Acél bejárati ajtó, Blog

Kültéri ajtók, amik megfelelő minőségű acél biztonsági ajtók

Aranytölgy üvegbetétes acél - HiSec Kültéri bejárati ajtó

Kültéri ajtók közül milyet válasszak?

Az ajtókat akár több tíz éves időszakig nem cseréljük ki, így érdemes egyből a legjobbat kiválasztanunk. A biztonsági ajtók sokkal szigorúbb elbíráláson mennek keresztül, a normál ajtókkal ellentétben. Eleve az anyaguk is általában acélból készül és több ponton záródik az ajtólap, ami egymástól megfelelő távolságra van. Ha más alapanyagból készülne a biztonsági ajtó, akkor valószínűleg könnyen áttörhető lenne és az is elképzelhető, hogy rendszeresen ápolni is kell. Gondoljunk csak a műanyag és fa ajtókra. Az ajtó vastagsága is meghatározó. Ez nemcsak biztonsági szempontból fontos, hanem a szigetelés miatt is. Egy kültéri ajtó jóval ellenállóbb a beltéri ajtóval szemben. UV ellen is el van látva megfelelő védelemmel. 

Természetesen többféle szín közül választhatunk, melyet általában fóliázás segítségével old meg a gyártó. Ezáltal akár teljesen fa hatású ajtóban is gondolkodhatunk. Az acél biztonsági kültéri bejárati ajtó ezáltal a lehető legjobb választás.


Mire ügyeljünk kültéri ajtók vásárlása előtt?

Ellenőrizzük a pontos méreteket, a megfelelő színt és azt is végig kell gondolnunk, hogy jobbos vagy balos ajtót szeretnénk. A szigetelés hatékonyságáról is győződjünk meg. Fontos, hogy a küszöb is rozsdamentes legyen. Álljunk az ajtóval szembe és amelyik kezünkre esik a kilincs, olyan nyitású maga az ajtó. Az ajtó felszerelését érdemes megfelelő szakemberre hagyni, mert ellenkező esetben elveszíthetjük a garanciát, ami probléma esetén váratlanul érhet minket. Emellett, ha a biztonsági ajtó nem megfelelően van beépítve, akkor elképzelhető, hogy könnyebben feltörhető. Ezáltal azonban az acél biztonsági kültéri bejárati ajtó, pont a lényegi előnyét veszti el. A méretet pedig azért kell ellenőrizni, mert egyéb esetben vagy a falat kell bontani, vagy hozzá kell építenünk, ami szintén elég sok plusz munkát jelenthet. 

Mindenben segítünk Önnek

Ha megtisztel bizalmával, akkor szívesen átbeszéljük Önnel az elképzeléseket és javaslunk megfelelő megoldást. Ugyanis az acél biztonsági bejárati ajtó esetében is elég sok részletkérdés merülhet még fel. Például az, hogy milyen zárat szeretne hozzá megrendelni. Léteznek ugyanis normál és okos zárak is. Ebben is segítünk Önnek. Nálunk csak az eredeti HiSec ajtók és azzal kompatibilis eszközök érhetőek el.

Alacsony áron, megtartva a legjobb minőséget ma már egész Európában rendelkezünk védjeggyel e márkát illetően.   

Szükség esetén abban is segítünk Önnek, hogy partnerünk segítségével nemcsak leszereljük és elszállítjuk a régi ajtót, hanem az újat kiszállítva fel is szereljük azt és természetesen a végén össze is takarítunk magunk után.

Így Önnek nincs más dolga, csak kiválasztani a megfelelő ajtót mintaboltunkban vagy webshopunkban. A többiről mi gondoskodunk.