Acél bejárati ajtó, Ajanló, Blog

Acél bejárati ajtó ajtó a Hisec®-től kültérre

A hisec kültéri acél bejárati ajtó új generációja

A Hisec acél bejárati ajtói a legújabb technológiát és design-t ötvözik, hogy minden otthon számára kivételes biztonságot és esztétikumot biztosítsanak. A 68 mm vastagságú ajtólapok masszív acélból készülnek, így garantálva a tartósságot és az erőt minden körülmény között.

Európai minőség, német precizitás

Minden ajtónk Európában, a német minőségi elvárásoknak megfelelően készül. Ez a magas szabvány biztosítja, hogy az ajtóink megbízhatóak, időtállóak és ellenállnak a különböző időjárási kihívásoknak is.

Hőhídmentes technológia a kényelemért

A hőhídmentes ajtókeret kiemelkedő szigetelést biztosít, megakadályozva a belső páralecsapódást még a legzordabb téli hónapokban is. Ez a technológia segít fenntartani az otthon melegét és csökkenti a fűtési költségeket.

Záródás, ami megnyugvást ad

A 3 ponton záródó Winkhaus zárszerkezet kiváló védelmet nyújt mindenféle behatolással szemben. Ez a rendszer biztosítja, hogy az ajtó minden ponton tökéletesen illeszkedjen, így növelve a biztonságot.

Anyagok és szerkezetek harmóniája

A hőhídmentes alumínium ajtókeret, a fa merevítés és a műanyag keret acél lemez burkolata együttesen biztosítják az ajtók kiváló hő- és hangszigetelő képességét. A kétkamrás, 3 rétegű üvegezés tovább javítja az ajtók szigetelési tulajdonságait.

a Hisec acél bejárati ajtó méretek és opciók

A 950mm x 2050mm méretű ajtóink tökéletesen illeszkednek a legtöbb kültéri bejárathoz. Választható balos vagy jobbos kivitelben, így mindenki megtalálhatja a saját igényeinek megfelelőt.

Acél bejárati ajtó országos beszerelés

Partnereink országszerte vállalják az ajtók szakszerű beszerelését, így biztosítva, hogy az ajtó tökéletesen illeszkedjen és maximális biztonságot nyújtson.

A Hisec fém kültéri ajtói nem csak védelmet nyújtanak, hanem hozzájárulnak otthona esztétikai megjelenéséhez is. Ezek az ajtók ideális választást jelentenek mindenki számára, aki nem akar kompromisszumot kötni a biztonság és a design között.