Ajanló, Blog

kültéri és beltéri kilincsről, kiegészítőről pár gondolat

vilagito-hisec-ajtokilincs

A kilincs domináns a bejárati ajtóknál

Az ajtót nagy mértékben fel tudja dobni egy divatos kilincs. Sokan jutnak arra az elhatározásra, hogy például a beltéri ajtókat átfestik, akár flóderezéses technikával imitálva a fa erezetét, mert így olyan benyomást kelt, mintha fából készült volna el az ajtó. Ebben az esetben egy igényes réz kilinccsel nagyon igényes ajtót lehet létrehozni viszonylag könnyedén. Persze le is cserélhetjük az ajtót. Nálunk kültéri és beltéri ajtók is elérhetőek webshopunkban és mintaboltunkban egyaránt.  

A kilincs lehet kültéri vagy beltéri

Visszatérve a kilincsekre, többféle formavilág szóba kerülhet, például a kültéri gombos kilincs vagy egyéb megoldás. Vannak rozettás, antik bronz hatású kilincsek a piacon, de a letisztult, modern hatású rozsdamentes kilincsek is nagyon népszerűek. Ezeknek a kilincseknek általában fantázia nevük van, de érdemes megnézni, hogy beltéri vagy kültéri kilincsről van-e szó. Ha gyakran igénybe van véve egy adott kilincs, akkor mindenképpen csak tartós megoldásban érdemes gondolkodnunk. Általában lekerekített élű kilincsek a legbiztonságosabbak, mert bele akadhat a kezünk a kilincsbe, ami ezáltal balesetveszélyes is lehet. Ha megfelelő a rugós kialakítása a kilincsnek, akkor könnyen nyithatóvá válik. Ez is lényeges szempont. 

Megerősített kilincsek beépített világítással

A mi kínálatunkban az eredeti HiSec ajtóhoz kínálunk megerősített beépített világítással rendelkező kilincseket. Természetesen a külső kilincs világít és ezek külső és belső burkolattal vannak ellátva. Van balos és jobbos változatban is. Az általunk forgalmazott különleges kilincsek tartós, erős kilincs tengellyel rendelkeznek. Ráadásul ezek a kilincsek teljes mértékben kompatibilisek az általunk forgalmazott biztonsági acél ajtókkal. A beszerelése is viszonylag egyszerű, így akár Ön is be tudja szerelni az ajtóba. A kilincs pedig modern kinézetet kölcsönöz az ajtónak. 

HiSec ajtóba való kilincs

A világítás nagyon praktikus megoldás, mert így a sötétben is bármikor kényelmesen kinyithatja könnyedén az ajtót. Apróságnak tűnik, de sok bosszúságtól megkímélhet minket. Választhat hozzá, akár okos zárat is, ami lehetővé teszi Önnek, hogy akár távolabbról is nyithatóvá váljon a zár, ha valakit be szeretne engedni. Ehhez nem kell más csak egy gateway, internetkapcsolat és okostelefon.
Az eredeti HiSec ajtókat – amik kereskedésével szintén mi foglalkozunk -, pedig sokszor már azért is elkerülik a betörők, mert meglátják rajta a márka emblémáját és inkább könnyebb célpontot keresnek maguknak. A betörőknek ugyanis két ellensége van: ha túl sok ideig tart feltörni az ajtót, illetve, ha mindez nagy zajjal jár. A gyártó ezzel tisztában van, így ez alapján alkotta meg normál és biztonsági ajtóit.
Válasszon Ön is népszerű termékeink közül!