Bemutatóterem, Biztonság

Nem bánja meg, ha biztonsági bejárati ajtó beépítését kéri

HiSec Havastölgy acél biztonsági ajtó Hat kazettás

Ha bejárati ajtó akkor miért ne biztonsági ajtó legyen elérhető áron?

Fontos számunkra az ügyfelek véleménye, így sok esetben meghallgatjuk őket. Ez alapján arra a következtetésre jutottunk, hogy úgy tűnik az emberek nem azt bánják meg, hogy biztonsági acél bejárati ajtó beépítését kérik, hanem, hogy miért nem jutott ez eszükbe korábban. Ugyanis a biztonsági bejárati ajtónak köszönhetően valódi biztonságban érezhetik magukat és családjukat. Nem kell tartaniuk a betöréstől és, hogy komolyabb anyagi kárt szenvednek. Azonban arra is van precedens, hogy először nem megfelelő minőségben gondolkodtak a biztonsági fém bejárati ajtók tekintetében. Például van olyan barkácsbolt, ahol ezek az ajtók jóval vékonyabbak. 

A fém biztonsági bejárati ajtó előnyei

Az anyag tulajdonságának köszönhetően nagyon masszívak és a fizikai behatásokkal szembeni magas ellenálló képességgel rendelkeznek. Emellett a mechanikai, kémia behatásokkal szembeni is ellenállnak. Ez egy nagyon fontos szempont, mert ezáltal nagyon nehéz feltörni őket.
A hasznos tulajdonságuk közé tartozik az is, hogy tűzgátlási tulajdonság, hő- és hangszigetelés jellemzi, mivelhogy fém a borítása. Ez szintén egy nagyon hasznos paraméter. További fontos tényező a biztonság tekintetében a légzárás is.

A legtámadhatóbb pont a lakásban a bejárati ajtó

Otthonunk potenciális célpontja betörés esetén a bejárati ajtó. Éppen ezért csakis megfelelő biztonsággal rendelkező ajtóban érdemes gondolkodni függetlenül a lakástól. Például az általunk forgalmazott HiSec biztonsági ajtókat hívhatjuk biztonsági acél bejárati panel ajtóknak vagy mabisz bejárati ajtónak is. 

Tudvalevő továbbá, hogy a betörők nem az alapján választanak, hogy hol jártak eddig, hanem hogy hol találnak könnyű célpontot a betörésre.

Panel és egyéb bejárati ajtó beépítése

Minden nyílászáró elhelyezésénél fontos a vízszintes és függőleges pontos beállítás, különben problémák akadhatnak. Könnyen feltörhető lehet az ajtó és a garanciális jogokat is elveszíthetjük, ha nem szakavatott szakértőre bízzuk ezt a dolgot. Éppen ezért természetesen kérésére felszereljük az új ajtót, sőt akár a régit is elszállítjuk. Kollégáink az ország egész területén vállalják az általunk forgalmazott bejárati ajtók és okos-zár telepítését. 

Az ajtó egyéb technikai paraméterei

Vannak központi záras kivitelű ajtóink, tolórudazatos rendszere pedig 12 pontos záródást biztosít az ajtólap oldalán, alján és tetején, melyet egyes esetekben további 3-4 záródási pont egészít ki egy második, felülre szerelt zárnak köszönhetően. Ezek az ajtók roppant vastagok, nagy ellenállóképességűek és acélból készült zárnyelveivel biztosan meggyűlik a  betörők dolga. Ezeknek az ajtóknak a feltörése nagy zajjal jár és rengeteg időt vesz igénybe.

Valódi védelem a betörőkkel szemben

Ez a két nagy ellensége a betörőknek, így ha meglátják az ajtón a HiSec márkajelzést, akkor sok esetben elsomfordálnak inkább és másik célpontot választanak. Ugyanis óriási kockázatot rejt magában, ha a túl sok időt igénybe vevő „munkálat” során valaki meglátja a betörőket. Ha pedig nagy zajt csapnak, akkor az is automatikusan felhívj magukra a figyelmet, ami szintén végzetes lehet a számukra. Ezért van az, hogy ez alapján választanak célpontot a betörők és nem az alapján, hogy hova törtek be, vagy hova nem… A rendőrségi és biztosítási jelentésekből egyértelműen kiderült, hogy ezek az információk a hitelt érdemlőek.

Gyönyörű kinézet és jobbos és balos kivitelű modellek

Választhat matt vagy fényes felületű ajtók közül: fehér, sötétmogyoró, mogyoró-barna, aranytölgy, vagy cseresznye színezéssel, az biztos, hogy csalódni nem fog.  2008 óta forgalmazzuk ezeket a gyönyörű tervezésű biztonsági ajtókat és jobbos és balos kivitelben is elérhetőek kínálatunkban. Ma már egész Európa területén védjegy oltalommal rendelkezünk. Menjen biztosra és válassza a legjobb minőséget és magasfokú biztonságot, hogy megvédhesse Önmagát és családját egy esetleges támadással szemben. Ne feledje nálunk megtalálja számításait, ha az impozáns megjelenésű és valódi biztonságot adó ajtók érdeklik. Keressen minket bátran!