Acél bejárati ajtó, Blog, Fém bejárati ajtó, Lépcsőházi biztonsági ajtó

Több mint 1200 fém biztonsági ajtó eladása volt az elmúlt évben

aranytolgy-szinu-hisec-acel-biztonsagi-bejarati-ajto-akcio-kupon

Miért fém biztonsági ajtó?

A mai változó és kiélezett helyzetben egyre több ember számára fontos az, hogy maximális biztonságban tudja önmagát, beleértve a családját is. Ez természetesen egyéb ingatlanok, mint például az irodánk, raktárunk satöbbi esetén is lényeges szempont. A közhiedelemmel ellentétben, egy ingatan legkritikusabb pontja a bejárati ajtó és a betörők nem az alapján választanak, hogy hol jártak eddig, hanem hogy hol találnak könnyű célpontot a betörésre. Egy jó minőségű fém biztonásgi bejárati ajtó beépítése egy hosszú távú jó megoldás ahhoz, hogy otthona biztonságban legyen szeretteivel, értékeivel.

A legkomolyabb paraméterekkel rendelkező fém biztonsági ajtó ismérvei

A barkácsboltban általában megvásárolható 5 centiméteres vastagság helyett 7 centiméter vastagságú MABISZ által magasabb biztonsági kategóriába sorolt HiSec biztonsági ajtók nem fognak csalódást okozni Önnek. Bármilyen biztonsági ajtót is választ a fém, és az egyre népszerűbb vegyes típusú ajtók bizonyulnak a legbiztonságosabb bejárati ajtónak. Más anyagból készült ajtók esetén nagyobb lehet a kockázat a betörés tekintetében, így nem biztos, hogy érdemes kísérleteznie. Az általunk forgalmazott ajtók három perces áttörésgátlással rendelkeznek, mely legalább 3 (egymástól minimum 30 centiméterre lévő) reteszelési pontos záródással vannak ellátva. Védenek mind mechanikai, kémiai és fizikai behatások ellen egyaránt.

Fém bizonsági bejárati ajtó vásárláskor a kinézetről sem szabad megfeledkezni

Az egész EU területén bejegyzett védjeggyel rendelkezünk. És nemcsak a biztonság, hanem esztétikai megjelenés is fontos számunkra. Egy masszív biztonsági ajtó elrettenti azonnal a betörőket, de emellett választhat a matt vagy fényes felületű színezéssel ellátott ajtóink közül. Válogathat a fehér, sötétmogyoró, mogyoró-barna, aranytölgy, vagy cseresznye színezéssel ellátott ajtók közül.

Jobbos, balos és felül ablakos ajtó cseréje sem akadály számunkra

Létezik jobbos és balos változatban is ajtó és az sem jelent problémát, ha felül ablakos ajtóról beszélünk. Ez esetén ugyanis, ha kell felfalazzuk, vagy új ablakot teszünk a régi helyére.  A HiSec ajtó csapatai az egész ország területén végeznek minőségi beépítést. 

A legújabb technológia megadja a maximális kényelmet és biztonságot az Ön számára, ha a Hisec fém biztonsági ajtó vásárlása mellett dönt

A biztonsági ajtón kívül nagyon fontos, hogy megfelelő, fúrásvédelemmel ellátott zárakat helyezzünk el benne. Emellett a hagyományos zárakat kiegészíthetjük okos zárakkal is, melyet szintén mi forgalmazunk.

Mi is az a HiSec okos zár ?

Ezt azt jelenti, hogy többféle módon – akár távolról is –, ki tudja nyitni telefonja segítségével az ajtót. Ha éppen a zár közelében van, akkor van lehetősége kulccsal, NFC (chip) kártyával kinyitni az ajtót. Emellett választhatja az ujjlenyomatos ajtónyitási funkciót is, vagy a PIN kódos belépés lehetőségét. Azonban amennyiben Önnél van a telefonja, akkor a bluetooth segítségével is kinyitható az ajtó.

A wifi átjáró egy szuper kiegészítője a Hisec okos záraknak


HiSec okos zárHa éppen fizikailag nincs az adott ingatlannál, akkor sincs semmi probléma. Ez esetben ugyanis bátran használhatja okos telefonjával a szoftvert, mely szintén alkalmas arra, hogy kinyissa a fém biztonsági  ajtót, ha ezt már korábban beállítótta a zár közelében.  Ha azonban elfelejtette beállítani, akkor sem kell aggódni, hisz a wifi átjáró pont az ilyen esetekre nyújt jó megoldást, ugyanis ez teszi lehetővé a távvezérlést. Maga a megosztás lehet ideiglenes jellegű is, ami azt jelenti, hogy akár menet közben is megváltoztathatja szándékát és visszavonhatja a jogosultságot arra vonatkozóan, hogy az illető ki tudja nyitni az ajtót. Mindig tudni fogja, hogy ki tartózkodik a családtagok közül otthonában. És nem kell zárat cserélnie, hiszen nem kerülhet illetéktelenek kezébe a jogosultság az ajtónyitás tekintetében. 

A biztonsági fém ajtó és okos zárat is lehet tovább fejleszteni

Ráadásul innen már csak egy lépés, hogy az okos ajtó kialakítását megvalósítsa, melyhez csupán kamerára lesz szüksége. Mindenestre érdemes a normál zár helyett, akár okos zárban gondolkodnia, melyből könnyedén lesz okos fém ajtó, majd okos otthon, ha később tovább fejlesztené otthona biztonságát.

Nálunk egymással kompatibilisek ezek a megoldások, így könnyedén választhatja bármelyiket a normál vagy okos zár közül.

Várjuk megrendelését, hogy minél hamarabb segíthessünk Önnek!