Biztonsági ajtók, Blog

Praktiker kültéri ajtó és a HiSec acél biztonsági ajtó

Aranytölgy Modern selyemfényű acél HiSec biztonsági bejárati ajtó

 Nálunk és a Praktiker áruházban is sokféle kültéri ajtó érhető el

Sokféle beltéri és kültéri ajtóval lehet találkozni a különféle webshopokban. Nekünk az a javaslatunk, ha teheti, azért inkább olyan üzletet válasszon, amelyik rendelkezik mintabolttal, mert személyesen megtekintve jobban megtudja az ajtó minőségét ítélni, mint fénykép alapján. Mozgatás következtében sok mindent fel lehet fedezni az ajtó működése tekintetében. Ezzel kapcsolatosan vannak komoly multi cégek, akik ezzel is foglalkoznak, emiatt is keresnek rá például a Praktiker kültéri ajtó kifejezésre sokan. Azonban dönthet úgy is, hogy kimondottan, csak erre a területre specializálódott boltot választ, ha csak kültéri vagy beltéri ajtót szeretne vásárolni az üzletben vagy egyéb kiegészítőt, ami ezzel kapcsolatos.

Visszatérve a Praktiker kültéri ajtóira

Megtalálható a kínálatukban acél ajtó is. Acél ajtóban azért érdemes gondolkodni, mert a rosszabb minőségű fa ajtók hamar tönkremehetnek, elvetemedhetnek. Ráadásul rendszeresen ápolni, festeni kell őket. A műanyag ajtók pedig könnyen áttörhetőek. Ez egyik Praktiker kültéri ajtónál az ajtó szárnyvastagsága példának okáért 55 mm préselt acéllemezből készült el. Rendelkezik szigeteléssel is. Ez szintén egy fontos tényező, hiszen ezzel csökkenthetjük a fűtési és klímára fordított kiadásainkat. Emellett ez hangszigeteléssel is jár és a különféle szagok sem tudnak könnyen behatolni otthonunkba. Újabb lényeges tényező, hogy ezeknél az ajtóknál legyen UV álló megoldás – ennél az ajtónál például -, PVC dekorfóliával oldották ezt meg. Gondoljunk bele, hogy a kültéri ajtót a napfény UV hatása hamar tönkreteheti.

A mi kínálatunkban is elérhetőek kültéri és beltéri ajtók egyaránt

Webshopunkban és mintaboltunkban is megtalálhatóak biztonsági és normál ajtók. Emellett egyéb kiegészítőket is biztosítunk igény esetén ajtóinkhoz.
Legyen szó például kitekintőről, vagy mágneses gumitömítésről, vagy fúrásvédelemmel ellátott zárról. Külön kiemeljük az okos zárakat, melyek wifi, gateway-nak és okos telefonnak köszönhetően távolról is elérhetőek egy applikációnak köszönhetően. Ez azt jelenti, hogy a telefonon keresztül lehet másnak is jelszót küldve beengedni az ajtón és ehhez nem kell fizikailag ott tartózkodnunk. Az általunk forgalmazott HiSec ajtók garanciát biztosítanak a minőségre. Sok száz ajtót értékesítettünk az elmúlt évek során és nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk. Sőt, egymásnak is ajánlják az elégedett ügyfelek ezeket a beltéri és kültéri ajtókat.  

Válogasson Ön is kedvére kínálatunkból és értesítsen minket, ha bármilyen kérdése merült fel.