Biztonság, Blog, Fém bejárati ajtó

A Hisec biztonsági ajtó és az okos zár innovációja

Aranytölgy Modern selyemfényű acél HiSec biztonsági bejárati ajtó

Biztonsági ajtó, ami már több mint 15 éve van a magyar piacon

A Hisec márka azon kevés brandek egyike, amelyek kiemelkedő hírnévre tettek szert a biztonsági ajtók terén, kínálva robusztus, megbízható és stílusos megoldásokat egyaránt lakó- és üzlethelyiségek számára. Hisec ajtóinak tervezése során a mérnökök a biztonság mellett nagy hangsúlyt fektetnek az esztétikai vonzerejükre is, biztosítva ezzel, hogy minden egyes ajtó nem csupán megfelelő védelmet nyújt, de az otthonok és irodák dísze is legyen. Ezeknek az ajtóknak festett a felülete, nem fóliázott.

A Hisec biztonsági ajtó kulcsfontosságú jellemzői

15+1 Ponton Záródás: A Hisec ajtók rendkívüli biztonságot nyújtanak a 15+1 ponton történő zárszerkezetükkel, amely kiterjedt védelmet biztosít a legkifinomultabb betörési technikákkal szemben is. A plusz 1 funkció egy speciális pánikzár, amely kizárólag belülről aktiválható, így extra biztonságot nyújt vészhelyzetekben. Amennyiben a felhasználó úgy dönt, ez a funkció deaktiválható, lehetővé téve a személyre szabott biztonsági beállításokat.

7 cm vastag ajtólap: Hisec ajtóik jelentős vastagsága, a 7 cm-es acél ajtólap, maximális stabilitást és ellenálló képességet biztosít, ami különösen fontos a fizikai behatolással szemben. Ez a masszív szerkezet jelentősen megnehezíti a betörők számára az ajtó erőszakos nyitását.

Rejtett zsanérok: A Hisec az ajtóik zsanérjainak kialakításában is a biztonságra törekedett. A  rejtett zsanérok alkalmazásával megakadályozzák az ajtólap kiemelését az ajtótokból, így egy további védelmi réteget adva.

Szín- és stílusválaszték: Hisec ajtói széles szín- és stílusválasztékban állnak rendelkezésre, ami lehetővé teszi, hogy minden vásárló megtalálja az igényeinek megfelelő ajtót. Legyen szó modern vagy klasszikus designról, a Hisec ajtók kifinomultságot és eleganciát kölcsönöznek bármely épületnek.

Okos zár technológia

A Hisec az innováció élén haladva okos zár technológiát is integrál ajtóiba, amelyek lehetővé teszik a tulajdonosok számára, hogy okostelefonjukkal, PIN kóddal, ujjlenyomattal, kártyával, egyes típusoknál arcfelismeréssel és Bluetooth-on keresztül nyissák vagy zárják ajtóikat. Az okos zárakkal ellátott Hisec ajtók alkalmazása emellett nyomon követi, ki és mikor lép be az otthonba, így növelve a biztonság és kényelem érzetét. A távoli vezérlés gateway segítségével történik, ami magas szintű kényelmet és ellenőrzést biztosít a felhasználók számára.

GYIK

1. Mennyi ideje van jelen a Hisec a magyar piacon?
A Hisec már több mint 15 éve kínál biztonsági ajtókat Magyarországon, biztosítva a lakó- és üzlethelyiségek számára a megbízható és stílusos megoldásokat beltérre.

2. Mi teszi a Hisec ajtókat különlegessé a biztonsági ajtók piacán?
A Hisec ajtók különlegessége a 15+1 ponton történő zárszerkezetük, amely extra védelmet nyújt. A +1 funkció egy belülről aktiválható pánikzár, amely extra biztonságot nyújt, de kérésre deaktiválható.

3. Milyen vastag a Hisec biztonsági ajtók ajtólapja?
A Hisec ajtók 7 cm vastag acél ajtólapokkal rendelkeznek, amelyek maximális stabilitást és ellenállást biztosítanak a fizikai behatolással szemben.

4. Hogyan javítják a Hisec ajtók a biztonságot a rejtett zsanérok használatával?
A rejtett zsanérok megakadályozzák az ajtólap kiemelését az ajtótokból, így egy további biztonsági réteget biztosítva a betörőkkel szemben.

5. Milyen szín- és stílusválasztékban kaphatóak a Hisec ajtók?
A Hisec ajtók széles körű szín- és stílusválasztékkal rendelkeznek, így mindenki megtalálhatja az otthona vagy üzlethelyisége stílusához illő tökéletes ajtót.

6. Hogyan működik a Hisec ajtók okos zár technológiája?
A Hisec ajtókban integrált okos zárak lehetővé teszik a tulajdonosok számára hogy telefonon, PIN kóddal, ujjlenyomattal, kártyával, és Bluetooth-on keresztül nyissák vagy zárják az ajtókat. Az alkalmazás nyomon követi a be- és kilépéseket, a távoli vezérlést pedig gateway segítségével lehet megvalósítani.