Bemutatóterem, Blog

Kültéri ajtót vagy szobaajtót keres Miskolcon? Várjuk bemutatótermünkben

Dió színű üvegbetétes acél - HiSec® Kültéri bejárati ajtó

Nemcsak normál beltéri és kültéri ajtók, hanem biztonsági ajtó, okos zár és egyéb kiegészítés is megtalálható kínálatunkban

 

Dió színű üvegbetétes acél - HiSec® Kültéri bejárati ajtó

Dió színű üvegbetétes acél – HiSec® Kültéri bejárati ajtó

Ha az ember megfelelő választékba, jó minőségű ajtót szeretne megvásárolni jó áron, akkor érdemes szakboltba mennie. Például árulnak kültéri  és beltéri ajtókat nagyobb cégek, de van közöttük olyan, amelyik kisebb választékban kínálja ezeket. Az is előfordult már, hogy a normál bejárati ajtót próbálták biztonsági bejárati ajtóként eladni. Nem szabad bedőlni a félreérthető marketing üzeneteknek, csak a szakmai igazolással ellátott tényeknek higgyünk. 

A miskolci bemutatóteremben megnézheti a terméket

Nálunk nemcsak normál kültéri ajtók, hanem szobaajtók is fellelhetőek a biztonsági ajtókon át. Utóbbiak megfelelő vastagsággal és engedélyekkel rendelkeznek. Nem véletlenül rendelkezünk a HiSec márka kapcsán immár egész Európában védjeggyel.  Ezért azt javasoljuk, hogy ha biztosra szeretne menni, akkor látogasson el a HiSec Márkaboltunkba Miskolcra, mert ahogyan cipőt a cipőboltban, úgy ajtót az ajtóval foglalkozó szakboltban, bemutatóteremben érdemes megvásárolni.

Hisec bemutatóterem Miskolcon

Online is elérhetőek vagyunk, de érdemes meglátogatnia minket személyesen, mert így szakképzett kollégáink nemcsak személyre szabott ajánlattal tudnak szolgálni, hanem rögtön meg is tudják mutatni a konkrétumokat a miskolci bemutatóteremben a konkrét árakkal együtt. 

Milyen termékek közül válogathat bemutatótermünkben?

  • Kültéri ajtók
  • Szoba ajtók, biztonsági ajtók
  • Lépcsőházi bejárati ajtók
  • Okos zárak
  • Egyéb kiegészítők (alkatrészek, szigetelés stb.)

Mi komplex megoldásban gondolkodunk, így nemcsak különféle kültéri és beltéri ajtókat forgalmazunk, hanem az ezekkel kompatibilis okos zárak is elérhetőek kínálatunkban. Segítségükkel kényelmesen és biztonságosan, akár távolról interneten keresztül is felügyelni tudja otthona, vagy irodája, esetleg szállása, illetve kiadásra szánt ingatlanja kapcsán azt, hogy ki és mikor mehet be. 

Ha fontos Önnek az egyedi, dizájnos megjelenés

A biztonság, kényelem és minőség mellett másik fontos szempont a megjelenés. Vannak dekorcsíkkal ellátott kültéri ajtók, amik szintén nagyon népszerűek. Emellett a fehér, dió színű, aranytölgy, modern mintás matt, illetve mogyoró-barna és egyéb színvilág is képviseltetve van termékpalettánkon. Létezik kínálatunkban 6 kazettás megjelenésű ajtó is.

A hőszigetelt, hőhídmentes kültéri ajtók is elérhetőek a Miskolc bemutatóteremben

5 kamrás műanyag ajtókat is ajánljuk figyelmébe. A fa ajtók is jól funkcionálhatnak kültéri ajtóként, de a műanyag ajtók nem szoktak elvetemedni, nem kell őket rendszeresen lefesteni és az áruk is általában jóval kedvezőbbek.  Ha lakáshoz, vagy családi házba bel vagy kültéri ajtót keres Miskolcon, akkor mindenképpen érdemes ellátogatnia a Centrum Áruház parkolójában lévő mintaboltunkba. 120 négyzetméteren várjuk Önt bő kínálattal, így biztosan megtalálja nálunk a számításait.