Bemutatóterem, Blog

Miskolci bemutatóterem, ha kül- és beltéri ajtók, okos zárak iránt érdeklődik

Hisec ajtóhoz ajtólap élére való gumitömítés Fehér színben

Beltéri és kültéri ajtót keres Miskolcon? Nézze meg élőbe a bemutatóterem miskolci üzletében!

Pékárut a pékségben, cipőt a cipőboltban, ajtót pedig az ajtóval foglalkozó szakboltban érdemes megvásárolnia. Ennek az az oka, hogy így egész biztosan meg fogja találni azt, amit keres. Ugyanis mi csakis kizárólag, több mint 10 éve ezzel foglalkozunk. Ezalatt hosszú időszak alatt sok száz ajtót értékesítettünk, így elég sok tapasztalatra tettünk szert. Néha az is előfordul, hogy az ügyfeleknek egy különleges problémára kell megoldást kínálnunk. Mivel kimondottan erre az egy szakterületre specializálódtunk, így a most megnyílt miskolci bemutatótermünkben akár személyesen is tudunk azonnal segíteni Önnek. 

Megrendelését online is leadhatja

Ettől függetlenül természetesen online is elérhetőek vagyunk. A célunk, hogy a kiváló minőséget kedvező áron tudjuk eljuttatni a kedves ügyfeleinknek oly módon, hogy bő választékból tudjon válogatni. Eredeti HiSec márkájú ajtók kereskedésével foglalkozunk, mely márka már bizonyított egész Európában. Ezért is rendelkezünk egész Európa területén védjeggyel.

Ráadásul a MABISZ magasabb kategóriába sorolta a biztonsági ajtóinkat. Nálunk ugyanis nemcsak kültéri, illetve lépcsőház ajtókat talál, hanem vannak beltéri és kimondottan biztonsági ajtók is. Ennek köszönhetően teljes biztonságban tudhatja egész családját.

A bemutatóterem 120m2-én kiválaszthatja az ajtó színét, stílusát

Az újfajta trendekre is nagy hangsúlyt fektetünk és így megtalálja  kínálatunkban a modern kinézetű ajtókat, de a klasszikus stílus is képviseltetve van kínálatunkban. Ezáltal nemcsak a biztonság, ár és minőség, hanem a divatos kinézet is fontos szerepet játszik a HiSec ajtókat illetően. Emellett számtalan kiegészítő is fellelhető bemutatótermünkben. Minden, amire csak szüksége lehet…

Nemcsak ajtó, hanem okos zár bemutatóterem is várja Miskolcon

Lényeges szempont, hogy az ajtó megfelelő legyen, de emellett az is fontos szempont, hogy korszerű zárral rendelkezzen. A HiSec bemutatóteremben okos zárat is vásárolhat. Ez azért fontos, mert egy modern, korszerű okos zár óriási kényelmet és biztonságot ad Önnek. Ugyanis wifi, okostelefon és gateway segítségével távolról is tud belépőkódot küldeni bárkinek, ha esetleg szükség lenne azonnal kinyitni az ajtót. Ehhez ugyanis rendelkezésre áll egy ingyenes applikáció. Ez konkrétan azt jelenti, hogy 5 méteres közelségben bluetooth-szal, de akár PIN kóddal, fizikai kulcs nélkül is kinyitható a zár. Természetesen kulcsot is használhat, ha esetleg valaki a családból ragaszkodik a régi, jól bevált megoldáshoz. Ezáltal semmiről nem kell lemondaniuk. Emellett ujjlenyomattal is könnyedén kinyitható a zár, de dönthet úgy is, hogy NFC kártyát használ. Ezt a fajta megoldást már régóta használják munkahelyeken is. 

Okos zár a bemutatóterem-ben

Az okos zár előnye, hogy központilag bármikor elvehet vagy hozzáadhat hozzáférést bárkinek ideiglenesen vagy végleges jelleggel, amíg vissza nem vonja. Ezáltal nincs szükség időre, lakatosra, amíg a hozzáférést a zárhoz megváltoztatják.

 

Látogasson el nemrég nyílt HiSec miskolci bemutatóterembe, hogy személyesen is meggyőződhessen minderről!