Ajanló, Ajtó beépítése, Biztonság, Blog

Hisec ajtó: biztonság és stílus az otthonában

Modern-mintás-Feher-HiSec-Biztonsagi-Ajto

A bejárati ajtó az otthonunk egyik legfontosabb eleme, hiszen nemcsak védelmet nyújt, hanem az első benyomást is kelti a látogatók számára. A megfelelő bejárati ajtó kiválasztása kulcsfontosságú, hogy hosszú távon is megbízhatóan szolgálja otthonunk biztonságát és esztétikai értékét. A Hisec ajtók kiváló megoldást kínálnak mind a biztonság, mind a stílus terén.

Miért válasszon Hisec ajtót?

Védelem

A Hisec ajtók védelmet nyújtanak a betörési kísérletekkel szemben. Az erős acélszerkezet és a több ponton (15+1) záródó zárszerkezetek megakadályozzák a behatolást, így növelik a család és az otthon biztonságát. A Hisec ajtók többek között 2,5 mm vastag acéllemezből készülnek, és belső acélszerkezetű biztonsági merevítéssel rendelkeznek a kilincs és a pánt oldalán.

Hisec ajtó zárbetét

Hisec ajtó zárbetét

Tartósság és élettartam

A Hisec ajtók rendkívül tartósak és hosszú élettartammal rendelkeznek. Az acél szerkezet ellenáll a napi használat során jelentkező kopásnak és sérüléseknek, így hosszú távon is megbízható védelmet nyújtanak. Az 1,5 mm vastag acéllemezből készült tokszelvény rendkívül merev szerkezetet biztosít, megakadályozva a tok eldeformálódását.

Zárszerkezet

A Hisec ajtók fejlett zárszerkezettel vannak ellátva, amelyek biztosítják a maximális védelmet. A 15+1 ponton záródó acéltüskés zárszerkezet, öt reteszelési ponttal három irányban (alul, felül és a kilincs oldalán) reteszel, garantálva a biztonságot. A két külön zárható biztonsági cilinderbetét MABISZ minősítéssel rendelkezik, amelyek védelmet nyújtanak a leggyakoribb betörési módszerek, például a zársöprés, finomnyitás, magkihúzás és savazás ellen.

Esztétikai megjelenés

A Hisec ajtók számos stílusban és színben elérhetők, így könnyedén illeszkednek az otthon megjelenéséhez. Az elegáns dizájn és a különleges felületkezelések növelik az ingatlan esztétikai értékét, miközben biztosítják a legmagasabb szintű védelmet.

A Hisec ajtók beépítési folyamata

1. Felmérés

Az első lépés a pontos méretek felvétele és az ajtó beépítési helyének előkészítése. Ez biztosítja, hogy az ajtó tökéletesen illeszkedjen és megfelelően működjön. A felmérés telefonon történik, mivel tapasztalt kollégáink már a cím alapján tudják, hogy milyen ajtó és mekkora kell oda. Kivételek persze mindig vannak, de az esetek többségében nem igényel felmérést a beépítés.

2. Az ajtó beépítése

Felviszik az új Hisec ajtót, amelyet kibontanak, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy nem sérült. Ezt követően kibontják a régi ajtót a tokkal együtt. A Hisec ajtót a helyére helyezik, és rögzítik a megfelelő csavarokkal, purhaboznak. Ügyelni kell arra, hogy az ajtó stabilan álljon, és könnyen nyitható és zárható legyen.

3. Bontott ajtó elszállítása

Amennyiben kéri, a régi, kibontott ajtót elszállítják a beépítő kollégák. A törmeléket összeseprik, egy zsákba beleteszik, hogy az otthona tiszta és rendezett maradjon.

Többletköltségek

Merülhetnek fel többletköltségek, például, ha szegőt kér az ajtó köré kívül-belül, vagy vésni kell. Ezeket mind a telefonos egyeztetés során kell megbeszélniük, hogy a beépítés során ne érje meglepetés.

4. Tanúsítvány és garancia papír

A beépítés után átadják Önnek a garancia papírt, illetve szükséges még egy átadás-átvételi dokumentumot aláírnia. Ez biztosítja, hogy minden rendben történt, és Ön elégedett a végeredménnyel.

