Blog, Kültéri ajtó

A HiSec kültéri ajtók, a biztonság és elegancia megtestesítői

Dió színű üvegbetétes acél - HiSec® Kültéri bejárati ajtó

Ha lakásfelújítás, akkor kültéri ajtók cseréje is fontos

Manapság nagyon sokan szigetelik le lakásukat, házukat a rezsicsökkentés szándékával és ezt követi a nyílászárók cseréje is. Azonban azt már kevesebben tudják, hogy ha nem megfelelően szigetelt kültéri ajtó cseréjében gondolkodunk, akkor ott vagyunk, ahol a part szakad…
Éppen ezért érdemes utánajárni a dolognak és fontolóra venni a kültéri ajtók beépítését. Azért érdemes ebben a konstrukcióban gondolkodni, mert már nagyon jó minőségben hozzájuthatunk az általunk kiszemelt ajtóhoz, töredék áron a fa ajtókhoz képest. Nem kell tartanunk attól, hogy idővel elvetemedik és így nem záródik megfelelően a kültéri ajtó. Nem „eszi meg” a gomba, ha elfelejtjük rendszeresen lecsiszolni és lefesteni. 

Üvegezett és műanyag kültéri ajtók jellemzői

Madrid - kültéri műanyag bejárati ajtó 5 kamrás

Madrid – kültéri műanyag bejárati ajtó 5 kamrás

Többféle standard méretben érhetőek el és 5 ponton záródnak, illetve többnyire 5 kamrásak. A fa ajtókkal ellentétben tökéletesen működnek, a karbantartásuk egyszerű és gyors. Az erős UV hatására nem vetemednek el, ezáltal nem kezdenek el feszülni és minden ponton folyamatosan biztosítják a záródást.
A fa ajtóknál gyakran megesik, hogy gumitömítést ragasztanak a nyílászáróra, ami teljesen tönkreteszi a zárat a feszülésnek köszönhetően és emiatt nehézkessé válik az ajtó bezárása is. Acél kültéri ajtóink kétrétegű üvegezéssel rendelkeznek és 2 év garanciát adunk hozzá. Ráadásul a kilincset és zárat is tartalmazzák az árak. 

Kültéri hőhídmentes acél bejárati ajtók jellemzői

A tokszelvény között szigetelőréteg van és speciálisan úgy van kialakítva a hőhídmentes kültéri ajtó, hogy ne csapódjon le a víz az ajtókereten. Más ajtók esetében ugyanis ez a jellemző hiba és emellett hideg felületté is válik maga az ajtó. Ezt megelőzve a HiSec ajtók úgy lettek kialakítva, hogy a lehető legminimálisabb legyen a hőhíd, megfelelően szigetelve otthonát, egyéb ingatlanját.
UV álló, fóliázott felületű, alumínium küszöbbel ellátott ajtókat forgalmazunk, melyek gumitömítéssel is el vannak látva. Szín-azonos dísz-szegő is külön megvásárolható hozzá, ha esetleg felmerül erre az igény. Ennek köszönhetően ajtóink nemcsak biztonságosak, minőségi alapanyagokból készülnek el, hanem impozáns megjelenést is biztosítanak Önnek. 

 

Színválaszték is van az ajtóknál

Létezik fehér, akár egyedi dekorcsíkkal rendelkező modell a termékpalettánkon, de selyemfényű megoldásban is gondolkodhat. Dió, aranytölgy és egyéb például Antracit elnevezésű sötét színű háromrétegű üveggel rendelkező ajtók is megtalálhatóak webshopunkban és mintaboltunkban.  

Pár szó a biztonságról

A HiSec korábban beltéri biztonsági ajtók gyártásával jelent meg a piacon, így biztosak lehetünk benne, hogy a kültéri acél ajtók tekintetében is magasra tette a mércét a minőséget illetően. Emiatt, ha kültéri ajtóban gondolkodunk, akkor biztosan jó vásárt csinálunk. Az ember nem túl gyakran cseréli le a nyílászárókat, így érdemes biztosra mennünk.
Mi nemcsak a HiSec beltéri és kültéri ajtók forgalmazásával foglalkozunk, hanem kérésére ki is cseréljük és elszállítjuk a meglévő bejárati ajtaját, így Önnek elég csak megbízni bennünket és teljesjkörű lebonyolításban lesz része.