Acél bejárati ajtó, Blog

Kültéri hisec ajtó családi házra, ami fém ajtó

Mit érdemes tudni a kültéri és kültéri hisec ajtó-ról ?

Olvassa el ezt a cikket és pár perc alatt képbe fog kerülni. Amikor az ember kültéri ajtót keres családi házra, akkor sokszor csak néhány szempontot vesz alapul, pedig nagyon sok mindenre érdemes figyelnünk, hogy utólag ne bánjuk meg a dolgot. Első lépésben általában a kültéri ajtó kinézetét és árát szokták megnézni az emberek. Azonban kezdjük a legfontosabb szemponttal: a szigeteléssel. Nem véletlen, hogy sokan a hőhíd ajtó szavakra keresnek rá a neten, mert tudják, hogy ez egy lényeges szempont. Ugyanis hiába van leszigetelve a ház, ha a nyílászárók átengedik a hideget télen és nyáron pedig a meleget. A kültérre nyíló bejárati ajtó esetében tehát kulcsfontosságú a szigetelés. Nyilván magát a házat is fontos leszigetelni, de a hőhídat nem lehet elkerülni maximálisan. Ráadásul létezik geometriai hőhíd is. Ez azt jelenti, hogy kör alakú ház esetén is beszélnünk kell a hőhíd hatásáról és mivel sosem egyfajta anyagból készül az épület, így bizonyos hőhíddal mindig kell számolnunk. Tulajdonképpen a tégla é habarcs is mivel más-más anyagból készül, így ott is fellelhető ez a fajta hőhíd. A lényeg, hogy minimálisra szorítsuk magát a hőhídat.

Üveges kültéri hisec ajtó

A következő szempont az, hogy például üvegbetétes kültéri bejárati ajtóról vagy alumínium tokos kültéri bejárati ajtóról beszélünk-e? Ma már nagyon korszerű többrétegű nyílászárókat lehet venni. Azonban egy 3 rétegű üvegezett kültéri ajtó azért lehet megfelelő választás, mert így némi fény besüt az előszobába és könnyebben felismerhető az is, hogy ki tartózkodik az ajtó előtt. Egy fa ajtó esetén előfordulhat, hogy nem tudjuk előre, hogy éppen kit készülünk beengedni. Ráadásul a fa elvetemedhet és elképzelhető, hogy rendszeresen ápolnunk kell, ha azt szeretnénk, hogy korszerű maradjon. Éppen emiatt jó megoldás lehet az általunk forgalmazott hisec acél kültéri bejárati ajtó. Ez nagyon praktikus megoldást nyújthat, hiszen nem fognak jelentkezni a fent vázolt problémák.

Fehér Üvegbetétes - Kültéri acél HiSec bejárati ajtó

Fehér Üvegbetétes – Kültéri acél HiSec bejárati ajtó

Egyéb szempontok

Fontos maga az ajtó kinézete, hiszen ez is egy lényeges szempont, de nem a legfontosabb. Emellett a maga a minőség is meghatározó. Nyilván senki sem szeretné pár évente kicserélni az ajtót, főleg, ha az ajtófélfát is bontani kell, ehhez hozzá igazítani a szigetelést és a festést, így érdemes egyből a jó megoldásban gondolkodni. Ez azt jelenti, hogy alaposan vizsgáljuk meg az adott cégről fellelhető infót a neten. Sok esetben persze hamis infók is lehetnek, de jelen esetben magukról a kültéri bejárati ajtókról is találhatunk releváns infót nemcsak a cégről. Nem véletlen, hogy ma már sokan rákeresnek a hőhídmentes bejárati ajtók kifejezésre is, illetve a fém kültéri ajtókra és elolvassák a különféle vevői tapasztalatokat, visszajelzéseket. Cégünk 2008 óta foglalkozik beltéri biztonsági ajtók forgalmazásával és a megbízható HiSec márka mellett tettük le a voksot. Immár fém kültéri ajtó kereskedésével is foglalkozunk. Számunkra nagyon fontos az ügyfelek visszajelzése, így azt figyelembe véve, eljuttatva a gyártónak folyamatosan fejlesztünk, hogy a lehető leghatékonyabbak lehessünk.

Hisec védjegy egész Európában

Először hazánkban, majd Romániában , egész Európa területén megkaptuk a védjegyet, amit kedves ügyfeleinknek köszönhetünk, akik szájról szájra adták tovább az ajánlásokat a HiSec ajtókat illetően. Számunkra a biztonság is nagyon fontos, így a fémtokos kültéri bejárati ajtók duplazárasak. Óriási energia és időpazarlás lenne, ha a betörőknek lehetőséget adnánk a betörésre. Ezáltal ugyanis nemcsak lelki traumába lehet osztályrésünk, hanem ezután a különféle listák elkészítése a rendőrség és biztosító társaság számára elég időigényes lehet. Nem beszélve a takarításról, rendrakásról. Sokan bele sem gondolnak addig ebbe, amíg meg nem tapasztalják mindezt. 

Hisec ajtó, hisec acél kül és beltéri bejárati ajtó

Érdemes egyből a megfelelő fém hőhídmentes bejárati ajtót kiválasztanunk és telepítenünk. A biztonsági szint növelhető riasztó beszerelésével és járőrszolgálat megfizetésével, ami szintén sokat számít, főleg, ha kétes környéken lakunk. Általában oda szoktak betörni, ahova a legkönnyebb és nem pedig oda, ahova még nem törtek be. Ez alapján érdemes ezt végiggondolni és megfigyelni, hogy a szomszédok milyen megoldásban gondolkodnak. Természetesen kamerát is telepíthetünk az ajtó elé, hogy akár távolról is jól lássuk, ha illetéktelenek próbálnak behatolni a házunkba. Lényeges szempont még az uv védelem, mellyel az általunk elérhető ajtók rendelkeznek. Ugyanis, ha a napfény éri ezeket az ajtókat, akkor fontos, hogy el legyen látva ilyen fajta védelemmel. 

Keressen minket, hogy átbeszélhessük Önnel a részleteket, melynek köszönhetően a lehető legjobban tud majd választani!