Bemutatóterem, Blog

Kupon ajánlatok a most megnyílt Hisec Márkaboltunkban Miskolcon

Hisec-Mabisz minősítés

Most megnyílt Hisec Márkaboltunkban Miskolcon: kül-beltéri ajtók, okos zárak, kiegészítők

Fontos Önnek, hogy igényes, különleges megjelenésű ajtó járuljon hozzá az ingatlana impozáns megjelenéséhez? Szeretné, ha nemcsak biztonságban tudhatná Önmagát egész családjával együtt, hanem a lehető legkényelmesebben bárhonnan tudná kezelni otthoni vagy irodai biztonsági rendszerét okos záraknak köszönhetően?
Lényeges további szempont, hogy akár hő és hangszigetelt kültéri ajtóval rendelkezzen?

Várjuk az új Hisec Márkaboltunkban Miskolcon

Ha a fenti kérdések közül akár csak az egyikre a válasza egy határozott igen, akkor várjuk Miskolc belvárosában a Centrum áruház parkolójánál megtalálható a Hisec Márkaboltunkban. Ha Önnek fontos, hogy kedvezményes áron tudja elérni a valódi minőséget, akkor látogasson meg minket minél hamarabb személyesen vagy online. Ne tegye ki magát utólagos bosszankodásnak, időrabló plusz tevékenységnek, amiért esetleg kevesebbel is beéri. Nálunk 120 négyzetméteren válogathat a kültéri és beltéri ajtók közül, így egész biztosan meg fogja találni a legideálisabb megoldást. Legyen szó kültéri hőhídmentes acél bejárati ajtóról vagy modern, esetleg hagyományos mintás beltéri bejárati ajtóról. Sőt, úgynevezett prémium bejárati, illetve technikai és kültéri műanyag bejárati ajtókkal, szoba ajtókkal  is várjuk kedves leendő ügyfeleinket.

Az aranytölgy dekorcsíkos megjelenésű ajtóktól a fehér egyedi dekorcsíkos ajtón át a havastölgy ajtókon keresztül nagy választék várja Önt. Természetesen webshopunkon keresztül is leadhatja megrendelését, ha ez kényelmesebb Önnek.

Ajándék 50%-os kupon

Egyes esetekben 50%-os ajándék kuponnal is kedveskedünk Önnek, így érdemes időben leadnia a megrendelését.

 


A miskolci Hisec Márkaboltunkban fellelhetőek ezen kívül  zárak, kilincsek, szigetelőanyagok is.