteni az anyag minőségét is. Nálunk fém bejárati ajtók közül választhat.

Hőhídmentes konstrukció

Emellett törekednünk kell arra, hogy a lehető legkisebb hőhíddal rendelkezzen a ház, a hőhídmentes bejárati ajtó megvásárlásának ennek elég nagy szerepe van. Ehhez azonban nem árt, ha az alapvető szigeteléssel kapcsolatos dolgokkal tisztában vagyunk. Ugyanis a modern és új építésű házak esetében alapvető kritérium a szigetelés. Ezért azért van így, mert a mostani fűtésárak mellett meghatározó szempont lehet, hiszen a rezsi költség napról napra nő sok esetben. Azonban valamennyi hőhíd mindenhol van, de törekednünk kell rá, hogy minél kisebb legyen. Függetlenül attól, hogy fémtokos kültéri bejárati ajtóban, vagy például üvegbetétes kültéri bejárati ajtóban gondolkodunk. Ha túl nagy a hőmérséklet különbség és ritkán van szellőztetés, akkor kialakulhat a későbbiek folyamán akár penészesedés is, ha a pára lecsapódik, mely  az egészségre is kártékony lehet, így érdemes mindenképpen elkerülnünk.


Válasszon minket, mert minden fent felsorolt problémára kidolgozott megoldásunk van és beltéri ajtók kereskedésével 2008 óta foglalkozunk. Csakis a kiváló minőséget bocsájtjuk rendelkezésre a HiSec ajtóknak köszönhetően.

Keressen minket valamelyik elérhetőségünkön, hogy minél hamarabb segíthessünk Önnek is.