Acél bejárati ajtó, Blog, Fém bejárati ajtó

Biztonsági Hisec ajtók beépítése Miskolcon

Engedélyezze a képeket a helyes megjelenéshez!

A biztonsági bejárati ajtók közül a Hisec ajtók kiemelkednek tartósságukkal és a védelmet nyújtó tulajdonságaikkal. Ha Miskolcon vagy környékén él, és szeretné otthonát biztonságosabbá és esztétikailag is vonzóbbá tenni, a Hisec biztonsági bejárati ajtók tökéletes választást jelenthetnek. Ebben a bejegyzésben bemutatjuk a Hisec ajtók előnyeit és a beépítési folyamatot.

Hisec ajtók előnyei

Biztonság

A Hisec ajtók kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek ellenállnak a legtöbb betörési kísérletnek. Az ajtók 2,5 mm vastag acéllemezből készülnek, belső acélszerkezetű biztonsági merevítéssel. A kilincs és a pánt oldalán külön megerősítettek, így jobban ellenállnak a behatolási kísérleteknek.

Többpontos zár

A Hisec ajtók 15+1 ponton záródó acéltüskés zárszerkezettel rendelkeznek, amely 5 reteszelési ponttal három irányban (alul, felül és a kilincs oldalán) reteszel. Ez a zárszerkezet maximális védelmet biztosít, megelőzve a betörési kísérleteket.

MABISZ minősítés

A Hisec ajtók két külön zárható biztonsági zárral vannak ellátva, amelyek MABISZ minősítéssel rendelkeznek. Ez biztosítja, hogy a zárbetétek ellenállnak a leggyakoribb betörési módszereknek, például a feszítés, a  finomnyitásnak, magkihúzásnak és savazásnak.

Tartósság és hosszú élettartam

Az 1,5 mm vastag acéllemezből készült tokszelvény rendkívül merev szerkezetet biztosít, amely megakadályozza a tok eldeformálódását. Az ajtólapot egy 5 mm-es acéltakaró védi a zsanérok oldalán, amely meggátolja a tokból történő kifeszítést.

Esztétikai megjelenés

A Hisec ajtók két stílusban és 5 színben érhetőek el, így könnyedén illeszkednek otthona megjelenéséhez. Az elegáns dizájn és a különleges felületkezelések növelik az ingatlan esztétikai értékét.

A beépítési folyamat Miskolcon és környékén

1. Felmérés és tervezés

Az első lépés a pontos méretek felvétele és az ajtó beépítési helyének előkészítése. Miskolcon és környékén tapasztalt kollégáink már a telefonos egyeztetés során tudják, hogy milyen ajtó és mekkora szükséges az adott helyszínre. A pontos méretek felvétele biztosítja, hogy az ajtó tökéletesen illeszkedjen és megfelelően működjön.

2. Az ajtó beépítése

Először felviszik az új Hisec ajtót, amelyet kibontanak, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy nem sérült. Ezt követően kibontják a régi ajtót a tokkal együtt. A Hisec ajtót a helyére helyezik, és rögzítik a megfelelő csavarokkal. Ügyelni kell arra, hogy az ajtó stabilan álljon, és könnyen nyitható és zárható legyen.

 3. Bontott ajtó elszállítása

Amennyiben kéri, a régi, kibontott ajtót elszállítják a beépítő kollégák. A törmeléket összeseprik, egy zsákba beleteszik, hogy az otthona tiszta és rendezett maradjon.

Többletköltségek

Merülhetnek fel többletköltségek, például, ha szegőt kér az ajtó köré kívül-belül, vagy vésni kell. Ezeket mind a telefonos egyeztetés során kell megbeszélniük, hogy a beépítés során ne érje meglepetés.

4. Tanúsítvány és garancia papír

A beépítés után átadják Önnek a garancia papírt, illetve szükséges még egy átadás-átvételi dokumentumot aláírnia. Ez biztosítja, hogy minden rendben történt, és Ön elégedett a végeredménnyel.

Összegzés

A Hisec biztonsági bejárati ajtók kiváló választást jelentenek mindazok számára, akik magas szintű biztonságot, tartósságot és esztétikus megjelenést keresnek jó áron. Miskolcon és környékén a beépítési folyamatot tapasztalt szakemberek végzik, biztosítva, hogy az ajtó tökéletesen illeszkedjen és hosszú távon is megbízható védelmet nyújtson. Ha Ön is szeretné növelni otthona biztonságát és kényelmét, fontolja meg egy Hisec ajtó telepítését.

Ha többet szeretne megtudni a Hisec ajtókról és a beépítési folyamat részleteiről Miskolcon és környékén, látogasson el weboldalunkra, vagy vegye fel a kapcsolatot szakértőinkkel, akik készséggel segítenek Önnek a legmegfelelőbb megoldás kiválasztásában.

GYIK

Miért válasszak Hisec ajtót?
A Hisec ajtók magas szintű védelmet, tartósságot és esztétikus megjelenést nyújtanak, növelve otthona biztonságát és értékét.

Hogyan történik a Hisec ajtók beépítése Miskolcon és környékén?
A beépítési folyamat szakértői beavatkozást igényel, amely pontos felmérést, az ajtó helyére helyezését, rögzítését és a szigetelések felhelyezését foglalja magában.

Mennyire fontos a karbantartás?
A Hisec ajtók minimális karbantartást igényelnek, de a rendszeres ellenőrzés biztosítja az ajtó hosszú élettartamát és megbízható működését.

Milyen előnyökkel jár a Hisec ajtók telepítése?
A Hisec ajtók maximális védelmet nyújtanak a betörési kísérletekkel szemben, esztétikusak és hosszú élettartammal rendelkeznek, így hosszú távon is megbízható védelmet biztosítanak otthonának.

Aranytölgy Modern selyemfényű acél HiSec biztonsági bejárati ajtó
Ajánlatkérés indítása This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Aranytölgy Modern mintás selyemfényű acél HiSec biztonsági bejárati ajtó

159 900 Ft
Havastölgy Modern selyemfényű acél HiSec biztonsági bejárati ajtó
Ajánlatkérés indítása This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Havastölgy Modern mintás selyemfényű acél HiSec biztonsági bejárati ajtó

159 900 Ft
Antracit-Sima-feluletu-HiSec-Biztonsagi-Ajto-zarva
Ajánlatkérés indítása This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Antracit Minta nélküli Matt HiSec biztonsági acél bejárati ajtó

159 900 Ft
Modern-mintás-Antracit-HiSec-Biztonsagi-Ajto-zarva
Ajánlatkérés indítása This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Antracit Modern mintás matt acél HiSec biztonsági bejárati ajtó

159 900 Ft
Modern-mintás-Feher-HiSec-Biztonsagi-Ajto-zarva
Ajánlatkérés indítása This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Modern mintás fehér acél HiSec biztonsági bejárati ajtó

159 900 Ft
Mogyoró-barna matt, modern megjelenésű HiSec acél biztonsági ajtó
Ajánlatkérés indítása This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Mogyoró-barna matt, modern mintás HiSec acél biztonsági ajtó

159 900 Ft