Hisec okos zárak: A modern biztonsági megoldások

Távvezérlés és értesítések

A Hisec okos zárak lehetőséget kínálnak távvezérlésre és értesítések fogadására. Okostelefonunk segítségével távolról is ellenőrizhetjük, amennyiben van hozzá gateway-e (nem mindegyik típusnál szükséges) és vezérelhetjük a zárat, így mindig tisztában lehetünk az ajtó állapotával. Az értesítések révén azonnal értesülhetünk a belépési kísérletekről, ami további biztonságot nyújt.

Ujjlenyomatos és kódos hozzáférés

A Hisec okos zárak lehetővé teszik az ujjlenyomatos és kódos hozzáférést is. Ez a technológia nemcsak kényelmes, hanem rendkívül biztonságos is, mivel csak az előre meghatározott személyek férhetnek hozzá az ajtóhoz.

Könnyű integráció és telepítés

A Hisec okos zárak könnyen integrálhatók a Hisec ajtókba. A telepítés szakértői beavatkozást igényel, hogy a zárak és az ajtók tökéletesen együttműködjenek, biztosítva a maximális védelmet.

Összegzés

A Hisec ajtók és a Hisec okos zárak kombinációja kiváló választást jelent mindazok számára, akik magas szintű biztonságot, tartósságot és kényelmet keresnek otthonuk védelmére. A bejárati ajtók esetében különösen fontos a megbízható zárszerkezet és a tartós anyagok használata, hogy hosszú távon is biztonságos és esztétikus megoldást nyújtsanak. Ha Ön is szeretné növelni otthona biztonságát és kényelmét, fontolja meg egy Hisec ajtó és okos zár telepítését.

További információk

Ha többet szeretne megtudni a Hisec ajtókról és a Hisec okos zárakról, valamint azok beépítéséről, látogasson el weboldalunkra, vagy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal: 3670 66 06 987, akik készséggel segítenek Önnek a legmegfelelőbb megoldás kiválasztásában.

GYIK

Miért válasszak Hisec ajtót?
A Hisec ajtók védelmet, tartósságot és esztétikus megjelenést nyújtanak, növelve otthona biztonságát és értékét.

Hogyan történik a Hisec ajtók beépítése?
A beépítés szakértői beavatkozást igényel, amely pontos felmérést, az ajtó helyére helyezését, rögzítését és a szigetelések felhelyezését foglalja magában.

Mennyire fontos a karbantartás?
A Hisec ajtók minimális karbantartást igényelnek, de a rendszeres ellenőrzés biztosítja az ajtó hosszú élettartamát és megbízható működését.

Miért érdemes Hisec okos zárat választani?
A Hisec okos zárak távvezérlést, értesítéseket és fejlett ujjlenyomatos, kódos hozzáférést kínálnak, növelve a biztonságot és a kényelmet otthonában.

Aranytölgy Modern selyemfényű acél HiSec biztonsági bejárati ajtó
Ajánlatkérés indítása This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Aranytölgy Modern mintás selyemfényű acél HiSec biztonsági bejárati ajtó

159 900 Ft
Havastölgy Modern selyemfényű acél HiSec biztonsági bejárati ajtó
Ajánlatkérés indítása This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Havastölgy Modern mintás selyemfényű acél HiSec biztonsági bejárati ajtó

159 900 Ft
Antracit-Sima-feluletu-HiSec-Biztonsagi-Ajto-zarva
Ajánlatkérés indítása This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Antracit Minta nélküli Matt HiSec biztonsági acél bejárati ajtó

159 900 Ft
Modern-mintás-Antracit-HiSec-Biztonsagi-Ajto-zarva
Ajánlatkérés indítása This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Antracit Modern mintás matt acél HiSec biztonsági bejárati ajtó

159 900 Ft
Modern-mintás-Feher-HiSec-Biztonsagi-Ajto-zarva
Ajánlatkérés indítása This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Modern mintás fehér acél HiSec biztonsági bejárati ajtó

159 900 Ft
Mogyoró-barna matt, modern megjelenésű HiSec acél biztonsági ajtó
Ajánlatkérés indítása This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Mogyoró-barna matt, modern mintás HiSec acél biztonsági ajtó

159 900 Ft