Biztonsági ajtók, Blog, Egyéb, Fém bejárati ajtó

Biztonsági ajtó: őriz és véd bennünket

Sotetmogyoro-HiSec-Biztonsagi-Ajto-zarva-akcio-kupon

A bejárat: nagyon nem mindegy, milyen

A lakásunk a bejárati ajtóval kezdődik. Érkezéskor az első pillantásunkat arra vetjük. De sajnos nem csak mi. A bűnözők is azt veszik szemügyre elsőként. És ha azt látják, hogy könnyedén átjuthatnak rajta, már tervezik is az akciót. Ezt bizonyítja egy csomó rendőrségi és biztosítási jelentés. Tehát ha nyugodtan szeretnénk aludni, komoly figyelmet kell fordítanunk a bejáratunk minőségére. Sőt, érdemes felszereltetnünk egy biztonsági ajtót. 

HiSec biztonsági ajtó a biztosítók ajánlásával

A HiSec egy olyan márka, ami már régóta élvezi a MABISZ, azaz a Magyar Biztosítók Szövetsége bizalmát. A szervezet immár magasabb kategóriába sorolta a biztonsági ajtókon belül a HiSec biztonsági ajtóinkat.

A tekintélyt parancsoló erő

Maga a biztonsági ajtó felépítése is azt mutatja, hogy rászolgált a bizalomra ez a termék. Az anyaga masszív fém, amit áttörni nem túl egyszerű művelet. Annyira erős, hogy minden mechanikai, fizikai és kémiai behatás ellen védelmet nyújt. Tehát a lángok se jutnak át rajta. 

Néhány elmés csel mely megtalálható a biztonsági acél ajtóban

mogyoro-barna-matt-modern-megjelenesu-hisec-acel-biztonsagi-ajto-akcio

mogyoro-barna-matt-modern-megjelenesu-hisec-acel-biztonsagi-ajto-akcio

Köztudott, hogy sok betörő már komoly gyakorlatra tett szert. Nehéz egy lépéssel előttük járni, de nem lehetetlen. Legalábbis a HiSec fejlesztőinek sikerült. Gondosan megszerkesztették a védelmi rendszert. Ennek talán a legfontosabb pontja a 3 perces áttörésgátlás. Ez konkrétan legalább három, egymástól minimum 30 centiméterre lévő reteszelési pontos záródás. Ezenkívül az ajtólap több oldalon záródik, és egy mechanikai védelemmel ellátott biztonsági zárbetét is tartozik hozzá, amit egy az ajtólapban elhelyezett acélmerevítés is erősít. Minderre azért van szükség, hogy meg lehessen akadályozni, hogy az ajtót illetéktelen személyek kiemeljék a tokból. Ugyancsak ezért kapott helyet a rendszerben néhány, védelemmel ellátott zsanér. A leírásból is látszik, mennyire bonyolult a biztonsági ajtó szerkezete.

A bejegyzett védjegy

A HiSec márka már bejegyzett védjeggyel rendelkezik az egész EU területén. Így, már maga az ismertség is biztonságot adhat. Sok betörőnek már a HiSec embléma látványa is elveszi a kedvét a sötét tervek kidolgozásától. 

Na és a külső? 

Az ajtó tervezői azt is figyelembe vették, amit feljebb már leírtunk. Tehát azt a tényt, hogy a bejárat az első dolog, ami a lakásunkból látható. Szóval, nagyon nem mindegy, hogy néz ki. Úgyhogy a biztonsági ajtó nem csak erős, hanem szemrevaló darab is. És többféle változatban kapható. A kínálatban egyaránt megtalálhatjuk a jobbos és a balos ajtókat. Egy modell lehet fényes, matt, vagy épp színes. A színek szerelmesei a fehér, a sötétmogyoró, a mogyoró-barna, az aranytölgy és a cseresznye színezéssel ellátott darabok közül válogathatnak. 

A munkában is nyugalmat ad, ha biztonságos biztonsági ajtó van beépítve

Nyilván az a legfontosabb, hogy az otthonunkat biztonságban tudjuk. De hát annak se sokkal kisebb a jelentősége, hogy nyugodt körülmények között dolgozhassunk. Ha valakinek saját cége van, akkor ez az ő felelőssége. A munkaeszközök, például a drága gépek védelme is idetartozik. De a jó hír az, hogy ő is nyugodtan hajthatja álomra a fejét, ha a cég bejáratát egy biztonsági ajtó képezi. És ha mindezt szeretné még biztonságosabbá tenni, akkor jó hírünk van, ugyanis árúkínálatunk bővült a HiSec okos-zárakkal.

A biztonsági ajtó beépítése precíz legyen

A fent leírtakból kitűnik, hogy egy igen komoly eszközről van szó. Így, a használata nem kis felelősséggel jár. Pontosabban az, hogy megteremtsük ennek a megfelelő feltételeit. Ehhez az kell, hogy az ajtó felszerelését mindenképpen szakemberre bízzuk. Ahhoz, hogy tényleg olyan bonyolult művelet legyen szétszedni, elengedhetetlen, hogy szakszerűen rakják össze. Van, amire kiemelt figyelmet kell fordítani. Például a különböző vasalatok beállítására. Vagy a vízszintes és függőleges pontos beállításokra a nyílászárók elhelyezésénél. 

A nyugalomért nem kell nagy árat fizetni

Egyvalami mégiscsak aggaszthatja az embert, amikor erről a remekül megkonstruált védelmezőről olvas. Mert könnyen lehet, hogy felteszi a kérdést, hogy mégis mennyibe kerül ez a jól kidolgozott szerkezet? Jó sokba, nem? De jó hírünk van: nem. Az árát is igen gondosan állapították meg. Úgy, hogy az ne jelentsen gondot még egy átlag fogyasztónak sem. 

Úgyhogy Önt is szeretettel várjuk a megrendelőink között, hogy nyugodtan, kiegyensúlyozottan telhessenek a mindennapjai.