Lépcsőházi bejárati ajtó, Lépcsőházi biztonsági ajtó

Biztos védelem a speciális HiSec lépcsőházi biztonsági ajtó-nak köszönhetően

Hisec fokozott biztonság

Nem az a kérdés, hogy van-e esély arra, hogy betörnek-e egyre kifinomultabb technikai eszközök segítségével otthonunkba, irodánkba, hanem, hogy mi lehet a leghatékonyabb megoldás ennek elkerülésére.

Bemutatuk a  HiSec lépcsőházi biztonsági ajtó választékát.

Hiszen senki sem szeretné azt a traumát megélni, hogy feldúlt otthonában kell napokig rendet raknia, takarítania, értesítenie a rendőrséget, biztosító társaságot. Ilyenkor ugyanis rengeteg idő, bosszúság és nem utolsó sorban anyagi veszteség ér minket. Ráadásul egyes tárgyak pótolhatatlanok.

És ha azt gondolná ez a legrosszabb, ami történhet, akkor még nem beszéltünk arról, hogy mi van akkor, ha személyi sérülés is történik Ön vagy családtagját illetően.

Ezért nem kérdés, hogy a bejárati, illetve lépcsőházi biztonsági ajtó kiválasztásakor nem szabad kísérleteznünk.

Milyen módon lehet a legminimálisabbra csökkenteni a betörés esélyét

A járőr szolgáltra bekötött riasztón kívül a legfontosabb, hogy valóban a legjobb minőségű bejárati és lépcsőházi biztonsági ajtóban gondolkodjunk.

Ugyanis ez az első látvány, ami a betörőt fogadja. Egy robosztus biztonsági ajtóval nemigen kísérleteznek a betörők. Nyilván társasház esetében a lépcsőházba más tulajdonostársak, albérlők is beengedhetik vétlenül a nem kívánt személyeket, így sajnos tökéletes megoldás nemigen létezik.

Azonban a betörés esélyét azzal is csökkentheti, hogy a bejárati ajtót is biztonsági ajtóra cseréli ki.

Emellett hasznos praktika, hogy elutazása alkalmával kiürítteti rendszerese a postaládát, és gondoskodik arról, hogy némi forgalmat generáljon például a szomszéd a növények meglocsolásával, vagy hang és fény bekapcsolását időzíti.

Mi a betörés esélyét azzal minimalizáljuk, hogy az általunk forgalmazott lépcsőházi és egyéb biztonsági ajtók úgy készülnek, hogy feltörésük óriási zajjal jár, főleg, ha minél hamarabb szeretne végezni a betörő. Ugyanis ez a két legfontosabb szempont az ajtó feltörése esetén.

Emellett lényeges tisztázni azt is, hogy nem oda törnek be feltétlenül, ahova rendszeresen szoktak, hanem azt a helyet választják, ahol a gyenge célpont a legvonzóbb a számukra.

Ezért válassza ezt a fajta lépcsőházi biztonsági ajtót

A Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) által előírt paramétereknek nemcsak, hogy megfelelünk, hanem egyszerre mindegyiknek eleget teszünk. Ennek köszönhető, hogy magasabb kategóriába sorolták termékeinket.

Konkrétan a kívánalmak között szerepel a biztonsági zárbetét, mely különleges mechanikai védelemmel ellátott. A 3 perces áttörésgátlás legalább 3 reteszelési pontos záródással is fontos tényező. Emellett a zárbetét ajtólapban elhelyezett acélmerevítését is fontos megemlítenünk. A biztonsághoz hozzájárul az is, hogy csukott állapotban elrejtett tokból történő kiemelés elleni védelemmel ellátott zsanérokkal rendelkezik az általunk forgalmazott normál vagy lépcsőházi biztonsági ajtó.

Biztosra megyünk, így több biztonsági elemmel rendelkező ajtókat forgalmazunk

Vannak központi zárral rendelkező ajtók, de a tolórudazatos rendszerrel rendelkező kivitel is megtalálható termékpalettánkban, melyek 12 pontos záródást biztosít az ajtólap oldalán. Ezt egészíti ki több esetben, az ajtófelület alján és tetején 3-4 záródási pont, melyet egy újabb zár tesz lehetővé.

Hisec alsó és felső zárszerkezete

14 ponton záródó lépcsőházi biztonsági ajtó zárszerkezete.

A nyílászárók elhelyezésénél lényeges a vízszintes és függőleges pontos beállítás, a vasalatok helyes telepítésével együtt.

Azért is érdemes szakemberre bíznia a lépcsőházi biztonsági ajtó beépítését, mert ellenkező esetben könnyebben feltörhetővé válhat maga az ajtó. Természetesen szakképzett kollégáink kérésére ebben is a segítségére sietnek.  

Válasszon a gyönyörű tervezésű jobbos és balos ajtók közül

Az impozáns megjelenésű ajtók, nemcsak biztonságot adnak, de egyedi megjelenésükkel hozzájárulnak otthona, irodája kiváló hangulatához. Választhat a matt vagy fényes felületű ajtók közül. Fehér, sötétmogyoró, mogyoró-barna, aranytölgy, vagy cseresznye színezésű lépcsőházi biztonsági ajtó biztosan nagy örömet fog jelenti az Ön számára is. Ezt egyre több elégedett vevő jelzi vissza honlapunkon írt véleményével.

Vásároljon az eredeti védjegy tulajdonosától, mert a HiSec ajtókat már hamisítják

2008 óta vagyunk a piacon és mi vagyunk a védjegy tulajdonosok, így nem érheti csalódás, ha minket választ. Ráadásul teljes körűen mindenben segítünk Önnek. Kollégánk segít  amegfelelő ajtó kiválasztásában, hiszen az ajtó mérete ez esetben kulcsfontosságú. Miután beépítették az új biztonsági ajtót, a régi ajtót is elszállítjuk.

Válasszon a lépcsőházi és egyéb biztonsági ajtók közül, hogy maximális biztonságban tudja Önmagát és családját!