Acél bejárati ajtó, Blog

Ha egy acél biztonsági ajtó vigyáz a lakásra akkor nyugodt lehet a család

Feher-HiSec-Biztonsagi-Ajto-zarva-akcio

A Hisec biztonsági acél bejárati ajtó mint kulcsfontosságú védelmező

A bejárat az, amire kiemelt figyelmet kell fordítanunk. Mert a bűnözők is ezt teszik. Számtalan rendőrségi és biztosítási jelentés szól erről. Az elkövetők alaposan szemügyre veszik az ajtót. Ha úgy gondolják, hogy gyenge, már tervezik is, hogyan törhetik be. Viszont ha meglátjáták a Hisec matricát az acél biztonsági ajtaján, meg se fogják kísérelni a betörést, inkább keresnek másik ajtót.

A visszatartó erő

Tehát kiemelten fontos, hogy az emberek egy erős bejáratot lássanak maguk előtt. A HiSec acél biztonsági bejárati ajtó pont erre ad lehetőséget. Már a látványa is visszatartó erővel bír, mert egy masszív fém ajtóról van szó. Az ereje roppant nagy. Képes ellenállni minden mechanikai, fizikai és kémiai behatásnak. Megnyugtató lehet arra gondolni, hogy a tűz ellen is megvédi az otthonunkat. 

Néhány ravasz trükk az acél biztonsági ajtóban

A HiSec fejlesztői mással is készültek, hogy megnehezítsék az esetleges illetéktelen behatolók életét. Például a három perces áttörésgátlással. Eszerint legalább három, egymástól minimum 30 centiméterre lévő reteszelési pontos záródást helyeztek el az ajtón. Az ajtólap pedig több oldalon záródik. Emellett egy mechanikai védelemmel ellátott biztonsági zárbetét is található rajta, valamint egy az ajtólapban elhelyezett acélmerevítés is tartozik hozzá. Az utóbbi képes megakadályozni az acél biztonsági ajtó a tokból való kiemelését. Néhány, védelemmel ellátott zsanér is ezt a célt szolgálja. Mindezek tükrében egy így kialakított bejáratot betörni túl nagy kockázat. Nem könnyű meló, ami ráadásul iszonyú nagy zajjal jár. 

Egy embléma mint védőfelszerelés az acél biztonsági ajtóra?

Ez nem is olyan rossz ötlet, ha az adott embléma tulajdonosa már bizonyított. És a HiSec márkával pont ez a helyzet. Bejegyzett védjeggyel rendelkezik az egész EU területén. Ez által az alvilági körökben is ismertté vált. Ezért van az, hogy sok olyan bűnöző van, akinek az embléma látványa is elég ahhoz, hogy elálljon a sötét tervek kidolgozásától. A MABISZ, azaz a Magyar Biztosítók Szövetsége ezt nagyra értékelte. A HiSec termékeket magasabb kategóriába sorolta a biztonsági ajtókon belül. 

A külcsínt se felejtsük el, mikor acél biztonsági ajtót vásárolunk

Feher-HiSec-Biztonsagi-Ajto-zarva-akcio

Feher-HiSec-Biztonsagi-Ajto-zarva-akcio

Nyilván az első a biztonság, de hát a kinézet is nagyon fontos. Ezt az acél biztonsági ajtó fejlesztői is szem előtt tartották, úgyhogy szemrevaló, esztétikus darabokat terveztek. Egyaránt van köztük fényes és matt változat. Azok is nyugodtan válogathatnak közülük, akik valamilyen színes modellt szeretnének. Őket várják a fehér, a sötétmogyoró, a mogyoró-barna, az aranytölgy és a cseresznye színezéssel ellátott változatok. És egyaránt megtalálhatóak a jobbos és a balos ajtók. Tehát mindenki kiválaszthatja azt, ami neki kézre áll. 

Kiváló védelem a munkában is

A munkával kapcsolatban is lehetnek az embernek aggodalmai manapság. És nem feltétlenül az, hogy valaki elveszti a munkáját. Egy cégvezetőnek például komoly fejfájást okozhat az esetleges betörés. Mondjuk, az informatikai eszközök értéke nagyobb lett, mint valaha, és nem mindenki úgy akarja megszerezni őket, hogy megveszi a boltban. De nem férhet hozzájuk, ha a szóban forgó céget egy erős acél biztonsági ajtó védi. És Hisec acél biztonsági ajtaját felszerelheti pluszba a HiSec okos zárral is, melynek forgalmazásával is foglalkozunk.

A kötelező lépés mikor acél biztonsági ajtót vásárol

Az erős, védelmet nyújtó ajtó felszerelése nyilván remekül hangzik. De van valami, amit mindenképpen szem előtt kell tartanunk, ha valódi biztonságot szeretnénk. A rendszer csak akkor lehet teljesen jól működőképes, ha szakember szereli fel, és üzemeli be az acél biztonsági ajtaját. Ennek az oka valószínűleg egyértelmű. Egy bonyolult szerkezetről van szó. Nagyon nem mindegy, hogy az a sok kiegészítő hogy van beállítva. 

Baráti áron lehet az Öné is a Hisec acél biztonsági ajtó

Most már talán csak egyvalami nyugtalaníthatja a kedves olvasót. Mert a mai nehéz időkben az se mindegy, mi mennyibe kerül. Pláne ha egy ilyen komoly rendszerről van szó. Ám aggodalomra semmi ok. Az ára barátinak mondható egy átlag fogyasztó számára is. Úgyhogy ha szívesen védené vele az otthonát vagy az irodáját acél biztonsági ajtóval, akkor szeretettel várjuk a megrendelőink között.