Bemutatóterem

Okos zár, HiSec beltéri és kültéri,szoba ajtó Miskolcon?

Engedélyezze a képeket a helyes megjelenéshez!

Látogasson el a most megnyílt bemutatótermünkbe Miskolcon!

Egyre nagyobb a kereslet a minőségi, ám kedvező áron elérhető eredeti HiSec ajtókra. Ez annak köszönhető, hogy létezik HiSec beltéri és kültéri ajtó, szoba- és bejárati ajtók érhetőek el ennek az ismert márkának a jóvoltából , illetve beltéri biztonsági ajtó is. Ráadásul ma már nagyon igényes műanyag ajtók érhetőek el, amik egyes fa ajtókhoz képest töredék áron beszerezhetőek. Emellett több ponton záródnak, nem vetemednek el azáltal, hogy például közvetlenül éri őket a napsugár. Karbantartani sem igen kell őket a rendszeres olajozáson kívül.

Acél technikai és egyéb HiSec beltéri és kültéri fém és műanyagajtók

Ha egyszerűbb vagy különleges megjelenésű beltéri és kültéri, ajtót keres, akkor látogasson el a Hisec Márkaboltba Miskolcon, mely a Centrum Áruház parkolójában található. Ha már pontosan tudja mire van szüksége, a 120 négyzetméteren egész biztosan meg fogja találni azt, de kollégáink is szívesen segítenek Önnek.  

Olyan HiSec beltéri és kültéri ajtóban, zárban érdemes gondolkodni, mely rendelkezik kellő mennyiségű alkatrészellátással

Régebbi típusú ajtóknál előfordul, hogy már alkatrész sincs hozzájuk, így utólag nemigen lehet javítani őket. A HiSec ajtóról ez nem mondható el, mert egyre szélesebb a termékpaletta. Léteznek olyan ajtók, amiket csupán pár évig gyártottak, így komolyabb meghibásodásuk esetén az egészet ki kell cserélni megbontva akár a szigetelést is. Sokszor a különféle zsanérok is rossz minőségűek, nem bírják el a terhelést és az ajtó telepítése is szakszerűtlen, így hiába biztonságos az ajtó, könnyen feltörhető. Igénye esetén mi az ajtó beépítésében is segítünk Önnek. 

Különleges zárak és kilincsek és egyéb kiegészítőkkel is rendelkezünk

Ajánljuk figyelmébe a fúrásvédelemmel, magas minőségű acélból elkészített megerősített zárbetéteket, melyek az alsó és felső zárba is beszerelhetőek és kompatibilisek az eredeti HiSec ajtókkal. Ezek a zárak megfelelnek a magas szintű biztonsági elvárásoknak is.
Nálunk okos zárakat is talál, mely internet, okostelefon és gateway segítségével távolabbról is üzemeltethető. Akár azt is megnézheti, hogy kik tartózkodnak otthon, vagy küldhet sms-ben kódot bárkinek, hogy ki tudja nyitni az ajtót akkor is, ha Ön éppen nem tartózkodik otthon.  

Ajtócsengő a HiSec beltéri bejárati ajtókhoz

A beépített ajtócsengő is elérhető kínálatunkban, mely szintén HiSec ajtókba való. A honlapunkon pedig megtalálja a videót, hogy hogyan kell egyszerűen felszerelni a csengőt az ajtóba. 

Kukucskáló is elérhető nálunk, mely többféle ajtóra felszerelhető a vastagsága alapján. Ez szintén egy praktikus funkció, így érdemes a kitekintővel is felszerelni ajtónkat a magasabb biztonság érdekében. 

HiSec beltéri ajtóhoz megerősített kilincs

Az általunk forgalmazott megerősített kilincsek között pedig beépített világítással rendelkező megoldásokat is talál. Ez nagyon praktikus tud lenni mikor a sötétben az ember nem találja a kulcslyukat. Egész pontosan a külső kilincs rendelkezik világítással. 


Emellett HiSec ajtóhoz való mágneses gumitömítést is tud vásárolni nálunk.  

A Hisec beltéri és kültéri ajtói fémek

A Hisec kültéri és beltéri bejárati ajtói mind fémből készültek, 7 cm vastag ajtólappal vannak, a kültéri ajtók uv és hőhíd mentesek.

Látogasson el weblapunkra, vagy jöjjön el most megnyílt új üzletünkbe személyesen a HiSec Márkaboltba Miskolcon, hogy Önt is bekerüljön elégedett ügyfelünk körébe.