Ajanló, Beépítés, Egyéb

Haladjon a korral:kérje Ön is a Hisec biztonsági ajtó beépítését

HiSec Fehér acél biztonsági ajtó: Hat kazettás, fényes felületű

A Hisec név =  biztonsági ajtó 

Nagyon nem mindegy, milyen bejárati ajtó áll a lakásunknál. Manapság egyaránt fontos az ajtó kinézete, meg az, hogy védelmet, biztonságot nyújtson. Mert sok a vagyon elleni bűncselekmény. Mindig is sok volt, most, a válság idején pedig még inkább számolnunk kell ezzel a tényezővel. De manapság egyre több az innovatív találmány. Ilyen a biztonsági ajtó és az okos ajtó zár is, ami jóval hatékonyabban képes megvédeni a lakásunkat, mint az átlagos társai. 

Bejárat: nem árt nagyon figyelni rá

A bejárati ajtó szerepe rendkívül fontos, akkor miért ne HiSec biztonsági bejárati ajtó legyen? A rendőrségi és a biztosítási jelentések is azt mutatják, hogy nem mindegy milyen anyagból van a bejárati ajtaja. Ezekből a statisztikákból az derül ki, hogy a betörők mindig a bejáratot veszik szemügyre, és az alapján döntenek a további lépésekről. Csak akkor tervezik meg az akciót, ha úgy vélik, hogy az ajtót könnyedén áttörhetik.  Tehát nem mindegy, hogy fém, fa vagy műanyag a bejárati ajtó anyaga.

Az áthatolhatatlan anyag: a fém

Szóval, létfontosságú, hogy az ajtó kellőképpen erős legyen. A HiSec biztonsági bejárati ajtóra pedig nem lehet panaszunk. Az anyaga masszív fém, amire szinte azt lehet mondani, hogy áttörhetetlen. Minden mechanikai, fizikai és kémiai behatástól képes megvédeni az otthonunkat. Tehát a bűnözőktől és a tűztől egyaránt. 

Újszerű trükkök

Egy korszerű, valódi védelmet nyújtó biztonsági ajtó máshogy kell kinézzen, mint a régebbi típusok. Illetve az is elég, ha a különbség nem annyira látványos, hanem rejtett trükkök formájában jelentkezik. A HiSec termékek esetében sok ilyet találhatunk. Először is a három perces áttörésgátlást. Ez már önmagában jól hangzik, ugye? Konkrétan legalább három, egymástól minimum harminc centiméterre lévő reteszelési pontos záródást jelent. Az ajtólap se hétköznapi, mert több oldalon ( három) záródik. Tartalmaz még egy mechanikai védelemmel ellátott biztonsági zárbetétet, amit egy az ajtólapban elhelyezett acélmerevítés is erősít. Ezek azt akadályozzák meg, hogy az ajtót csak úgy ki lehessen emelni a tokból. Néhány, védelemmel ellátott zsanér is ugyanezt a célt szolgálja. Ezek után egyértelmű, hogy nem olyan egyszerű feltörni ezt az ajtót. Sokat kell ahhoz piszmogni. Ráadásul ez nem kis zajjal jár, ennek is visszatartó ereje lehet. 

Modern, vonzó külsővel rendelkeznek a biztonsági ajtóink

A fejlesztők a termékeik kinézetét se hanyagolták el, hiszen egy modern, dekoratív lakás esetében ez is fontos szempont. Úgyhogy impozáns darabokat találhatunk a kínálatban. Fényes és matt változatot egyaránt. A színek szerelmeseinek is van miből válogatniuk. Őket várják a fehér, a sötétmogyoró, a mogyoró-barna, az aranytölgy és a cseresznye színezéssel ellátott modellek. És mindegyik típusból gyártanak jobbos és balos ajtót is illetve többféle méretből is választhatnak.

Megéri jónak lenni

Mert a márka érdemeit a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) is elismerte. Magasabb kategóriába sorolta a biztonsági ajtókon belül. Ezenkívül, a HiSec biztonsági bejárati ajtó bejegyzett védjeggyel rendelkeznek EU-s szinten. Mindezeknek az alvilág emberei között is híre ment. Sokukat a HiSec embléma látványa is eltántorítja a sötét tervek kigondolásától. 

Egy irodában is jól jöhet

Persze, nem csupán az otthonunk az egyetlen olyan hely, ahol fontos a biztonság és a jó kinézet. Védeni kell az irodák bejáratát is. És mivel valószínűleg sok ügyfél látogat el ezekre a helyekre, nem árt, ha esztétikus az a bejárat. És már tudjuk, hogy a HiSec biztonsági ajtó mindkét feltételnek tökéletesen megfelel. 

A biztonság legfontosabb feltétele

Jól hangzanak a fent leírtak? Nyilván igen. Ám van egy semmiképpen se elhanyagolandó szempont. Ezt mindenképpen szem előtt kell tartanunk, ha azt szeretnénk, hogy ez az erős, impozáns ajtó valóban megvédjen bennünket. Nagyon fontos, hogy szakember szerelje be. Láthatjuk, hogy egy bonyolult szerkezetről van szó. Minden egyes alkatrésznek megvan a pontosan meghatározott helye. Arra is nagyon kell figyelni, hogy a nyílászáróknál meglegyen a vízszintes és a függőleges pontos beállítás. A különböző vasalatok beállítása sem könnyű feladat. Tehát a biztonság érdekében megtett első lépés az kell legyen, hogy megkeressük a megfelelő szakértőt, aki az ajtót beállítja. 

Korszerű biztonság baráti áron

Sokat adhat nekünk egy ilyen nagyszerű ajtó. Ám sokakban mindez aggodalmat is kelthet, mert nyilván arra gondolnak, hogy mindehhez finoman szólva nem ingyen jutnak hozzá. Tényleg nem, de a HiSec biztonsági ajtó ára baráti. Egy átlag ember is megengedheti magának ezt az erős és esztétikus terméket. 

Így, ez Ön számára is elérhető. Szakképzett munkatársaink örömmel beszerelik az otthonába, vagy az irodája bejáratához.