Ajanló, Ajtó beépítése, Blog

Hőszigetelt kültéri ajtó kedvező áron

Antracit acél HiSec Üvegbetétes - Kültéri bejárati ajtó

A hőszigetelt kültéri bejárati ajtó kapcsán ma már óriási a választék

Ráadásul rengeteg egyéb kiegészítő is rendelkezésre áll: csengő, kitekintő, kilincs, zárbetét, zárszerkezet, zárvédő pajzs stb.

Emellett létezik például az általunk forgalmazott HiSec ajtóhoz mágneses gumitömítés, sőt olyan megoldás is van, ami az ajtóalap élére való. Ennek köszönhetően, ha megbízható terméket keresünk, akkor könnyen meg is találhatjuk a HiSec ajtók között, melyek: megfelelően szigeteltek, kiváló minőségűek és kedvező áron érhetőek el.
Ezekbe a hőszigetelt kültéri bejárati ajtókba fúrásvédelemmel rendelkező zárat is tudunk biztosítani. Magukról a HiSec ajtóról pedig azt kell tudni, hogy létezik beltéri biztonsági ajtó, de vannak hőszigetelt kültéri bejárati ajtók is. Nem mindegy, hogy a kültéri ajtó egy fedetlen családi házon kerül elhelyezésre vagy egy társasházi lépcsőházban.

Egy kültéri ajtó-nak többet kell tudnia 

A kültéri ajtók esetében bele kell kalkulálnunk, hogy nagyobb hőmérsékletkülönbség, illetve a napfény UV hatása érheti többek között, ezért más technológiával kell elkészíteni. Nagy hiba, ha valaki beltéri ajtót helyez kell kültéren. A hőszigetelt kültéri bejárati ajtóknak köszönhetően ráadásul csökkenthető a rezsiköltség. Nyilván nem beszélhetünk a szó szoros értelemben 100%-osan szigetelt ajtókról, mert arra nincs lehetőség, hogy ugyanolyan hőátadási tényezővel rendelkezzen egy ajtó, mint maga a házfal, vagy egyéb nyílászárók. Éppen ezért nem létezik tökéletes megoldás, de törekednünk kell arra, hogy minél jobb legyen maga a szigetelés. Ha nagy a házban a hőmérsékletkülönbség és ritkán szellőztetünk, akkor a páralecsapódásának köszönhetően penészes, gombás felületek alakulhatnak ki a házban. Ez az egészségre káros hatást gyakorolhat. Ez abban az esetben is létrejöhet, ha szinte tökéletesen minden le van szigetelve és sosem szellőztetünk. Éppen ezért a megoldás egy jól szigetelt ajtó és a rendszeres szellőztetés. 

A bejárati ajtó külseje

Más szempontokra is kell ügyelnünk egy ajtó megvásárlása esetén. Fontos, hogy tetsszen az adott ajtó és megfelelő áron legyen elérhető a számunkra. Ám a felszereltsége is meghatározó a méretével együtt. Ezért első lépésben mérjük meg, hogy pontosan lássuk mekkora ajtóra van szükségünk. 

A felszerelés kapcsán létezik akár megvilágítással rendelkező kilincs, ami sötétben nagyon praktikus lehet a számunkra. Sőt, külön megerősítéssel legyártott kilincset is választhatunk. Emellett nem elég stabil, megbízható ajtóban gondolkodni, ha maga a zár könnyen feltörhető. Éppen ezért érdemes erre is figyelmet szakítani, hogy a hőszigetelt kültéri bejárati ajtóhoz egy jól megbízható zárat választunk, ami kompatibilis vele.

Mi mindenben segítünk Önnek, a régi ajtót partner cégünk leszereli és elszállítja és természetesen az új ajtót is felszerelik Ön helyett. Keressen minket akkor is, ha esetleg maradtak megválaszolatlan kérdései.