Acél bejárati ajtó, Ajanló, Biztonság, Lépcsőházi bejárati ajtó

Fehér és más színű biztonsági ajtó vásásrlása

Modern-mintás-Feher-HiSec-Biztonsagi-Ajto-nyitva

Fehér színben is vásárolhat biztonsági ajtót

HiSec Fehér acél biztonsági ajtó: Hat kazettás, fényes felületű

HiSec Fehér acél biztonsági ajtó: Hat kazettás, fényes felületű

Ma már a biztonságnak egyre nagyobb létjogosultsága van. A mai kiszámíthatatlan helyzetben szeretnénk kényelemben és biztonságban élni, elkerülve a váratlan traumatikus helyzeteket. A világjárvány megjelenése óta sajnos bármikor fokozódhat a vészhelyzet, mely során váratlan eseményeknek is tanúi lehetünk. Érdemes előre készülni az ilyen helyzetre, elkerülve az atrocitásokat. Senki sem vágyik rá ugyanis, hogy váratlanul betörjenek a lakásába, megzavarva őt és családját. Ez sajnos szinte bárhol megtörténhet, így fontos, hogy ezt megelőzzük. Hiszen más esetben sem nappal, sem éjszaka nem vagyunk biztonságban. Nem véletlen, hogy egyre többen érdeklődnek a fehér és más színű biztonsági fém bejárati ajtók iránt. Óriási trauma, illetve sok-sok ügyintézéssel, anyagi kárral járó folyamat az, ha otthonunkba, irodánkba betörnek. Ezért egyre több ember gondolkodik biztonsági bejárati ajtóban.

Ha már eldöntöttük, hogy biztonsági ajtóra van szükségünk

Ebben az esetben érdemes végig gondolnunk, hogy melyik ajtó lesz a legmegfelelőbb. Vannak már ugyanis fából, fémből és műanyagból készült ajtók is. Léteznek hőszigetelt acél ajtók, illetve panel bejárati ajtók és így tovább. Bár elmondható ezekről a biztonsági ajtókról, hogy mind lakásba – legyen szó, akár panellakásról -, mind családi házba egyaránt felszerelhetőek. Amit fontos leszögezni, az az, hogy megfelelő zárral kell ellátni ezeket az ajtókat, mert hiába nyújt megfelelő biztonságot az ajtó, ha maga a zár könnyedén feltörhető. Előfordul, hogy valaki csak fém bejárati ajtóban gondolkodik, de célszerű helyette az acél bejárati fém biztonsági ajtóban gondolkodnunk. És ha már eldöntöttük, akkor jöhet 

Mit tud a HiSec  fehér biztonsági ajtó pontosan?

Sokszor már maga az ajtón elhelyezkedő márkajelzés megrettenti a betörőket, akik inkább elballagnak a betörés helyett. Először is lényeges szempont, hogy a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) magasabb minősítéssel látta el ezeket az ajtókat. Ugyanis három perces áttörésgátlással rendelkeznek, mely legalább 3 (egymástól minimum 30 cm-re lévő) reteszelési pontos záródással van ellátva. A szakemberek azt is vizsgálják, hogy lehetőleg minél több oldalon záródó ajtólap biztonsági zárbetét mechanikai védelemmel legyen ellátva a zárbetét illetően. Emellett kiemelése elleni védelemmel rendelkező zsanérok vannak az ajtóra felszerelve. Ezért is beszélhetünk biztonsági bejárati ajtóról. Egyébként a visszajelzések alapján úgy tűnik, hogy a fehér fém biztonsági ajtók, valamint az egyre népszerűbb vegyes típusú ajtók bizonyulnak a legbiztonságosabb bejárati ajtóknak a piacon.

Mik a fehér fém biztonsági ajtók előnyei?

Anyag tulajdonságának köszönhetően nagyon masszívak és mind a fizikai, mind a mechanikai, illetőleg a kémiai behatásokkal szemben magas ellenálló képesség jellemzi őket. Emellett nagy tűzgátlási tulajdonságuk van és hő- és hangszigeteléssel, légzárással, tűzgátlással vannak ellátva. Nagyon fontos, hogy védjük a lakásunk legkritikusabb pontját, a bejárati ajtót. Ráadásul a betörők nem oda szoktak betörni, ahol még nem jártak, hanem ahova a legkisebb rizikóval meg tudják ejteni a betörést. Ez azt jelenti, hogy a legkisebb zajjal, a lehető leghamarabb be tudnak törni.

Nemcsak hasznos a fehér fém biztonsági bejárati ajtó, hanem szép is…

Azon kívül, hogy a HiSec ajtók biztonságosak, a gyártó arra is ügyelt, hogy esztétikus megjelenésűek legyenek. Szabadon választhat matt és fényes változat közül és emellett többféle színben- fehér, antracit, aranytölgy, havastölgy, sötétmogyoró, cseresznye- érhetőek el a biztonsági ajtók. Ráadásul jobbos és balos ajtóval is rendelkezünk, hogy teljes mértékben ki tudjuk szolgálni az igényeit. A több, mint tizenöt év alatt már teljesen kiforrt számunkra, hogy a kedves leendő és meglévő ügyfeleinkre pontosan mire van szüksége.  

A fehér biztonsági ajtó beépítése

Nem mindegy, ki végzi el az ajtó beépítését. Megfelelő szaktudás kell hozzá a garancia érvényessége miatt is. Meghatározó ugyanis a nyílászáró elhelyezésénél a vízszintes és függőleges pontos beállítás. Nem mindegy az sem, hogy mekkora távolság van az ajtókeret körül, ugyanis ettől is függ, hogy milyen nehéz az ajtót kinyitni. A különféle részletekkel nem terhelnénk Önt, a lényeg, hogy kérésére nemcsak szakszerűen felszereljük az új HiSec biztonsági ajtót, hanem a régit is elszállítjuk. Mi a beszerelésre is garanciát vállalunk!
Vegye fel velünk a kapcsolatot és mindenben segítünk Önnek, hogy a lehető leghamarabb kiszolgálhassuk Önt.