Biztonság, Blog

Prémium minőségű beltéri bejárati ajtó kedvező áron!

Hisec ajtóhoz ajtólap élére való gumitömítés Fehér színben

Teljesen feldobja lakásunk hangulatát egy minőségi beltéri bejárati ajtó

Nem is gondolnánk, hogy egy igazán divatos vagy klasszikus megjelenésű profi beltéri bejárati ajtó, hogy fel tudja dobni a lakásunkat. Gyakran kapunk elégedett ügyfeleinktől vissza pozitív véleményeket és fényképeket, ahol szemrevételezhető az óriási különbség. Emellett azért más pozitív hatása is van egy professzionális ajtónak. Nézzük meg ezeket egymás után.

Lehet mintás, vagy egyszínű és akár búcsút intettünk a kazettás megjelenésnek is

Kínálatunkban a havastölgy színtől az antracitig, illetve a mintás vagy minta nélküli változaton át a mogyoró-barna színig többféle beltéri bejárati ajtó szóba jöhet. De vannak modern mintás matt, vagy egyedi dekorcsíkkal ellátott ajtók is. Léteznek szemcsézett, szórt festésű ajtóink is, amik tovább fokozzák az ajtó szépségét. A kazetták helyett néhány vékony válaszcsík osztja az ajtó felületét több szegmensre, ezáltal nagyon impozáns és modern a megjelenésük.

A csengő és a kitekintő a legjobb helyen lett elhelyezve a beltéri bejárati ajtón

Lejjebb került a kitekintő és a csengő, így kényelmesen elérhető bárki számára. Apróságnak tűnhet, de sok bosszúságot okozhat a dolog, amin ráadásul utólag nem tudunk változtatni. 

A biztonságról sem feledkeztünk meg

Mégiscsak egy bejárati ajtóról van szó, így a MABISZ ajánlásának továbbra is megfelelünk. A védelem kiterjed a zársöprés, finomnyitás és savazásra egyaránt. Ma már ugyanis a betörők nagyon kreatívan és többféle módon próbálják feltörni az ajtókat. Cilinderbetét segítségével két külön független zárral is rendelkeznek az ajtók. Maga a cilinder pedig meg van erősítve. Ráadásul az ajtópántokat sem lehet feszítővassal elérni. A tokból történő kifeszítés ellen is van takaró acél lemez. Azért, hogy a tok ne tudjon eldeformálódni a szerelvény része acéllemezből készült el és a zárszerkezet sem kezd el lötyögni idővel. 15+1 ponton záródik a zárszerkezet. Arra is van lehetőség, hogy belülről kulcs nélkül bezárja az ajtót, mely egy fontos kényelmi funkció. Biztonsági ajtónk 7 cm vastagságúak. Emellett a kilincs és pánt oldalán extra megerősítéssel rendelkeznek ezek a beltéri bejárati ajtók. 

Hő és hangszigeteléssel is el van látva

Belső szigetelő réteggel rendelkezik az ajtó és ennek köszönhető a megfelelő a hő és hangszigetelése. 3 különféle méretben is megvásárolhatóak a beltéri bejárati ajtóink.

Mindenben segítünk Önnek

Igénye esetén a régi ajtót leszereljük és elszállítjuk és az újat természetesen felszereljük Önnek. Megfelelően szigeteljük purhabbal a keletkezett réseket, és takarólemezzel eltakarjuk azt, ha kéri. Fontos az ajtó megfelelő beépítése is a garancia miatt, illetve azért is, hogy megfelelően működjön és ne lehessen feltörni. Nem mindegy példának okáért, hogy a vasalatokat hogyan helyezzük el és, hogy a fal és ajtó között mekkora hézagot hagyunk.

 

Nemcsak online, hanem miskolci bemutatótermünkben személyesen is megcsodálhatja a bő kínálatunkat és kérdéseire is szívesen válaszolunk. 

Ne feledje, a HiSec acél biztonsági bejárati ajtókhoz okos zár is kérhető, mely szintén rendelkezik Mabisz tanúsítvánnyal.